2012/05/30

Wake up boy, I like you

IMG_1781
IMG_1778
IMG_1787-tile

Moikka! Haha tuntuu, että mulla on toi toppi joka postauksessa päällä, heh heh. Kävin äsken kaikkia blogeja läpi ja tuntuu, että joka toisessa valitetaan tulevista säistä. Mä en edes viitsi vaivautua forecan sivuille, koska mä en haluu tietää huonoista tulevista ilmoista! (Jos niitä siis on tulossa, tosin hirveen moni ei varmaan valittais, jos siellä helteitä oltais luvattu) Mä ajattelin laittaa sormet ristiin ja toivoa, että tulis hyvät säät, sillä sain tänään mun työvuorolistatki ja näyttäis siltä, että ihan hyvältä näyttäs! Kuvat on viimeviikonlopulta, kun oltiin Tarun kanssa satamassa ja radiomäellä hengailemassa (syömässä). Tänään oon päntänny koko filosofian kirjan läpi, sain meinaa pienen pispiraation! Sokrates oli viisas, koska hän tiesi, ettei tiennyt=kai mäki nyt sit oon ihan helvetin viisas?!

2012/05/29

Kiss me if I'm wrong, but dinosaurs still exist, don't they?

IMG_1999-tile
IMG_2000-tile

Blää en tajuu, kuinka noiden kuvien laatu meni tollaseks kakkamössöks :( Mut en nyt jaksa alkaa korjailemaankaan, niin tossa nyt sitten eilisen asua teille! Eilen oli kiva päivä, kun chillailtiin kokeen jälkeen kispissä aurinkoa ottamassa. Ilta olikin sitten ihan huono, kun joudun sinne joukkueen talkoisiin siivoomaan roskia kaatopaikalle kaatosateeseen. Ajoin sitten kylmissäni sateessa kotiin ja hyvä kun vaatteet sain pois päältä, kun olin niin jäässä. Siitä sitten tulikuumaan suihkuun ja loppuilta kietoutuneena isoon lämpimään huppariin ja kuumaa teetä nassuun. Tänään on mennyt kans hyvin! Iltapäivällä oli kevätjuhlan laulutreenit ja niiden jälkeen tulee kyl aina niin hyvä fiilis! En voi oikeen uskoa, et lukion ykkösvuos on näin vaan hujauksessa ohi ja kohta päästään nauttimaan lomasta! Tosin mä jatkan heti maanantaista töihin, heh heh..

2012/05/27

If I talk to you I will fall in love all over again

IMG_1937
IMG_1910-tile
IMG_1816
IMG_1832
IMG_1806
IMG_1918-tile
IMG_1928

Eilen oli taas niin huippu ilta! Tai no kokopäivä! Ensin peli Helsingissä ja kaikkien pikku vahinkojen jälkeen päästiin Taliin ja voitettiin. Kivat rajat jäi sortseista reisiin... Sitten kiireellä Saaralle ja nopeesti vaatteet, tukka ja naama kuntoon ja menoks! Nähtiin siis meijän entisen luokan kanssa pitkästä aikaa ja oltiin sit Rillossa syömässä. Sen jälkeen lähettiin Nupun, Saaran ja Nellin kanssa pyörimään satamaan ja kisapuistoon. Ensinnäki toi ilma oli ihan huippu ja fiilis niin kesänen! Siitä sit törmäsin vielä yhteen kaveriin ja kateltiin vähän standup-videoita ja sitten kotiin! Tänään oonki sitten vaan koittanu vähän lukea ja ottanu aurinkoa! Hyvä päivä tänäänkin, heippa! 

2012/05/25

I can't hear you, so I'll just laugh and hope it wasn't a question

IMG_1631
IMG_1644
IMG_1638

Heippa ihanat! En mä tätä oo unohtanu, vaikka musta ei oo hetkeen kuulunukkaan! Jotenki kamera ei oo ollu messissä, enkä oikeen oo tehnykkää mitää. Tai no silloin kun oon, ni kamera ei tietenkää oo ollu mukana... Hyvä minä! Nyt taas höpöttelen.. Koeviikot on mun mielestä niin jees! Tai no ei sillon, jos ei oo lukenu yhtää ja on paljon vaikeita kokeita, mut nyt mulla on ollu niin chillii! Okei en oo kyllä vieläkään lukenu, ja ensviikolla taas ehkä kirotaan sitä päivää, kun päätettiin, että mennään lukioon, mut nyt nautitaan siitä, että voidaan hengata kokeen ja valmistelun välissä tuolla ihanassa ulkoilmassa! Ja siitä, että koulu loppuu aina yheltä! Tänään ei oo treenejä, joten voisin ehkä raahata itteni lenkille ja sit huomenna peli! Huomen illalla luokkatapaaminen VIHDOIN! Cant wait!!

2012/05/18

Weird conversations with your bestfriend, that no one else ever understands

IMG_0068
IMG_1231
IMG_0090
IMG_0098
IMG_0095

I just came to say hello! Mulla meni eilinen päivä ihan super kivasti! Päivällä hengailtiin Saaran ja Hennin kanssa, illalla treenit ja sen jälkeen jatkoin vielä kaverille ja joskus aamuyöstä raahauduttiin Sannan kanssa sit kotiin nukkumaan. Tänään ollaan vaan jumittu, kävin mamin kanssa ruokaostoksilla ja kohta suuntaan kohti kisapuistoa treenaamaan. Huomenna peli Tampereella ja sen jälkeen voisi sitten keksiä jotain kivaa, ennenku joudun sunnuntaista keskiviikkoon olemaan lapsenvahtina pikkuveljelle, kun porukat lähtee Nizzaan. Mutta eipä tässä sen kummempia, voisin noita koulujuttuja alkaa kattelemaan, kun alkaa tulee pieni paniikki jo niidenki kanssa.. Pus!

Ainiin! Pitäähän munki nyt vähän hehkuttaa, että hyvä Suomi!!! Vaikka en ite peliä ehtinyt seurata, kun oli omat treenit, mut tunnelmassa mukana! 

2012/05/17

Why do we close our eyes when we pray, cry, kiss, dream? Because the most beautiful things in life are not seen but felt only by heart

IMG_1336
IMG_1398
IMG_1386
IMG_1407
IMG_1353
IMG_1402
IMG_1404
IMG_1375
IMG_1409
IMG_1391

Pieni kuvapläjäys tän päiväsestä, toivottavasti ei alkanut kyllästyttämään mun naama ainakaan liikaa! Tänään oli ihan mukava päivä koulussa, aamupäivä chillisti pelkkää musiikkia ja iltäpäivällä meillä oli liikuntailtapäivä, joten pelailtiin korista, ultimatea, lenttistä ja futista! Illemmalla treffailtiin sit Riinan kanssa ja mentiin kattomaan Lahen peliä. Ja kun toi ihana ilma jatku iltaankin saakka ni päätettiin sit kivuta tonne hyppyrimäille vähän kuvailemaan. Nyt istunki tässä sängyllä, unenpöppöröt silmissä ja kuuntelen kun sade ropisee kattoon. Vois olla mullakin aika nyt mennä nukkumaan, kun silmätkään ei oikein meinaa enää pysyä auki. Öitä honeys! 

2012/05/13

Dear mom I love you

IMG_1227
IMG_1206-tile
IMG_1225

Moikkelismoi! Tänään ollaan vietelty äitienpäivää ihan normaaleissa merkeissä, käytiin mummolla vähän kahvittelemassa ja semmosta. Eilen meillä oli joukkueen saunailta ja oli taas tosi mukava ilta! Tänään on kyllä vähän väsyttäny, ku heräsin aamulla jo ysiltä.. Huomenna alkaa muuten viimenen spurtti kesäkuntoon, koska sain Foreverille kahen viikon lahjakortin, joten aijon nyt käyttä sen hyödyks ja treenata ihan kunnolla! Huomenna olis tarkotus vetästä aamutreenit, sit koulunjälkeen salille ja illalla viel omat treenit! Pikkusen alkaa muuten noi koulujututki kuumottelemaa, ku koeviikkoki jo kohta pukkaa ja mullahan on kaikki jutut tekemättä.... No huomenna vois siitäki lähtee, että jos sais niitä matikanjuttuja tehtyä siellä tukiopetuksessa. Terveisin minä, kuka aikoo kirjoittaa matikan, vaikka on jo kolmoskurssilla ihan hukassa.. Noh aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

2012/05/09

No, I am not a single. I am in a long distance relationship because my boyfriend lives in the future

IMG_1126
IMG_1052
IMG_1130
IMG_1151

Hei på er! Tänään olin Riinuskelin kanssa, mutta musta ei saanu tänään edes yhden yhtä hyvää kuvaa, joten saatte ihailla mun kaunista ystävääni! Oot ihana! Tää päivä on ollu jepa heti sen jälkeen kun pääsin koulusta. Ollaan pyöritty ja jauhettu kunnolla asioita. Tänään on kyllä tullut päivän mitävittua-hetki jo muutamaan otteeseen. Meinaan järkytyttiin, kun katottiin, että semmoset pikkujätkät vetää kaupungilla röökiä. Kysyttiin sitten, että minkä ikäsiä pojat on, ni vastas että menossa viidennelle luokalle. Tulevaisuuden ylpeydenaiheet? Toinen kerta tuli nyt illalla, kun mulle linkitettiin semmonen video missä on nainen kuka hakkaa, potkii ja läiskii sen vauvaa? Miten ihmiset voi olla niin julmia, että voi tehdä tollasta? Mä en kertakaikkiaan tajua! Mihin tää maailma on oikeasti menossa?

2012/05/06

Dear boys, be the type of guy you would want your daughter to be with

IMG_0878-tile
IMG_0919
IMG_0884-tile

Voi kun tuntuu jo oikeesti ihan kesälle, kun tuolla ulkona on jo vähän vihreetä ja aurinko paistaa! Tänään on ollut kunnon chillailu päivä kotona. Oon myös yrittäny väsäillä vähän äikän portfoliotehtäviä ja nyt jo vähän pelottaa mennä huomenna kouluun, kun oon niin lost kaikessa.. Eilinen ilta meni Gossip Girlii kattoessa. Mun oli tarkotus kattoa vaan muutama jakso, mutta koukutuin vähän tohon, ni tais siinä sit hurahtaa kuus jaksoa muutaman sijasta.. No eipä siinä mitään, tänään en varmaan tee enää mitään, kun suunnitelmat meni vähän pieleen noiden bussien sunnuntai-aikataulujen takia. Illalla vois vaikka tsekata Idolsin fiinaalin. Vaikka en oo sitä hirveesti seurannukkaa, ni toivon todellaki, et se Diandra voittaa, eikä se toinen. Toivottavasti teillä kaikilla oli mukava viikonloppu, vaikka mulla se meniki vähän voimia keräillessä. PUSPUS! 

2012/05/04

He knows just what I mean when I tell him keep it drama free

page
page
page

Moikkelis! Joko nyt oltais sitten kotiuduttu? Tosiaan keskiviikkona tulin kotiin Tanskasta ja heti eilen sit lähinki Hennin kanssa Jyväskylään Perunkaalle semmoseen urheilulukioiden seminaariin. Oli just jees, kun illalla saatiin vapaasti mennä kylpylään ja chillailla. Tänään sitten tultiin ja huomenna aamulla lähenki sitte Turkuun peliin. Huhhuh! Tanskassa ei mennyt ihan niinkun piti ja MM- ja EM-kisa haaveet kaatu viimeseen Tanska peliin. Sieltä lähtö oli kyllä haikeeta, kun ens vuonna ei olla enää meijän saman valmentajan kanssa, kun siirrytään vanhempiin. Harmi, mä kun tykkäsin niin paljon nykyisestä :( Ainiin ja hiuksetki värjäsin tossa toissapäivänä. Tuli aika tummat, mutta ens kerralla koitan uskaltaa ottaa jonkun vielä enemmän punertavan värin! Eipä tässä mitään, tulin just saunasta ja kohta hyvää safkaa ja lätkän kattelua. Puspus!