2012/07/29

No calls, she understands. No texts, she understands. But when you see her with someone else, please understand

IMG_3569
IMG_3605
IMG_3554
IMG_3565
IMG_3584
IMG_3612
IMG_3549
IMG_3600
IMG_3608

Huomenta peoplees! Eilinen ilta oli tosi kiva! Istuskeltiin iltaa kivalla porukalla kaverilla ja illan kruunas vielä lämmin ilma ja kiva auringonlasku. Tosin se ilma muuttuikin sitten yötä kohti pikkusen huonommaks. Onneks kerkesin kotiin ennen ku alko kamala myrsky. Taivas valkosena salamoista ja kamala jyrinä. Huh huh. Päivällä meillä oli peli, mut ei siitä sitten sen enempää... Valiteltiin, kun kerrankin varmaan koko kesän aurinkoisin päivä ja sitten meillä on peli, eikä voi tietenkään ottaa aurinkoa... Perus tuurii.. Tänään ei oo oikeen muita suunnitelmia, kun mennä tsiigaa tota Lahen peliä illalla ja semmosta. Ja apua ihan kohta alkaa koulut! Onneks ihan kohta pääsee lieventämään tätä shoppailuaddictiota Tallinnaan! Adios amigos! 



                           IMG_3639
                                                                                            ♥  

2012/07/28

You're the reason I check my phone every 5 minutes just to see if I have a new message, even when I don't

IMG_3706
IMG_3700
IMG_3704

Tää ilta on ollut ihan superhyvä mun ihanan bestiksen kanssa! Ekaks löllöiltiin meillä ja sitten oli tarkotus lähteä kuvaamaan auringonlaskua, mutta se olikin jo laskeutunut ennen kun päästiin perille, hupsis. No sepä ei haitannut, eikä edes ne saamarin hyttyset saanut meidän fiiliksiä pilalle. Eilen tai no nyt kelloa katsottuna toissapäivänä otin nopean äkkilähdön porukoiden kanssa mökille, jotta pääsis vähän irtautumaan kaikesta ulkopuolisesta ja vaan rentoutumaan ja nukkumaan hyvin sinne. Nyt on sit akut ladattuna täyteen niin jaksaa viikonlopun mennä! Viimepäivät on ollut vaan niin rentouttavia. Vatsakippurassa nauraminen, saunominen ja jääkylmään veteen pulahtaminen. Mökkifiilis ja rentoilu onepiecessä, pitkät puhelut ja söpöt hyvänyön-teksarit. Rakastan tätä. 

2012/07/25

I hate that feeling you get when you're trying your hardest not to cry in front of someone, as soon as they ask you, "Are you ok?", you just lose it

                            IMG_3540
                            IMG_3547
                            IMG_3543
                            IMG_3539
                            IMG_3544

Heippa! Tänään meillä oli tarkotuksena mennä Mimmin kanssa maauimalaan vähän työskentelemään ton rusketuksen kanssa, mut eihän siitä tullut taas yhtään mitään, kun noita pilviä alkoi ilmaantumaan vähän liikaa. Tyydyttiin sitten vaan kaupungissa pyörimiseen ja jätskin äärellä juoruumiseen. Aamulla käytiin Hennin kanssa Karismassa pyörähtämässä ja sieltä lähti mukaan tommonen ihan perus musta trikoinen maximekko, mitä oon jo pidempään ettinyt. Ens viikon keskiviikkona me lähdetään Saaran kanssa Tallinnaan shoppailemaan. Vihdoin pääsee pyörimään vähän muuallekkin ku vaan näihin samoihin kauppoihin. Mä jatkan nyt aikani kuluttamista tän koneen ääressä ja kuuntelen, kun toi sade hakkaa kattoon. Missä ne helteet? 

2012/07/23

Meeting someone in the weirdest way, then they become a huge part of your life

mooo
page

Mun viikonloppuun on kuulunut parhaimpien tyttöjen kaa hengailu, Mimmin läksiäiset (sua tulee ikävä!!), pelimatka Vuosaareen, josta haettiin voitto kotiin, yöuintia, jonka jälkeen aivan jäässä himaan, liian vähän unta ja liikaa univelkoja, eilen parhaassa seurassa leffassa, luulin muuten varmaa koko ekan puoltuntisen ajan, et ollaan kattomassa Spidermania.... Kuinka tyhmä voi ihminen olla? Liikaa karkinsyöntiä ja tänään motherdother-päivä ikeassa! Kuhan noi ilmat paranis ni täs kesäs ois viel potentiaalii tulla superhyväks! Mä oon atm niin onnellinen! Peeäs parasta, ostettiin Saaran kanssa ennakkoon liput tonne Bieberiin. Hihii sooooo exited!!! 

2012/07/19

Of course life is a bitch. If it was a slut, it would be easy

                          IMG_3527
                          IMG_3528

Omg mä oon niin kikseissä! Justin Bieber nimittäin on tulossa Suomeen! Arvatkaa kaks kertaa, kuka tekee ihan mitä vaan sen eteen, että saa liput! Ja täällä nous molemmat kädet ylös. Minä! Kauheet sotasuunnitelmat jo, että kuinka hommataan liput. Pakko saada! Eilen treffattiin aamupäivällä Maijan kanssa ja tommosissa kuteissa vetelin siellä keskustassa. Iltapäivällä nähtiinkin sitten Fannya ja Sirjaa ja illalla menin treeneihin. Ja mikäs se tänään, kun heräsin pilkotti sieltä ikkunasta. Aurinko! Olinkin melkeen unohtanu, että miltä se auringonpaiste näyttää. Oli sitten pakko mennä ottamaan hetkeks brunaa ja tulihan ne rusketusraidatkin esiin. Mutta eipä mulla muuta, oon liian sekasin tosta ihanasta ilouutisesta, että mun on pakko nyt lopettaa! Pus! 


2012/07/16

Those late night conversations where everything comes out and you admit everything

IMG_3510

Moi! Viikonloppu tuli ja meni työtkin loppu, mutta tänään sovittiin kuitenkin vielä jatkavasta sopimuksesta, joten saan jatkaa siellä töitä aina silloin tällöin kun tarvitaan! Viikonloppu sisältyki töistä, extempore Helsinki-reissusta, kavereista ja hyvästä fiiliksestä. Mitä muuta voiskaan toivoa? Sunnuntaina nähtiin Petran kanssa pitkästä aikaa ja naurettiin taas kyllä vatsalihakset kipeiks, tätä tyttöö onkin jo ollut ikävä! Tänään mä oon vaan ollut ja kävin keskustassa hakemassa yhdet vaatteet ja tarttuhan sieltä mukaan muutama muukin kiva juttu. 


                         IMG_3493
                         IMG_3500
                         IMG_3495

Lähdin sit käväsemään keskustassa tommosissa kuteissa. Ostin ton paidan kai eilen ja se on mun mielestä tommonen ihana rento ja söpö. Ärsyttää, kun ei voi käyttää mitään sortseja ku noi kelit on mitä on. Ja kaupoissakin on alkanut jo kattoa kaikkia neuleita sun muita, kun tuolla on noin kylmä! Tänään mukaan tarttu sit muutamat alusvaatteet Ginasta ja metallinen kello jostain Trion korukaupasta. Mulla ei oikeesti pitäis olla rahaa yhtään ylimäärästä, kun tuntuu, että se vaan palaa mun käsissä? Onko kellään muulla havaittavissa tätä samaa ongelmaa?


IMG_3514

Tämmönen söpöliini. Mut eipä mulla muuta, hyvää yötä ihanat!

2012/07/11

It's like my mind knows what's right or wrong, but my heart is being retarded and still cares

                          IMG_3409
                          IMG_3421
                          IMG_3425

Tän päivän asua, olkaapa hyvä! En jaksanu tänään panostaa, ku tuolla ulkonaki oli ihan kakkailma! Mut kaikesta huolimatta tänään oli kuitenkin kiva päivä! Ja vapaapäiväkin vielä! Pyörittiin Sannan kanssa keskustassa ja käytiin me piristämässä yhtä toista kaveria, kun raukka oli siellä kotona ihan kuumeen kourissa. Aamulla olin yrittäny polttaa biisejä tommoselle tyhjälle CD-levylle ja tiiättekö ku meinas mennä niiiiin hermot, kun se kone vaan koko ajan ilmotti, että laita tyhjä levy asemaan, vaikka mulla oli?? En tiiä oliko levyssä sitten vikaa, mutta onneks iskä oli ollut ihana ja tuonu mulle uuden, joten nyt sain tehtyä ton loppuun. Ja mami kerto, että mun uus sänky tulee perjantaina joten jeee!! Huomenna mulla on töitä ja enään muutama päivä pitäs jaksaa painaa ja sitten loma! Hiphei ja moikka ihanat! 

2012/07/10

Sometimes the truth won't make you happy, so I'm not gonna lie

                            IMG_3396
                            IMG_3390
                            IMG_3397
                            IMG_3381

Mä rakastan vapaapäiviä. Sitä, kun voi nukkua pitkään, eikä tartte miettiä, monelta tarvii herätä. Kun voi rauhassa tehdä itselleen herkkuaamupalan mansikoista ja kiiveistä ja rauhassa laittautua lempimusiikin soidessa. Tänään oli yks niistä ihanista vapaapäivistä. Lähdin keskustaan ja treffattiin Lauran kanssa. Käytiin Robertsissa vähän syömässä ja juoruumassa kuulumisia, minkä jälkeen lähettiin kiertelemään vähän kauppoja. Inhottaa, kun ei nykyään tunnu löytyvän mitään kivoja vaatteita tai juttuja! Vähän kyllä kuumottelis toi tuleva palkkapäivä niin vois lähtee vaikka stadiin kattelemaan, jos sieltä vaikka löytyis jotain kivaa. Illan treenit jo vähän pelottaa, mut kaipa se on muistettava minkä takia niitä tappotreenejäkin on tehtävä. Eipä mulla nyt oikeestaan ollu mitään tähteellistä asiaa, joten palaillaan myöhemmin! xoxo

2012/07/09

We are like dominoes, I fall for you and you fall for another

                           IMG_3180
                           IMG_3183

Heipä hei! Tommosissa yllä olevissa kuteissa mä vetelin sitten sen lauantai-illan, eikä kyl oikeestaan kertaakaan tullu semmoi fiilis, et hitsi miks laitoin nää vaatteet päälle. Eli hyvä hyvä! Tänään oon ollu vähän duunissa ja käyny treeneissä, mitkä oli kunnon tapot pitkästä aikaa. Ja taas on reidet niin hapoilla et huh huh! Huomenna olis tarkotus nähä Lauraa ja päivitellä taas kuulumisia, kun ei olla nähty taas vähään aikaan. 

2012/07/08

Baby, I'll never let you go

                      IMG_3254
                      IMG_3299
                      IMG_3335  
                      IMG_3300

Superhyvää iltaa teille kaikille! Mulla on ollut eilen ja tänään ihan sairaan kivaa! Eilinen SummerUp meni ylihyvin ja Mohombi oli ihan törkeen hyvä! Oli sika kivaa vaan nähdä kaikkia kavereita ja nauttia siitä tunnelmasta siellä. Ja huh huh oli kuuma. Illan kohokohta oli ehdottomasti se, kun pääs kaikkien yläpuolelle kaverin niskojen päälle ja näki suoraan lavalle eikä tarttinu pomppia siellä maassa, että näkis kuka siellä lavalla esiintyy, hah. Mut seki oli vaan hetken huumaa, ku järkkärit tuli heti valittamaan... Tuolla on vaan aina niin hyvä fiilis ja sitä muistelee sit tässä vuoden mittaan, ensvuotta tottakai ootellessa! Tänään ollaan lagitettu Hennin kanssa rannalla ja käytiin sitte muutamat kuvatkin räpsimässä. Toi mussu oli tuonu mulle tuliaisiks Bulgariasta tommosen ihanan pitsisen tuubitopin, love it! Mut nyt oon niin väsynyt, että heitän vaikka huomenna teille eiliset asukuvat, sillä itse festareilta mulla ei oo muuta kuvamatskuu ku puhelimella otetut, ku kameraa en jaksanu raahata mukanani.. Mut nyt suhkun kautta nukkumaan, heippa!

2012/07/06

Don't choose the one who is beautiful to the world. Choose the one who makes your world beautiful

                     IMG_3130
                     IMG_3137
                     IMG_3156
                     IMG_3150

Hej alla mina vänner! Tänään on ollut kiva päivä, sillä oon ollut terveenä! Tuntuu, että noi antibiootit auttoi jotenkin tähän kurkkukipuun, mikä siis todettiin angiinaksi ja nyt jo näyttää tosi valosalta! Huomenna pääsenkin sitten jo pelaamaan ja illalla Summer Uppiin! Ootan tosi innoissani iltaa, koska mua harmittaa aika paljon se, etten tänään sinne pääse, mutta ehkä on parempi parannellä ittensä huolella, kun että tulis heti uudelleen kipeeksi. Onneks on luvattu hullun hyvää ilmaa, ja tulee olee parasta nähdä kaikkia kavereita! Mulla on vielä aika auki, että mitä laitan huomenna sinne päälle ja sitä oonkin tässä yrittänyt kriiseillä. Kävin tänään Hennesistä hakemassa semmosen pinkin topin, mutta oon vielä vähän mietteissäni siks, että toisaalta tekis mieli laittaa ne persikan väriset sortsit, mutta en oikeen tiiä mätchääks ne sitten tän topin kanssa :-D Tää ilta menee varmaan vaan hyvän ruuan ja The Hillsin parissa, kun mamilla on tuolla bileet menossa! Nähdään huomenna Mukkulassa!! xoxo

IMG_3172
IMG_3177

Mitä mieltä ootte tosta topista? Pitäiskö laittaa toi joko mustien tai vaaleiden farkkusortsien kanssa tai sitten ne oranssit sortsit jonkun kiva topin kanssa? PUS! 

2012/07/04

The worst kind of love is the one when you want someone but you know you can't have them

IMG_9875-1

Ihan ensimmäiseks haluun pyytää anteeksi tästä hiljaiselosta! Mun päivät on menny siihen tahtiin, että oon ollut töissä ja sitten treeneissä ja sit jos oon jotain muuta tehnyt niin tietenkään mulla ei oo ollu kameraa messissä...Laiska minä, koitan ryhdistäytyä heti kun paranen, eli luultavasti seuraavaa kunnon postausta nähdään vasta viikonloppuna, sillä oon nyt kipeenä ja huomenna saan tietää, että onko mulla angiina ja kuumetta sen 38.8, joten sain saikkua muutamaks päiväks. Viimeviikonloppuna juhlittiin kaverin synttäreitä ja oli tosi kivaa! Tuleva viikonloppukin tulee olemaan varmaankin tosi jees, sillä lauantaina oisin menossa Summer Uppiin. Onko teistä moni tulossa? Mun oli tarkotus mennä molempina päivinä, mutta nyt kun tuli tää sairastuminen niin en voi perjantaina sinnekkään mennä, kerta en oo kykenevä töissäkään olemaan... Toivottavasti teillä on ollut ja tulee olemaan mukava loma! 


                                                                             xoxo Linda