2011/05/31

Cherry Cherry Boom Boom

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket  Photobucket

No juhuu! Tänää on ollu superkiva päivä! Ollaan oltu luokkaretkellä Särkänniemessä ja täytyy kyl sanoa, et oli taas ihan toosi hauskaa! Meijän luokat(me+rinnakkaisluokat) on kyl ihan parhaita! 
Huomenna me lähetään Jennin kanssa stadiin kattomaan Stagen-finaalia, koska Jenni oli voittanu liput sinne jostain arvonnasta. Ollaan kuulemma ihan VIP ;-)
Ja enään 2 kouluaamua ja meiksi jo ihan kikseissä. Tule jo lauantai!

2011/05/30

En oo yhtään tyytyväinen nyt

Photobucket Photobucket Photobucket

Voi oompas mä tylsä! Ei oo taaskaa mitää kuvii ku ilmat nyt on mitä on ja en oikeen oo tehnykkää mitää. Tänäänki meil piti olla vaan joku liikka päivä ja silleen. Koitan skarpata nyt ja kuvata vaikka huomenna asukuvat tai jotaain. Mut jee oon ihan kikseissä oikeesti kolme aamua ja sit loppuu peruskoulu! Wuhu! Oisko sillon vaik vähän vamos ala playa! Ja ainiin huomenna me mennään luokan kanssa Särkänniemeen, joten sieltäki sit kuvia! Ja sit keskiviikkona meijän ois tarkotus mennä Jennin kaa kattomaan Stagen finaalia ja torstaina on vapaapäivä ja perjantai menee vaan kevätjuhlien treenaamisessa. Voisko olla rennompaa? Ainiin ja torstaina Saara on jo Suomes joten sillon senkaa! 

2011/05/28

I can't help myself it's the way I feel

Photobucket Photobucket Photobucket

Moi hanit! Kuvitelkaa, enää viis kouluaamua! Mut asiasta toiseen, eilen oli kivaa Jennin kaa. Värjättii mun tukka ja juoruiltii yömyöhään unohtamatta tietenkään syödä! Äsken katoin ton Last song-leffan ja se oli ihana! Tihrutin mä siinä parit kyyneleetki samalla...
Oikeesti tuli tässä vaan samalla mieleen, että jotkut vanhat papparaiset vois oikeesti hankkia elämän eikä tarvis nuorten tyttöjen takamuksia kyylätä! Torstaina kun olin keskustassa Even ja Sannan kaa, ni joku about 60-70 -vuotias mies tuli vaa takaapäin et "Tosi seksikkäät sortitsit sulla ;)". HYI. Ja mul oli kuitenki jalassa ihan normaalit farkkusortsit ja mustat sukkarit. Get a life.
Ainii ja me soooo happy, koska oranssi is gone! Ja nää on tosi kivan väriset mun mielestä. Noi kuvat vähän valehtelee, oikeesti nää on luonnonvalossa ehkä vähän kuitenkin vaaleemmat.

2011/05/25

Please don't be in love with someone else

Photobucket

Jep miten olis, et koulut lopetettais jo nyt, koska ihan turhaan vaan ollaan siellä, ku ei mitää tehäkkää! Mutta luokanvalvoja tulee kyl päättäripäivänä olemaa tooosi happy, koska me taidetaan oikeesti olla joku maailman ihanin luokka! Ja mä sain kesätöitä ja ne alkaa jo 6. päivä kesäkuuta! Tänään vaan löllöilen himassa ja sellasta. Eipä mulla ollu muuta, moikka! :)
 

2011/05/24

What's the point of having it all without a person you love

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Skodag! Tänää on ollu rentopäivä tuntuu, ettei oikeestaan oo enää kouluukaan, ku ei siel oikeen tehäkkää mitää! Mut mikäs täs enää 8 aamua mun laskujen mukaan! ;) Ja tänään käytiin Saaran kaa varaamassa meijän luokalle pöytä Rillosta päättäripäivälle ja niin. Kovat on suunnitelmat jo! Mutta tää päivä vielä ainaki ilman futistreenejä, kuitenkin oheisen ajattelin mennä tekemään tonne uimahallille. Toivottavasti huomenna pääsis jo kentille, halu olis ainaki tosi kova, kuhan nyt vaa jalat kestäis! Mutta eipä mulla muuta, äsken lähti sähköt ja täällä tuulee aivan hulluna! Hyvä, että talo pysyy paikallaan! Se olis sit morjes!

Kuunnelkaa tää, IHANA! 

2011/05/23

Onks olemassa ololla olemaa ollessa olematta?

 Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Mooi! Mulla ei varsinaisesti oo nyt mitään asiaa, oli vaan hirvee halu tulla postailee ja jakaa toi otsikko teijän kaa, mikä on pyöriny mun päässä koko illan. Hiffaatteko? No minä en.

P.S I love you

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Viikonloppu koostu ihanista ystävistä, perheestä, kauniista kuvista ja ikävästä penikkakivusta. Tiedän nyt olis aika lopettaa toi penikasta valittaminen, mutta kun harmittaa vaan niin samperisti. No toivotaan parasta, että se menis nyt vaan ohi. 
Mutta mikäs tässä akupunktioneulat jalassa, salilla käyneenä ja totally kastuneena istuskella tässä ja jutella kavereitten kanssa. Tää hetki olis täydellinen ellei facebookin tsätti kusis, mut millon se ei? Jotenki tällänen sade on mun mielestä aika ihana. Varsinki ku voi vaan olla sisällä löllövillapaitaan kietoutuneena ja kuunnella, ku sade ropisee kattoon. Perfect!  

2011/05/20

Se tunne kun Mikael Granlund on mun tuleva aviomies

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Moi! Tänään mä oon viettäny tällästä mukavaa koti-iltaa perheen kanssa oikein letkeissä tunnelmissa. Mut nyt mä jatkan tästä pikkuveljen kanssa kattomaan leffaa, morjesta! :-)

2011/05/18

Mä tiedän et sä snaijaat rakkaudest lajiin

Photobucket Photobucket
Oonko edes vähän muuttunu? Mun mielestä huonompaan....
Hellou! Tässä on tän päivän saldo ja toi on nyt ainut mitä saatte nähä! Siis mekosta..Tai no muovipussista. Mut haluun, että se on suurimmalle osalle yllätys sillon 4. päivä, kun on päättäripäivä ja saan pukee ton ja noi ihanat korkkarit päälle ja leikkiä prinsessaa. Mutta pakko sanoa, että toi mekko on itse täydellisyys! Trust me! Huomenna en välttämättä ehi postaamaan, koska taas joudutaan menee kerää suoraa koulusta sitä paskaa sinne kaatopaikalle (jengin talkoo juttu) ja sitten suoraan treeneihin. Mutta perjantaina yritän keksiä jotain kivaa! Moimoi!

Jare&VilleGalle ft. Nopsajalka-Faija  

2011/05/17

POIKA SAUNOO...poika on tullut kotiin

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Saaran ihana sisko ja sen ihana kaveri! ;)
Mooi! Tossa vähän viimepäivien kuvia! Lauantaina oltiin siis viettämässä vähän tyttöjeniltaa Saaralla, samalla euroviisuja jännittäen. Sunnuntai meni musan treeneissä ja illalla jännitettiin tietenkin leijonien finaalia! Ja pitäähän sitä nyt vielä vähän täälläkin hehkuttaa, että aika saamarin hienoa pojat! Ainii ja mikkehän oli se mun tuleva aviomies ;)!
Tänään sain tehtyä koulussa kurssivalinnat, enkä mä nyt sit vissiin alakkaan lukea espaniaa. Ja ilta on sit mennykki Saaran kanssa urheillessa. Kelatkaa ME oltiin eka salilla ja sen jälkeen uimassa. Aikamoinen panostus sanoisinko. 
Mutta nyt mä lähen ottamaan vähän akupunktiota jalkoihin, moimoi! :)