2011/06/30

Baby I am sorry but I have to leave and sail the ocean by myself

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Mooi! Nää lomapäivät on ollu nyt kerta toisen jälkeen ihan huippuja mukaan lukien tän päivän! Oltiin Sannan kans maauimalassa ruskettumassa ja vähän polskimassa. Aamulla katoin ikkunasta ulos ja järkytyin, kun huomasin, et koko taivas oli ihan pilvien peittäminä, vaikka oltiin luvattu pilvetöntä päivää. No tulihan se aurinko sieltä sitte päivän mittaan onneks! Mutta meiksi lähtee tästä ajamaan kohti Kivimaata treeneihin! Moikkeliskoikkelis!  

2011/06/28

Jos vielä voisin sulle kertoo tahtoisin kuinka tärkee mulle on tää ystävyys loppumaton

Photobucket

Tänään on vaan loikoiltu Möysän rannalla tytsyjen kanssa ja otettu vähän brunaa. Kohta olis tarkotus lähtee treeneihin ja silleen. Rakastan kesää 

I can be your supehero baby the one that's gonna save you if your in dangerous You know who to call wherever you fall I'll be there to catch you and come to you resque

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Good morning everybody! Or evening... No kuitenkin! Tänää oli hyvä päivä! Oli tosi ihanaa nähä Monaa pitkästä aikaa! Istuskeltii satamassa, syötiin mansikoita ja sellasta. Illalla oli treenit ja oli muuten ihan jeessii, mut uskokaa tai älkää, mä tekisin mitä vaa, et saisin mun kunnon takasin! Varmaa paras kunto mikä ikinä on ollu ja sit pamahtaa penikka kipu! Saakutti!! Onko se ees sana? No mut anyways huomenna oon Mimmin kaa. Tarkotus olis mennä rantsulle, kun niin hyviä ilmojaki on lupailtu! Eipä mul muuta sen ihmeellisempää, pitäs varmaanki painua pehkuihin, jotta jaksan aamulla herätä lenkille! Unia kaikki!

2011/06/26

I don't need a man to make me feel good I get up do my thing

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Moi pitkästä aikaa! Tässä nyt muutamat kuvat juhannukselta, huomenna varmasti lisää, mut nyt en jaksanu enempää muokkailla! Juhannus meni tooosi kivasti Saaran ja Essin kaa Saaran mökillä. Nyt on uitu, saunottu, syöty, ajettu miljoona viissataa kilsaa skootterilla, syöty vähän lisää ja ennen kaikkea naurettu ja nautittu! Thänks girls! ♥  Tuli äsken ihan mieletön ikävä isoo veikkaa, ku pitkää aikaa sitäkää nähty! Toivottaavasti nähtäis senkaa joku päivä, mut eipä mulla muuta, toivottavasti teillä muillakin meni juhannus hyvin! 

2011/06/19

You've got that smile That only heaven can make I pray to God every day That you keep that smile

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Moi! Eilinen päivä oli tosi jees! Oltiin tyttöjen kans Fannylla. Harmitti vaan, kun en sit voinu jäädä sinne yöks, mut hauskaa oli silti! Kuvia ehkä myöhemmin, nyt en niitä kuitenkaan jaksanu muokkailla. Huomenna lähetään Pohjanmaalle moikkailemaan vähän serkkuja ja pappaa. Joten tää blogi tulee olee nyt pienessä hiljaiselossa tohon torstaihin saakka ainakin! Torstaina oliski suoraa lähtö Saaran möksälle juhannuksen viettoon, mutta toivottavasti saan väsättyä teille jotain silloin! Eipä mulla oikeen muuta kun, että toivottavasti säät sallis ensviikolla ja niin! Ainiin meil on Allun kans hullut pläänit Summer up-viikonlopulle, joten toivottavasti ne saatais toteutuu! Pitäkää kiva ensviikko, moimoi!

2011/06/17

Sinä vain, sinä vain sinä vain, saat mut tuntemaan että mä kelpaan

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kiitos aivan helkutisti ihana, joka pilasit mun huomiset pläänit! Ei muuta.

2011/06/16

Deep down I want you to stay, but I guess I have to let go and say You have to know that I'll be your right whether you love me or not I'll be alright

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Dodii mistäs mä oikeen alottaisin? Aamulla kävin koululla 'lunastamassa' sen opiskelu paikan ja siinä tehtiin sit ne kurssivalinnat. Tai no oikeestaan mä vaan syötin ne sinne koneelle, ku olin jo tehny ne. Sitte menin töihin. Töis oli aika tylsää, ku jouduin vaa olee kaupas hyllyttämäs, mut toivottavasti huomenna vaik pääsisin hesen puolelle! :p Sitte tuli tänää sellanen positiivinen puhelu eräältä ja pääsin myös varalle PM-turnauksee! Että sellasta. Ainii ja kävinhän mä Ginassaki piipahtamassa ja sieltä lähti mukaan pari farkkumekkoo ja laukku hupsista keikkaa... Eipä mulla oikeen muuta, voisin vaikka tänään koittaa mennä ajoissa nukkumaan ni jaksaa huomenna sitten vielä olla vikan päivänä töissä! Heipsanssaa allihopa!

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Anteeks ensimmäinen mun kuvaton postaus mut en voi oottaa. PÄÄSIN SALPPURIN URLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! JEEE!! No mites teijän koulut? Onks muita tulossa samaa paikkaa ku mä? :)))

2011/06/13

You know that I am a crazy bitch

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Ohmygod ensimmäiseks mä halusin sanoa teille kaikille, että hirmunen kiitos kun jaksatte seurata näitä mun tyhmiä höpinöitä täällä blogissa meinaan huomasin, että Bloggerin kautta teitä lukijoita on jo 80!!! Ja se on mulle oikeesti tosi iso luku! 
Mutta niin, eilen oltiin Mimmin ja sen iskän ja siskon ja sen poikaystävän kanssa lintsillä ja oli tosi hauskaa. Käytii jopa siin uudessa laitteessa ja se oli oikeesti ihan HULLU! Ja kaiken lisäks oltiin viel ekoil paikoil... O-ou! Tänään oli sit sellanen kyykän tyttöfutispäivä ja kävin sit aamulla siellä yhissä treeneissä, mistä menin suoraan töihin. Oli kyllä aika tylsää, ku jouduin olemaa keittiössä. Eipä mulla oikeestaan muuta, istun nyt tässä mun sängyllä ja mietin, et pitäsköhän sitä kohta puolin mennä nukkumaan... Ainiin ja enää 4 päivää ja sit freedom!!!