2012/03/30

Don't rush into love, because even in fairytales, the happy ending takes place on the last page

IMG_9421
IMG_9428
IMG_9424
IMG_9432

Ostin Zarasta viimeviikolla tommosen ihanan paidan missä toi selkä on tommonen avoin, en jaksa oottaa, että pääsee kesällä käyttämään tota sortsien kaa! Huh taas on viikko menny, et on hujahtanu! Koeviikko ja nyt on just semmonen fiilis, et miksi en voinu alottaa lukemaan vähän aikasemmin... Tää viikonloppu sit kulutetaan vissiin nenä kiinni hissan kirjassa. Tai sitten ei, vaan aattelin huomenna kuluttaa päivää Mimmin kaa! Käytiin mamin kanssa Stadiumista hakemaan mulle uudet Addun rakkausverkkarit ja valkoset conssit. Menis jo pois noi kuravesikelit ni pääsis noitaki popoja testailemaan. Mut nyt alakerrasta tulee semmonen Nachojen (kirjotetaanko se noin? Tarkotin kuitenki sitä mexikolaista ruokaa...) tuoksu, joten voisin mennä sinneppäin täyttelemään vähän masua. Heippa ihanaiset!

2012/03/27

2012/03/26

I'm gonna live my life no matter what we party tonight


543428_3608226050659_1423931603_33542804_1742318959_n
IMG_9076
IMG_9094
IMG_9104
IMG_9096
IMG_9110
IMG_9105
IMG_9144
IMG_9126
IMG_9139
IMG_9172
IMG_9130
IMG_9194
IMG_9137
IMG_9184
IMG_9157
IMGP21621
IMG_9183

Apua en tiiä mistä alottaisin kertomaan tosta reissusta. Ensiks haluun sanoa, että koko reissu oli ihan huippu! Ilmat oli ihanat ja koko joukkue on täynnä upeita tyttöja kenen seurassa oli ihan huippua, eikä voinu kun nauraa maha kippurassa noiden jutuille! Maanantaina me siis lähetiin Tarun kanssa Flamingoon ensin yöksi. Vedettiin illalla masu täyteen Amarillon safkoja ja aamulla herättiin ja lähettiin yhteisel kuljetuksella lentokentälle. Sieltä lennettiin Brysseliin, josta jatkettiin bussilla Gentiin. Meijän hotelli oli semmosella tehdasalueella eli ei missään keskustassa (meijän unelmoinnit pääsemisestä sinne Vansin kauppaan ei tainnut toteutua..) ja mentiin sieltä aina bussilla treeneihin. Mä rakastuin noihin Belgian taloihin tuli ihan mieleen Potter-leffoista ne brittien talot!! Keskiviikkona meillä oli eka peli, missä en ite pelannu ollenkaan. Hävittiin se 1-0. Perjantaina toinen peli, missä sitten pelasin mun ensimmäisen maaottelun kokonaan. Oli se kyllä aika siisti tunne vetää ekaa kertaa Suomi-paita päälle ja seistä yleisön edessä maamme-laulun soidessa! Perjantai oli kaiken lisäks ihan hullun kuuma päivä! Toikin peli päättyi sit lopulta 1-0 niiden voittoon. Samperi, kun päästettiin se maali ihan vikoilla minuuteilla. No sieltä sit lähetiin kiireellä Brysseliin lentokentälle. Mulla jäi tosta reissusta ihan sika hyvät fiilikset kokonaisuudessaan, vaikka Helsingissä selviskin sitten, että joku nainen oli vahingossa ottanut mun laukun... Noh onneks sen pitäis tulla mulle tässä nyt lähipäivinä. Huh tulipas pitkä stroori, toivottavasti edes joku teistä jaksaa lukea! Puspus! 

2012/03/25

Sometimes the people with the worst pasts can create the best futures

IMG_0343-tile
IMG_9239

Moikka! Nyt on palailtu takasin kotiin ja ai että täällä on ankeen kylmä ja paljon lunta!! Eiks se kesä vois tulla jo? Reissu oli ihan paras nyt vaan toivotaaan, että tulis se kutsu sinne Tanskaan vappuna, toivottavasti meni tarpeeks hyvin :) Tänään näin pitkästä aikaa Monaa ja ostin sitte samalla ton BB-voiteen. Plus jotain muutakin, josta kuulette sitten vähän myöhemmin! Huomenna mulla on vapaapäivä, jos sitä vaikka lukis sitten huomenna edes vähäsen! Nyt meen tekemään juttuja, heido! 

2012/03/22

I'm in miami, bitch

Moooi! Tässä puhelimella koitan väsätä jonkunlaista postausta täältä Belgiasta! Täällä on ihana ilma, aurinko paistaa ja sortseilla ja t-paidoilla vedetään treenit. voipi olla että tuunkin hieman ruskettuneena takasin! Täällä on ollu ihan sairaan kivaa ja huomenna meillä sitten toinen peli, voitteko kelata, että sain vielä mun oman numeron pelipaitaan, 8!! Mut nyt suihkuun, palaillaan sitten kun oon kotona! Puspus!

2012/03/18

Less love, more sex. No calls, just texts. New boy, no ex. More sleep, no stress

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tästä viikonlopusta ei sitten taas löydy yhtään mitään mainitsemisen arvosta. Mä en oo tehny yhtään mitään. Eilen oli peli, wuhuu viikonlopun kohokohta. Muut päivät oonki sitte vaa laginnu kotona ja tänään oon yrittänyt pakkailla, mut ei siitäkään tuu yhtään mitään. Lattia on vaan tavaraa täynnä, mut jostain syystä en saa noita koottua laukkuihin. Ja kohta voisin viedä työhakemuksen tohon naapuriin, kuhan saisin tässä päätettyä, että kauan jaksaisin kesällä tehdä niitä töitä. Mut hei apua!!! Huomenna me lähetään Flamingoon ja sitten tiistai aamuna aikasin lähtee lento Belgiaan! Mua jännittäää ihan hirveesti! Musta ei siis varmaankaan kuulu ennen seuraavaa viikonloppua, paitsi ehkä puhelimen kautta, jos jaksan alkaa väsäilemään jotain. Ja koitan sielläki kuvailla tunnelmia sun muita, jos joku vaikka pystyis pelejäkin kuvaamaan! Heippa pitäkää kiva viikko! :-)

2012/03/14

Forgive and forget but never regret

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Haha en tiiä kehtaanko enää lisätä kuviani tänne, kun oon kuulemma niin pullero ja paksu, ja vaikka treenaan sikana oon silti tämmönen pallero, suoraan erään anonyymin sanomana. Haha no eivaan, haters gonna hate! By the way te anot ketä kirjottelette tommosia, niin ihan turhaan vaivaudutte, koska ei mua paljoon kiinnosta, jos joku tulee nimettömänä mua haukkumaan, päinvastoin, päivän naurut mä siitä saan! No mutta asiaan, tänään ollaan Hennin kanssa tehty esitelmää ja jopa saatu valmiiksi! Vielä pitäs opetella toi ulkoa, helpommin sanottu kun tehty! Tänään pitkästä aikaan saunaan ja jos mami vaikka suostuis hieromaan mun penikat auki, kun ne on taas alkanut vaivaamaan.. Heipat!