2011/07/31

You turned out to be the best thing I never had And I'm gon' always be the best thing you never had I bet it sucks to be you right now

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Holaa! Eilen mulla oli peli, minkä jälkeen Menin Monalle. Oli oikeesti tosi ihanaa taas! Kun me sitten illalla pyöräiltiin keskustaan ni mulla tuli oikeesti sellanen tosi onnellinen fiilis. Siinä kun tultiin kärpäsenmäkee alas ni se fiilis oli sellanen tosi ihana, kun muuten oli pimeetä ja sitte oli valoja ympäriinsä ja mulla siinä vieressä ihana ystävä ja muutenkin asiat ihan suht hyvin, mä vaan ajattelin, että lucky me. Nyt tänä kesänä oon muutenki alkanu ajatella asioita ehkä vähän eritavalla, kun joskus ennen ja oon oppinu arvostamaan ystäviä ja ystävyyttä tosi paljon! Ja mulla on monta kertaa tullu sellasia havahduksia tai tavallaan herätyksiä, et nyt mulla on paljon ihania ystäviä, että niistä pitää oikeesti pitää kiinni! 
Ei mulla sit paljon muuta asiaa ollukkaan, kuvat nyt on tollasia kämäsiä, mitä nyt kameralta löyty, pahottelen.

2011/07/28

If i lay here if I just lay here would you lie with me and just forget the world

Photobucket

Olisko edes jees, jos olis poikaystävä kenen kainaloon vois nukahtaa illalla. Jos harmittais kovasti, niin se halais sua ja sanois, et kaikki kääntyy parhain päin. Jos sulla olis tylsää, sä tietäisit satavarmasti, kenelle soittaa ja, että on ainakin yks, joka haluaa kuunnella sun ääntäs, vaikka aamuun asti. Sä voisit jakaa sun elämän parhaimmat, sekä pahimmat hetken sen kanssa. Ja kun sä olisit sen kanssa, sun ei tarvis sanoa sanaakaan, se tietäis mitä sä tarkotat ja sille riittäis se, että sä olisit siinä. 
Sitä prinssioikeeta ootellessa.

2011/07/27

Hei mitä näille laaduille tapahtuu?

Photobucket

Mitämitä!! Tää kollaasi oli viel äsken ihan jees, mut nyt jostain syystä se on pelkästään tollanen pikselimössö! Hei kertokaa mulle, mitä pahaa oon nyt tehny!? Äsken latasin kuvan fbeesee ja seki meni ihan pikseleiks.... Noh ei auta itku markkinoilla. Toivottavasti teijän silmät ei hajoo tosta superhyvästä laadysta!

All I needed to do was get just a taste of you

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Heipat kaikille! Pakko sanoa, että kerranki mä oon tyytyväinen. Just tän kokosia kuvia oon jo pitkään tänne halunnutki ja nyt ku sain veljen koneella muokata kuvat ja näin ni sain koot muutettua. Great me. Eilinen päivä meni kokonaan täällä kotona huonetta järkätessä, meinaan sain tollasen vaaterekin ja sit roudasin mun kirjotuspöydän täältä pois, kun en sillä mitää oo tehnykkään. Ja tänää oltiin Sannan kanssa kuvailemassa. Tänään mennään ehkä viel Sannan kaa kuvailemaan auringonlaskua. Viettäkää kiva ilta hanit! xx

You were there when I needed you and I just wanna thank you

Photobucket

Hola amigos! Nyt meiksi lähtee keskustaan päin Sannan kanssa. Jos vaik saataisiin otettua jotain julkaisukelpoisia kuvia. Ciao!

2011/07/26

One question. Why?

Photobucket

Ei vitsi, musta alko äsken tuntumaan niin pahalta, kun tajusin, et multa on mennyt melkeen kokonaan ihan ohi se Norja juttu. Tottakai mä oon tienny mitä on käyny, mut jotenki tajusin kaiken ihan jäljessä. Kelaan nyt vaan, et miten mä oon esimerkiks perjantaina pystyny vaan pitämään kivaa kavereiden kanssa, vaikka tuolla melkeen naapurimaassa on tapahtunu jotain niin kamalaa. Ja vielä lauantainakaan en kunnolla asiaa ymmärtänyt, vasta illalla tajusin sen kunnolla. Siis mä en vaan voi käsittää, että miten joku voi tehdä jotain näin kauheeta! Eikä mitkään sanat riitä kuvaamaan sitä, miten hirvee juttu toi oli! Ja on vieläkin! Ja mä en voi edes kuvitella, miltä kaikista niistä ihmisistä, niitten omaisista mahtaa tuntua! 
Oikeesti miten joku ihminen voi olla niin julma?? Mä en olis ikinä, en edes mun pahimmissa kuvitelmissa, voinut kuvitella, että tällästä vois tapahtua! Ja pahinta, se murhaaja ei edes kadu sen tekoja! Siis mahtaako siltä edes tuntua missään! Tollaselle teolle ei mun mielestä riitä mikään vankeusrangaistus, mut mikä mä oon täällä sanomaan. 

Jotenki vaan tuntuu niiin epäreilulta ja epäoikeuden mukaiselta! Kelatkaa niitä nuoria, jotka innoissaan on oottanu tota leiriä pitkään ja mennyt sinne pitämään hauskaa, eikä nekään koskaan olis voinu kuvitella minkään tälläsen tapahtuvan! Mut nii se vaa kävi. Maailma on paha. Tuntuu vaan niin hiton pahalta, ettei sitä voi selittää. 

Sitten tulee kans mieleen, että eikö missään voi enää olla turvassa?? Ihmisiä ammutaan kouluissa, ostoskeskuksia räjäytellään, baareissa ammuskellaan, koteihin tunkeudutaan ja sitten vielä tää! Mä en tiedä enää mitä sanoa. Eihän tässä voi muuta tehä, ku antaa tukensa koko Norjalle ja toivoo, että kaikki järjestyis parhain päin.

2011/07/23

Minne voi tehdä poikaystävä-hakemuksen?

Photobucket Photobucket Photobucket

About 42 tunnin valvomisen jälkeen, tuntuu ihan hyvältä idealta mennä nukkumaan! Ja yölliset jätkäangstit tuntuu välillä niin hyviltä!  Ja huomenna tulee olemaan superkivaa!!

2011/07/21

And if they make you feel ugly just imagine everybody in their birthday suits

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Noni tulee nyt tällänen pikkupikapostaus. Mun kone meni rikki tai siin on joku vaiva, ni sen takia en nyt välttämättä voi postailla ihan normaalisti, vaikka haluisinkin. Ja tässä koneessa ei oo mitää kunnollisia muokkaus ohjelmia. Mut tänään mul on peli Radiomäellä ja sitte illalla mennään vähän telttailemaan! Eipä mulla muuta, ku et harmittaa nyt tää kone juttu, kun just eilen vaihoin tätä ulkoasuaki nii, että pystyy laittaa isompia kuvia, muttakun ei oo mitään, millä niitten kuvien kokoa muuttaisin. Höhöhö.

2011/07/19

Maybe who I am today ain't so far from yesterday Can I find a way to be every part of me

Photobucket Photobucket Photobucket

Oli pakko ostaa nää söpöläiset, ku ne vaan huus mua sieltä hyllyltä, enkä mä mitenkään voinu jättää niitä sinne kauppaan... Ja sitä paitsi, hintaa näillä popoilla oli 12.95 alennuksessa. Mut nyt mä alan valmistautumaa tän iltasii treeneihin, moikkeliskoikkelis!

Favorit

Photobucket Photobucket Photobucket

Emmä sit päässykkää nukkumaa viel, ku sain kauheen inspiksen tehä tälläsen jutun. Eli siis ajattelin, et voisin tyyliin joka kuukaus tehä tälläsen postauksen mihin oon valinnu esim. kuus lempi asuu. Ja otin nyt tähän vähän viimeaikojen asuja ja mun mielestä ehkä kivoimpia oli nelonen ja vitonen. Ja nyt siis mä haluisin tietää, että mikä asu kolahti teihin parhaiten? (:

If I told you that I love you, that I'am doing alright here without you I'd be a lie, but I could try

Photobucket Photobucket
Photobucket

Parit julkasemattomat kuvat päättäreiden alkuillasta. Ootteko muuten huomannu, et mulla on nykyää hirvee postausinto meneillää. Tai ainaki ite oon tullu huomanneeks, et koko ajan mun tekis mieli tulla lätkäsee parit kuvat ja kirjottelemaa jotain tyhmää tänne. Kai se on ihan hyvä juttu, vai mitä mieltä siellä ollaan? Ja sit oon alkanu tunnistaa ittessäni ihan uudenlaisii fiiliksii, esimerkiks mä nyt jo omalla tavallani odotan koulunalkua. Ja tiiän, et oon hullu ja pitäs nauttia lomasta nyt vielä, kun sitä on jäljellä. Ja niin mä teenkin! Mut silti mua kutkuttaa ens vuos, ku kaikki tulee olee omalla tavallaa uutta ja sit on ne aamutreenit ja näin. Ja syksyllä on muutenki tulossa kivoja juttuja! Mut ei sillä, ettenkö mä tykkäis kesästä ja haluais, et olis kesä. Tottakai haluun, mut moni varmaa tietää tän fiiliksen, enkä usko, et oon ainut.. Mut joo meen nyt nukkumaa, etten ala avautuu vielä jostain tyhmemmästä..

2011/07/18

Her head on his shoulders they walk down the hall, I'm left to wonder will I ever fall in love? And where is he now.

Photobucket

Arghh! Ei hitto mä vihaan, jos joku asia ei onnistu! Äsken yritin ladata Photobuckettii tätä ja yhtä toista kuvaa. No olin sit laittanu kooks 750 vaikka yleensä mul on 650, koska halusin koittaa, että oisko ne kuvat sil taval vähän isompia. No sit ku laitan ne tähän ni tietty tää leikkaa tuolt reunasta osan kuvasta pois, koska se ei jotenki mahu tai jtn. No mäpä ajattelin, et poistan ne tuolt, muutan koot ja lataan uudestaa. No tietenki toi Photobucketti jotenki tekee nii, et se on silti sen kokonen, niinku se oli sillon ku se ei just mahtunu. Ja nyt jäi yks kuva julkasematta sen takia. Kiva juttu. No mutta asiaan. Ostin tänään tollasen bleiserin Hennesiltä ja hintaa sillä tais olla 24.95. Oon kieltämättä ettiny tollasta jo tosi pitkään ja nyt sit löyty. Kelasin, et toi menee hyvin arkisena esimerkiks farkkujen ja tennareiden kaa, mut myös tosi juhlava esim korkkareiden kera. Me likey.

2011/07/17

I wanna be lost in love I wanna be your dream come true I wanna be scared of how strong I feel for you

Photobucket Photobucket

Noni oisinkohan mä nyt vähän rauhottunu, et saisin vähän tekstiäki aikaseks. Oon kuunnellu nyt viimeset sata kertaa ton yllä olevan biisin ja se vaan jotenki natsaa. Sanat, melodia ja kaikki! Ja varsinki noi sanat. Tuntuu et ne vois tulla suoraan vaikka omasta suusta, niin samanlaisii fiiliksii tälläki tytöllä tääl ruudun takana. Että sellasta, kuunnelkaa, ni tiedätte mistä puhun.

I wanna be blown away I wanna be swept off my feet I wanna meet the one who makes it hard for me to breathe

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Maksimaalisen megavitutuksen multihuipentuma. Ei mulla muuta.

2011/07/15

Say it again for me cause I love the way it feels when you are telling me that I'm the only one who blows your mind

Photobucket Photobucket

Alettii äsken kattomaa leffaa New York, I love you ja meni ehkä kymmenen minuuttia, ku päätettii, ettei jaksa enää kattoa. Niin sekavaa oli. No iskä sano, ettei se jaksa kattoo enää mitään rimputtelu leffoja ja, että nyt katotaan vähän äksöniä. No alettiin kattoa leffaa minkä nimi oli joku The spirit tai jotain sinne suuntaan. Viis minuuttia ja vaihettiin uutisii. Mikä meni vikaan? Haha ei taidettu olla kovin hyvii leffan valitsijoita. Ja mun spotify ei toimi, se on koko ajan oflinessa ja vielä pari päivää sitte se ilmotti, et mulla on aikaa jäljellä 2 tuntia, vaikka mulla piti olla rajaton! En yksinkertasesti ymmärrä. Mut se ei tainnukkaa olla mikään uus juttu.