2012/06/29

Doing something weird and thinking, "THIS is why I don't have a boyfriend."

ola

Oon nyt taas viimepäivien aikana huomannut itsessäni semmosia laiskuuden piirteitä.. Kamera ei oo oikeen heilunu mukana, enkä mä oikeestaan hirveesti ookkaan juhannuksen jälkeen mitään tehnyt, kun on ollut niin huonot säät! Mul oli tossa muutamat vapaapäivät ja käytiin me porukalla kattomassa toi LOL-leffa ja sitten illalla jännitettiin Espanjan peliä ja hyvinhän se meni! Nyt on molemmat lempparit finaalissa ja huikee peli tulossa! Toivon silti et Espanja olis se kuka sen pokaalin sitte sais nostaa! Kuitenkin oli huippukivaa nähä Joonasta pitkästä aikaa, kun se nykyään asustaa siellä Lontoossa. Meijän huippufutari! Enää muutama viikko töitä jäljellä ja tuntuu jotenkin siltä, etten haluis lopettaa siellä! Nyt vasta oon alkanut siellä hyvin viihtymään, kun on tutustunut paremmin työkavereihin! Tänään illalla ihan rauhallisesti kotona syöden ja leffaa kattoen ja pitäähän mun lakata pelikynnetki, kun huomenna matsi! 
IMG_4180
P.S mites ois mulle punaset hiukset??

2012/06/23

You should have opened your eyes and seen, that I was crazy about you

IMG_3056
IMG_2881-tile
IMG_2874IMG_3019-tile
IMG_2974
IMG_3031
IMG_3015
IMG_2989
IMG_2956
IMG_2949-tile
IMG_3085
IMG_3075-tile
IMG_3066

Eilen ei kerätty seitsemää eri lajia kukkia ja laitettu niitä tyynyn alle. Olis ehkä kannattanu, sillä näin ihan täydellistä unta yli-ihanasta miehestä, joka ei luultavasti koskaan tule olemaan mun. (jos joku ei tajua tota kukkajuttua, niin lapsena juhannuksena aina laitettiin 7 eri kukkaa tyynyn alle ja sitten se kenestä sä näit unta oli sun tuleva poika/tyttö. Haha vielä ei oo tosin toiminut!) Eilen oli ihana ilma! Ja vietin kivan juhannuksen mun ihanien tyttöjen kanssa! Heitettiin myös talviturkit, eikä edes ollut niin kylmää! Aamulla paisteltiin vohveleita aamupalaks ja laitettiin suklaanaamiot naamaan. Nyt on kyllä sellanen väsymys, että tänään mä taidan vaan lagittaa kotona ja kerätä voimia. Toivottavasti teillä kaikilla oli kiva juhannus!
P.s että muuten jotkut ihmiset osaa olla mulkkuja!! 

2012/06/21

Everything start from something, but something will be nothing, if your heart didn't dream with me

IMG_2839
IMG_2822-tile
IMG_2851
IMG_2833

Mä oon nyt pohtinu viisaan pääni puhki kaikkia juttuja ja oon tullut siihen tulokseen, että oikeesti ku jengi ressaa kaikista jutuista ja valitetaan, että miks kaikki ihmissuhteet on niin vaikeita ymsyms, niin oikeestihan kaikki ne vaikeudet johtuu meistä itestämme. Me ei sanota juttuja suoraan vaan pohditaan niitä iteksemme ja sitten päätellään jostain pienistä jutuista ihan vääriä ja syntyy väärinkäsityksiä. Jotkut taas tykkää käyttäytyä niin, ettei mistään voi olla varma, eikä omia oletuksia kannata uskoa. Tän seurauksena tullaan siihen tulokseen, että eikö olis vaan sata kertaa helpompaa vaan sanoa asiat suoraan? Hei mä tutustuin just uuteen tyyppii ja se vaikuttaa siltä, että siihen vois halutakkin tutustua lähemmin, niin miksei sitä voi sanoa suoraan? "Hei sä vaikutat kivalta, voitaisko tutustua paremmin?" Tai tykkäät jostain henkilöstä niin sanot sille sen? Sillonhan toinen osapuoli voi joko todeta, että niin mäkin susta, tai että no sori ei mua kiinnosta. Tosin tää suorapuheisuuskaan ei ratkase sitä ongelmaa, sillä jos nyt kokeiltaisiin ja mentäisiin jollekkin sanomaan, että hei mulla on tunteita sua kohtaan, mitä sä tunnet mua kohtaan? Niin se varmaan pelästyis ja se juttu taitais jäädä siihen? Me ollaan vaikeita ja se on varmaan vaan pakko myöntää. Ja vaikka kuinka joku viisas ihminen pohtisi näitä asioita vaikka kuinka kauan, tuskin se sais yhtään erilaista diagnoosia, kun mäkään näillä mun keskivertoihmisen aivoilla. Haha en yritä tällä nyt mitään maailma pelastaa, kuhan kirjottaa ajatuksia ylös, koska musta näin olis vaan niin paljon helpompaa!! 

2012/06/16

You're single. I'm single. Coincidence? I think not.

page
cheerstoo
pagelökaes

Hahaa värjäsin tänään mun hiukset, niin kuin tossa yhdessä kuvassa näkyykin. En tajuu, kuin oon kuin joku kalkkilaivan kapteeni, mutta siinä nyt samalla kuvaa mun meikittömästä feissistä! Muut kuvat on räpsitty tässä kuluneiden päivien ohella. Tää viikko on menny tosi nopeeta tahtia ja keskiviikosta eteenpäin on ollut ihanan chilliä, kun torstai ja tää päivä on ollu vapaita. Keskiviikkona hönäiltiin kispissä kavereiden kanssa ja torstaina meillä oli peli Kuopiossa ja nyt kyllä tultiin kotiin ekaa kertaa tällä kaudella hävinneenä. Voin sanoa, että vitutus oli aika korkeella koko sen pitkän kotimatkan ajan! Tänään oon sitten ollut pitkästä aikaa Lauran kanssa ja nyt illalla kattonut Ruotsin ja Englannin peliä valmistautuen samalla huomiseen kotipeliin. Oli kyl suuri vääryys et Ruotsi hävis ja tippu samalla kisoista pois! No huomenna me mennään ja otetaan se voitto kotiin, niin voi hyvillä mielin jatkaa sitten illan viettoa mun tytsyn kanssa! Öitä murut!

2012/06/11

Why am I so afraid to lose you, when you aren't even mine?

Linda051
JHAAJ
Semmosta ilmotus asiaa vaan, että herranisä teitä ihania seuraajia on jo paljon! Ja kyllä 200 on mun mittapuulla ihan hemmetisti! Kiitos kaikille ihan sairaasti, että jaksatte näitä mun juttuja kerta toisensa jälkeen! Mä ajattelinki tän kunniaks toteuttaa jotain toivepostauksia, joten pistäkää niitä toiveita tähän kommenttiboksiin! Love ya all! 

2012/06/10

Isn't it weird how people talk shit about you, when the only thing they actually know about you is your name

IMG_2702
IMG_2684
IMG_2735-tile
IMG_2787
IMG_2710
IMG_2773
IMG_2755
IMG_2775
IMG_2795-tile
IMG_2727
IMG_2701

Moi, moikkelis, moro ja heipähei! Tää viikonloppu on menny tosi mukavasti! Eilen meillä oli peli ja käytiin sit hakemassa Helsingistä voitto kotiin! Illemmalla menin sitten Sannan kanssa ja hengailtiin sitten kavereiden kanssa! Tänään olin pelinohjaajana semmosille pienille pojille, jonka jälkeen näin Henniä ja käytiin kattomassa kavereiden korttelipeliä, minkä jälkeen suunnattiin satamaan jätskille. Hakeuduttiin kuitenki sitten kispiin sateen suojaan, kun tuolla ulkona alkoi satamaan. Oli kuitenkin ihana semmonen kesäsade, minkä jälkeen ilma oli ihanan raikas ja lämmin. Jep tolta se mun ja Hennin päivä yleensä näyttää. Me syödään, syödään ja syödään... Huomenna pitäis taas jaksaa herätä töihin, joten sanonpa teillekkin jo hyvät yöt ja suuntaan itse tonne untenmaille! 

2012/06/08

They say that bestfriends are hard to find. Well, that's cause the best ones are already mine

IMG_2607
IMG_2575
IMG_2605-tile
IMG_2578
IMG_2587
IMG_2629-tile

Heii ihanaa perjantai-iltapäivää kaikille! Mulla on tänään vapaapäivä ja sitä vietin rakkaan Lauran kanssa keskustassa pyörien, kunnes Lauran täyty lähteä töihin. Mullakin kohta treenit. Oli ihana vaan aamulla nukkua pitkään! Ja toi ilma on tänään ollut ihana! Jos nyt vois vaan jatkua tämmöset sortsikelit ni olis jees! Tosin ei sekään taida toteutua, kun huomiselle jo heti luvattu sateita.. Huomenna mulla on peli stadissa, joten tää päivä taitaa vaan mennä ihan siihen valmistuessa. Eipä mulla nyt tässä mitään asiaa ollut, joten lopetan tän höpöttelyn, heipat! 

2012/06/06

Never give up on something you can't go a day without thinking about


IMG_3286
Kuva syksyltä Barcelonan reissusta. Mami ja älskar dig ♥

Hellou everybody! Mites teillä hurisee? Mulla menee ihan hyvin, vaikkei sitä kukaan kysynytkään hah. Tänään tein pitkästä aikaa rankan NTC-treenin ja huh huh nyt kyllä vähän hapottaa jaloissa! Tässä oon popitellu Justin Bieberiä ja kattonu vähän GG:tä. Viikonlopusta tulee taas aika täyteinen, kun lauantaina peli ja sunnuntaina luvassa pelinohjausta. Onneks perjantaille on luvattu lämmintä ja silloin sattuuki olemaan vapaapäivä! Hyvää kesää kamut! 

2012/06/05

Please summer 2012, give me love

IMG_2362
IMG_2353
IMG_2387-tile
IMG_2294
IMG_2396
IMG_2449
IMG_2408-tile
IMG_2481
IMG_2419
IMG_2543
IMG_2483
IMG_2503
IMG_2486
IMG_2514

Ciaoo! Tänään jo takana toinen työpäivä ja hyvin rullaa! Laitoin teille vielä vähän lauantain kuvia. Päättärit meni meillä ihan rauhallisissa merkeissä, grillailtiin Saaralla tyttöjen kanssa ja sit illemmalla hengattiin kavereiden kanssa. Siitä lauluvideosta vielä sen verran,  että laittelen mielummin teille videota treeneissä, koska video, mikä kuvattiin kevätjuhlassa on huonompi, koska siinä ei kuulu mun laulua ollenkaan. Harmittaa, että ne kitarat oli niin kovalla ja mikit niin hiljasella, et se meni ihan pilalle! Eilen oltiin siellä haastattelussa ja oli ihan siistiä joo! Eka juteltiin ja sitte meijät stailattiin ja otettiin kuvia. Haha mut ei tästä sen enempää! Nyt voisin jatkaa tota Gossip Girlin kattomista, kun sain tän tehtyä, heippa!