2011/03/28

Booring post

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Haha ihanaa, piristit mun päivää!
Moikka! Tästä tuli nyt ihan turha postaus, mut halusin tulla ilmottamaan teille, että lähetään huomenna vuokattiin luokan kanssa, enkä pääse postaamaan kun ehkä korkeintaan perjantaina jos silloinkaan ehdin. Mut mä lupaan, että sen jälkeen saatte kunnollista postausta, ku nää viimesimmät on ollu multa ihan tälläsiä höpölöpön postauksia. Pitäkää kiva viikko, niin mäkin aijon! :-)

Mike posner-Please don't go

2011/03/26

Have you been drinking? Dingdingding

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket  Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Heippa! Oltii eilen Saaran kaa kattomassa se Black swan ja ei huhu, et oli hyvä leffa! Oikeesti kaikki ne kauhu kohtaukset oli ihan sairaan pelottavia ja muutenki kokonaisuus oli tositosi hyvä! Tälle neidille ainaki natsas! Ainiin ja tosiaan venähti toi nilkan sisempi nivelside siellä alueleirillä, et jes.. Mut onneks ei mitää sen pahempaa, tänää jouduin pelin jättämää väliin, mut kyl ensviikolla jo treeneihin pääsen. Eipä mulla muuta, heippa! :-)

2011/03/24

We're just having fun we don't care who sees

Moikka! Tänää siis oli se viimeistelyleirin viimenen päivä ja tarkotuksena pelata stadin jengii vastaa. Seittemän minuuttia mä sit ehinki pelata kunnes meni nilkka. Mulle sanottiin, et tosta kai venähti sisemmät nivelsiteet. Onneks ei ulommat, koska nyt pystyn sentää kävelemää. Mut lauantain pelin klubii vastaa joudun luultavasti jättämään väliin. Muuten oli kyl tosi kiva leiri ja silleen. Huomenna mulla on matikan koe ja vähän pelottaa, koska en osaa ollenkaa noita juttuja ja aina ku yritän lukea, ni hermostun ku en tajuu ja lopetan.. Mut eipä mulla muuta, moimoi!

Photobucket
Snoop Dogg&Wiz Khalifa-Young wild and free

Jessie J-Price tag

2011/03/22

What kind of guy would I be if i was to leave when she needs me most

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Se ihana, kuka on hakkeroitunut mun fesariin ja päivittänyt viime tiistaina tollasen tekstin ni vois tulla kertomaan siitä mulle! :)
Moikka! Tänään on ollu tosi mukava päivä ja ihana ilma kaikenlisäks! Olin Saaran ja Monan kaa keskustassa ja sit mul oli sellanen joukkueen palaveri. Ja hyvät naurut saatiin myös koulussa, ku kävin fesarissa ni huomasinki tollasen ihanan yllätyksen. Kun puhelimien facebookeis näkyy aina tuossa ylhäällä se uusin päivitys ni joku ihanainen oli käyny vähän tarinoimassa. Haha ja kaikenlisäks poistanu sen, joten ite en ees sitä aikasemmin ollu tajunnu :-D No mutta huomenna on se viimeistelyleiri Myyrmäessä ja oon oottanu sitä tosi innolla, koska noilla kaikilla leireillä on ollu tosi kivaa. Mut alan nyt pakkailemaan kamoja, joten moikkamoi! :-)

2011/03/21

NEW BANNER

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Lätkäsin tossa nyt parit kuvat sieltä liikkapäivästä silloin Messilästä, mut se ei ollu se mun asia vaan toi uus banneri, minkä väsäsin äsken! Miltäs näyttää? Mielipiteitä tulemaan! ;)

What are words if you really don't mean them when you say them?

Photobucket Photobucket  Photobucket

Hellöö. Oli taas ihan rento päivä koulussa. Fysiikan tunti meni siinä Tontsan iphonella pelleillessä ja silleen. Tänään illalla treenit ja vois yrittää vähän lukea tohon matikankokeeseen. Oikeesti ärsyttävää, kun just aattelin, että nyt se kesä tulee, mut sit alkaaki vaa satamaa lisää lunta! Onneks huomiseks on kuulemma luvattu jo paljon lämpimämpää. Huomenna mulla ei oo treenejä vaan sellanen ruokaluento hommeli (vaikka ne ruokajututki on kuultu niin moneen otteeseen!!) ja sit oon Saaran kaa. Mut nyt ei oikeen kirjottaminen suju niin lopettelen, moimoi! :-)

2011/03/20

Hiuspostausta

Moikka! Aattelin nyt tehä tälläsen postauksen mun hiuksista tässä parin vuoden ajalta, koska tällästä oltiin pyydelty :-) 
Photobucket
Tää kuva on vissiin otettu kutosluokan keväällä ja silloin mun hiukset oli viellä tollaset kivan luonnollisen väriset ja semi pitkät.
Photobucket
Sitte alko seiska ja halusin tollaset lyhyet ja kerrostetut hiukset. Rakastan noitten väriä täs kuvas!
Photobucket
Sitte mä halusinki tummat hiukset ja eka ku värjättii ni muistan ku niistä tuli sellaset tosi punaset, mut mul ei harmi vaa siitä löytyny kuvaa.
Photobucket
Sitten kesällä mä halusinki värjätä blondiks.. Ja kuten arvata saattaa ni nehän oli ihan oranssit, mä oon siis toi vasen neiti tossa.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Tykkäsin näist blondeist tositositosi paljon, mut sit vaa vissii kyllästyin niihin..
Photobucket
Sitten kasinluokan vappuna kävin värjäyttämässä nää takasin ruskeiksi.
Photobucket Photobucket
Nää oli ihanat ku ne oli tollaset vaaleen ruskeet. Tai no nyt sanon, et ne oli ihanat, mut silloin ne ei tainnu olla..
Photobucket
Ennen rippijuhlia mä päätin värjätä mun hiukset tummemmiks, mut noista tuliki sit melkeen mustat, mut tykkäsin näistä kumminki.
Photobucket
No sitten ysin syksyllä sain loistavan idean leikata otsatukan ja taas olis kannattanu kuunnella järkevämpiä, eikä leikata. Meinaan näihin kyllästyin...Ja nopeesti.
Photobucket
Sitten vähän aika sit värjättiin mulle blondeja raitoja. Mun hiukset oli kasvanu jo tosi pitkiks ja parin vuoden kasvatus loppu sitte siihen...
Photobucket
...Sillä leikattiin mulle polkkatukka.


Oon siis vissiin vähän muuttunu tos ajan kuluessa. Mut vaihtelu virkistää, vai miten se menikää :-D Toivottavasti joitain edes kiinnosti tää selostus. Eipä mulle sitten ollu muuta, moimoi!

Kiss me k-k-kiss me infect me with your love and fill me with your poison

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket  Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Moi! Eilen oli mukava päivä! Eka meil oli peli ja sen jälkee olin Monan ja Saaran kaa. Sitte olin Monalla yötä ja katottii toi One missed call3 ja se oli ihan sairaan hyvä ja pelottava! Ja tottakai syötii, mitäs muutakaa meist vois olettaa.. Huomenna kouluun ja nyt jo masentaa se ajatus. En jaksais, miks viikonloppujen pitää mennä näin nopeesti? Mut alan nyt vähän kattomaan noita kuvia tässä koneella, et voisin tehä sellasen hiuspostauksen, palaillaan moimoi ;>

Megan Nicole-ET (Katy Perry cover) Oioi oon niin rakastunu tän neidin covereihin!