2010/08/31

random

nuppulindsay 177 CSC_0579 IMG_4668
mimuliii
Täs kuvas on sitä jotain...


Moikka ! Tänää on ollu taas ihan perus päivä. Olin koulus, tulin kotii. Menin treeneihin tulin kotii. Menin dataa. :-D
Kaverit, te olitte taas oikeessa. Mä en enää ikinä leikkaa otsatukkaa ! Oon taas heti kyllästyny siihen, kun ei se mee mitenkää kivasti ja sen kasvamine kestää taas jonku aikaa. Olis pitäny olla järkevä ja kuunnella teitä. Huomenna meen saaralle ja sieltä sitte treeneihin. Saadaan ehkä uutta kuva materiaalii. Hope so. Mut lopetan nyt tän turhan päiväsen jauhamisen, joten moikka ja viettäkää kiva loppuilta ! :)


2010/08/29

Like Like Like

KAIKKEA 2010 591 KAIKKEA 2010 589

Hellou ! Käytiin eile Nupunkaa kattomassa toi sisko tahtoisin jäädä-leffa ja pitää kyl sanoo et mun mielestä se oli tosi hyvä! tykkäsin siit tosi paljon ja siihen oli helppo samastuu. Voin sanoo, et sen leffan jälkee ois tehny mieli mennä tekemää kaikkee kiellettyy xd
Tänää meil oli peli ja voitettiin 5-1. Vastustajat jakso vaan ruikuttaa kaikesta..
Tähän loppuu on pakko viel sanoa, et mä niin rakastan näit kylmenevii syksy iltoja !
Pitäkää kaikki kiva sunnuntai päivä, meitsi lähtee pänttää huomisii bilsan pistareihin.

2010/08/27

cause I´m missing you


SDC13125 SDC13126 SDC13121 SDC13130

Heippa ! Aattelin, et voisin esitellä mun uuden toppaliivin, minkä ostin pari päivää sitten. Se on Vilasta ja makso 44.95€. Mä oon niin rakastunu tohon, et venaan jo ihan innolla, et tulis vähän kylmempii ilmoi. Ostin myös ton pipon, mikä on Gina Tricotista ja makso n. 5€. Tollasta kaulakorua mä oon halunnut jo pidempään ja sitte näin sen Ginassa ni oli vaan pakko ostaa se.

Tänään meillä oli liikka tunnilla triatlon ja se meni tosi hyvin. Sen jälkee oli kyl oikeesti tosi hyvä fiilis! Mut tää hemmetin nuha on iskeny muhunki, eikä se oo yhtää kiva juttu. Tänää on sitte tiedossa ihana perjantai-ilta mun rakkaan pikkuveljen kanssa et haudi ja pitäkää hauskaa munkin puolesta ! :)

2010/08/25

hehe

SDC13109 jeejee 009

Tänään mä oon ollu koulussa, ollut yhen ja puolen kilometrin lenkillä, miettiny et miten suorakulmion tilavuus lasketaan, tullu bussilla himaan, leikauttanut otsatukan ja kuunnellut Antti Tuiskua.
Tollanen mun päivä on oikeestaan ollukki. Liikkatunti oli rento , istuttiin vaa pururadan varressa ja katottiin ettei kukaan kävele triatlonissa. Oltiin me Ennan kaa sen verran urheilijoita, et yks kierros ees juostiin ! xd Tulin bussilla himaan ja hei ei ois ehkä enemmän tilaa voinu olla ! Istuin mun laukut sylissä koko sen 10 kilsaa, kun yks pikkunen änkes mun vieree. Kävin myös leikauttamassa tän otsatukan ja oon kyl ite aika tyytyväinen tähän. Mut nyt lähen treeneihin moikka !

2010/08/24

i feel so fucking good

IMG_4744

Jos pitää sanoo, ni mun fiilikset on nyt ehkä nollassa... Mun päivä meni hyvin, mut nyt on asiat suoraa sanottuna perseelleen. :(

2010/08/19

if i can make it here i can make it anywhere


Hellou ! Selvisinhän mä tästäkin päivästä ! Mun tavote oli nostaa tota käyttäytymisen numeroa, mut se ei taidakkaan onnistua, koska äikän maikka vihaa mua. Tänääkään en ollu ainut kuka luokassa puhu ni mulle vaan sanottiin siitä, mut niihän se menee, että kaikki muut saa näköjään puhua tunneilla paitsi mä. Sori, kauheet angstit vaa tääl :-D Illal on sitten treenit naisten kans ja sunnuntain on todennäkösesti B peli. Mut mä lähen nyt täst tekee läksyjä -.- Pitäkää kiva loppu päivä ! Btw. Mona oli ihana ja teki mulle ton kollaasin (:

2010/08/17

pidä musta kii, älä päästä koskaan

Punanen paita Gina Tricot n.20e, Farkut Gina Tricot (en muista hintaa) Kengät Spirit Store Converse n.60e, Laukku Aleksi13 n.35e , Aurinkolasit Ninja n.10e               

Sormus H&M 2.95e

 
Huulipuna Kicks Make up store 19e ( en tiiä mikä sävy)


Moikka moi ! Eilen oli harkat peruttu ja olin Mimmin ja Lauran kans keskustassa. Päätin sitte ostaa uuden huulipunan ja sormuksen. Tänää vast oon tajunnu et mä todellakin ostin 20 euroo maksavan huulipunan ! No mut se on tosi kivan värinen, aika nude ja sopii mulle hyvin.
Tänää koulussa käytiin hyvinä tukioppilaina kertomassa pikkusille vähän tulevasta ja sen sellasesta. Haha.
Tulin vähän aika sitte harkoista ja oli kyl taas aika panostus harkat. Mut saatiin myös kuulla et päästään valmentamaan 01-02 ikäsiä tyttöjä pareihin harkkoihin. jee ! Mut siitä sitte lisää , lähen nyt saunaan ! Viettäkää kiva ilta ! :)

2010/08/14

love the way you lie

Haudi hau ! Tästä se sitten lähtee ;)!                                                                                                      
 h