2011/10/19

Maybe you should eat makeup so you can try and be pretty on the inside, bitch

IMG_2586
IMG_2592
IMG_2578
IMG_2594
IMG_2587
Vandals
Heippa! Tää on varmaan viimenen postaus, minkä ehin tekemään ennen kun lähen BARCELONAA, koska huominen päivä menee kaverilla ja perjantaina heti aamulla lähtö! Oon jo ihan exited tästä! Toinen juttu, mistä tulin tänään tooosi iloseks oli se, että mä sain kutsun maajoukkueleirille! Se on heti sen perään, kun tullaan sieltä Barcelonasta joten saas nyt nähä kuuletteko musta vasta seuraavan kerran about parin viikon päästä. Tänään oli kuitenkin kiva päivä ja toivottavasti huominenkin tulee olemaa! Hyvää syyslomaa multa jo nyt teille kaikille ja toivottavasti teilläki on yhtä kivaa ku mulla tulee olemaan! PUSPUS

2011/10/18

HAASTE

1. Kiittää haasteen antajaa: Kiitos laura
2. Antaa haaste kahdeksalle bloggaajalle: Anteeks mä en jaksa nyt laittaa tähän ketään, ku nyt ei jaksa ajatella:(
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle haasteesta.
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Linda 290

1. Mulla on ehkä maailman huonoin itsekuri. Mä en pysty olemaan karkkilakossa edes yhtä päivää, saati sit ku pitäis olla kokonainen kuukaus kuntokuurilla! Löydän itteni ihan joka kerta kuitenki se karkkipussi siinä vieressä ja ajattelen joka kerta, että no huomenna alotan oikeesti!


2. Oon ihan hirveen läheisyydenhalunen (vai onks se edes sana?) ja kaipaan aina hirveesti läheisyyttä. Tykkään aina murehtia ihan kauheesti et löytyykö ikinä semmosta ihanaa, jonka kainalossa vois vaan olla ja nii. Semmonen mä vaan oon.


3. Mä pelkään pimeetä ehkä eniten ikinä. Jos kävelen yksin kadulla ja on pimeetä, ni tuun ihan kamalan vainoharhaseks! Saatan vilkuilla joka toinen metri taakse, ettei siellä vaan kävele joku hiippari, joka on seuraa mua. 


Linseeei 070

4. Mä rakastan yli kaiken kuunnella surullisia nyyhkybiisejä! Mun mielestä se on jotenki ihanan nollaavaa, et jos mulla on ihan kamalan paha mieli ni kuuntelen sit lisää vaa semmost angstii ja kelailen asiat ihan kunnolla läpi! Muutenki mietin ja ressaan ehkä asioita turhanki paljon.


5. Mä en pysty nukkumaan ilman peittoa! Vaikka ois kuinka kuuma vaan, niin se peitto on pakko olla siinä ainaki jossain vieressä, että saan nuksuttua. 


6. Mulla tulee hirveen paha mieli aina jos heitän ruokaa pois. Joka kerta ku niin käy, ni ajattelen, että jos joku afrikan lapsi ois saanu syödä edes tollasta ruokaa, mikä on mun mielestä ihan pahaa, niin se olis saattanu jäädä eloon:(


7. Mä pelkään ihan kamalasti et joku päivä mun elämä romahtaa. Tällä hetkellä kaikki on hyvin, mut ei sitä koskaan voi tietää mitä päivät tuo tullessaan. Pelkään myös sitä, että kun joku on sulle tosi kiva ekaks ja sitte yhtäkkiä ei ookkaan-tunnetta. Tai siis en osaa selittää, mut mä ihastun ihmisiin tosi helposti ja sit pelkään ihan kauheesti just sitä pettymisen tunnetta! 


8. Oon ihan kauhee lusmu. Jos mun täytyy tehä jotain asioita, mitkä ei ihan kamalasti innostais, ni lykkään niitä aina vaan eteenpäin. Paha tapa, mut minkäs teet?


Linda 207

                                                                                PuspusLinda

The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything

IMG_6658
IMG_6647
IMG_6650
IMG_6665
Noni nyt uusiks tää sunnuntain asu. Poistin edelliset. Höpsö minä, älkää huoliko ;-)

2011/10/15

vedä pipo naamalle ja lähe baanalle

IMG_2273
IMG_2326
IMG_2322
IMG_2395-tile
IMG_2337
IMG_2353
IMG_2364
IMG_2342
IMG_2402
IMG_2521-tile
IMG_2383
IMG_2471
IMG_2437
IMG_2400-tile
IMG_2525
IMG_2552
IMG_2544

Moi pitkästa aikaa! Koitan vähän hyvittää tätä postaustaukoa tekemällä kunnon pitkän postauksen.. Mutta asiaan, eilen mun rakas iskäni täytti 50 vuotta ja juhlittiin niitä sitten koko perheen kesken tommosessa paikassa. Jatkettiin sitte vielä vähän veikan ja serkun kanssa ja ilta veny vähän myöhäseks, mut kerrankos sitä isi täyttää viiskyt! Tänään ois varmaanki tarkotus olla vaan ihan kotona ja perhetutut tulee vielä noita synttäreita tänne pikkasen juhlistamaan illemmalla ja semmosta. Ainiin ja viikko viellä ja sit Barcelonaan! Oon ihan täpinöissä jo!! 
xoxo

2011/10/09

With you is where I rather be but we're stuck were we are and it's so hard so hard

Linseeei 072
Linseeei 266

Rakastuin tähän biisii. Ei mulla muuta.

you know what is beautiful, read the first word again


IMG_2144
IMG_2060-tile
IMG_2009
IMG_2067
Terppa! Eilen oltiin ihan pikkusen juhlistamassa Tumun synttäreitä pikkuporukalla Evellä! Siellä oli kans Even ja julian saksalaiset ja ne oli ihania! Alimmassa kuvassa mun kaima, Linda♥ Oli tosi kiva ilta! Päivällä oli viimenen peli, joka voitettii 2-0. Sieltä sit päätössaunailtaa, jossa en valitettavasti voinu olla kauaa, kun oli lähtö Evelle. Tänää onki sit ollu ihan pelkkä löllöily-päivä kotona ja huomenna taas kouluhommien pariin. Moido!

2011/10/08

Every where I look people holding hands When am I gonna get my chance at love My chance at love

IMG_1934
IMG_1925
IMG_1928
IMG_1954
IMG_1935
IMG_1936
IMG_1981
IMG_1978
IMG_1990
IMG_1956-tile
IMG_1994
IMG_1996

Hei på er alla! Eilen lähettiin siis kattomaan tota Suomi-Ruotsi ottelua ja kun tultiin sinne, niin aurinko paisto ja oli ihan kiva ilma, tuulesta huolimatta. No sitte jossain vaiheessa alko satamaan niin paljon! Hassuu oli se, et olin just ehtiny laittaa kaverille viestin, joka sano, et Lahessa sataa kuulemma paljon, että "no onneks tääl ei sada ollenkaa". No siel me sit istuttii sateessa ja paleltiin. Iskä sit heitti puoliajalla, et lähetääkö pitsalle ja katotaa peli loppuu lämpimässä. No kyl houkutteli pikkasen enemmän, joten loppujen lopuks peli kateltiin loppuun jossain lähistöllä sijaitsevassa pitseriassa. Tänään olis sitte viimenen peli tällä kaudella ja mä pääsin avaukseen, jee! Sen jälkeen päätös saunailta, josta suuntaan kaverille! Have a nice saturday!

2011/10/07

My heart went "boom" when you pass by me "Boom boom" when it heard your voice

lontoo ja zape ja linsei 147
lontoo ja zape ja linsei 110
lontoo ja zape ja linsei 131
lontoo ja zape ja linsei 107
lontoo ja zape ja linsei 100
lontoo ja zape ja linsei 136
lontoo ja zape ja linsei 242

Noniii vihdoin ehdin postata ja vihdoin mulla oli jotain materiaalia! Tää viikko on pitkälti menny niin, että koulusta kotiin ja harkkoihin, joten kuviakaan ei oo tullu otettua. Tiistaina ei ollut treenejä, joten nähtiin vihdoin lauran kaa!! Kuinkakohan kauan ollaa oikee puhuttu, et nähtäs mut aina on vaa lykkääntyny! Oli ihanaa. Eilen oli ihan tylsä sadepäivä, mut päätettiin silti raahautua Saaran ja Sannan kans ulos kuvailemaan. Reenitki oli peruttu, joten ehin tehä kerranki jotain muuta! Tänään mennää kattomaa Suomi-Ruotsi peliä ja lähtö taitaaki olla ihan pian, joten pitäkää kaikki kiva perjantai! Puspus!