2012/09/29

Things end. But memories last forever

IMG_5836
IMG_5797
IMG_5913
IMG_5814
IMG_5805
IMG_5841

Eilinen päivä meni parhaiden ystävien seurassa Monan synttäreitä juhlien! Oli tosi kivaa, lukuun ottamatta niitä muutamia draamoja (joita ei kuitenkaan voi koskaan välttää)! Lätkäsin nyt muutamat julkasukelposet kuvat puhelimesta, saatte myöhemmin postauksen kameralla otetuista kuvista. Tänään oon syöny ihanan brunssin, siivoillu eilisiä sotkuja ja nähnyt pitkästä aikaa Roopea. Mun mielestä ystävyydessä on parasta just se, että vaikka ei ollu nähty tosi pitkään aikaan niin silti nähdessä tuntuu ku viimenäkemästä olis päivä ja saa taas nauraa vatsalihakset kipeiks. Tää viikonloppu on alkanut oikein onnistuneesti, joten toivotaan, että se jatkuis myös sellasena huomennakin, sillä voittoa lähettäis tavottelemaan Cupin pikkufinaalista. Hyvät lauantait kaikille!  

2012/09/26

Fuck school! I'm gonna be a stripper!

IMG_5426
IMG_5429

Voinko pliis mennä naimisiin ton mun yhteiskuntaopin-kirjan kanssa? Oon lukenu nyt vaikka kuinka kauan ja tuntuu silti, ettei mitään oo jääny päähän! Ja nyt mun yhteiskuntaoppi-kiintiö on täynnä, enkä jaksa lukea enää sivuakaan! Perjantaina enkun koe enkä sitäkään oo edes vielä aloittanut.. Onneks kohta on viikonloppu! Enää huominen ja ylihuominen... Ja vielä pitäis jaksaa raahaututa treeneihin tonne hyytävään sateiseen ulkoilmaan.. Kiinnostus on taas kaikkea kohtaan niin korkeella! Onneks nyt syksyllä on tulossa kaikkia kivoja juttuja ja eilen varmistu, että tänä vuonna päästään vihdoin lähtemään joukkueristeilylle! Jeei! Mutta mä tästä lähden kerrospukeutumaan niin, etten muutu jääkalikaksi kesken treenien... Heippis! 

2012/09/23

Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together.

IMG_5311

How do you know when you love someone?
Kuinka voit tietää olevasi rakastunut?


IMG_5345

When you wake up, and they're on you're first though and your looking at your phone to see if they've text or called you while you were asleep. And when you go to the bed, you fall asleep thinking about them. When you miss them, even though it hasn't been more then a day or so since you've last seen them. 
Herätessäsi he ovat ensimmäisenä mielessäsi ja katsot puhelintasi nähdäksesi, ovatko he tekstanneet tai soittaneet sinulle nukkuessasi. Ja kun menet nukkumaan, nukahdat ajatellessasi heitä. Kun ikävöit heitä, vaikka siitä ei olisikaan ollut kuin yksi päivä, kun olet viimeksi nähnyt heitä.

IMG_5300

But mostly, when you put their needs before your own. When their happiness is more important than your pain. When you really love someone you're willing to give it your all, and you'll know when you are.
Mutta eniten silloin, kun laitat heidän tarpeensa omiesi edelle. Kun heidän onnellisuus on tärkeämpää kuin tuskasi. Kun oikeasti rakastaa toista, tahdot antaa hänelle kaikkesi ja sinä tiedät, kun rakastat.
IMG_5351

Ever have that one person in your life that you just can't give up on, the one person that can screw you over time after time, yet you alway seem to give them another chance?
Onko sinulla koskaan ollut sitä erästä henkilöä elämässäsi, josta et vain voi päästää irti, sitä erästä, joka pystyy pilaamaan asioita kerta toisensa jälkeen, mutta aina näytät antavan hänelle anteeksi?


IMG_5313

And no matter how many times you say this is their last one, you know it's a lie because there always just one more waiting for them. The person you know you're better off without, but you can't find a way to let them go?
Eikä väliä, kuinka monta kertaa sanot sen olevan heidän viimeinen kertansa, sillä tiedät, että se on valhe, koska aina on yksi lisää odottamassa heitä. Se eräs henkilö, ketä ilman sinulla on parempi, mutta et voi vain päästää häntä menemään?



IMG_5398

When I saw you, I was afraid to meet you.
When I met you, I was afraid to kiss you.
When I kissed you, I was afraid to love you.
And now when I love you, I am afraid to lose you.
Kun näin sinut, pelkäsin tavata sinut.

Kun tapasin sinut, pelkäsin suudella sinua.
Kun suutelin sinua, pelkäsin rakastaa sinua.
Ja nyt, kun rakastan sinua, pelkään sinun menettämistä.

IMG_5269

There's never a right time to say goodbye, but I gotta make the first move
'Cause if I don't you gonna start hating me, cause I really don't feel the way I once felt about you boy it's not you, it's me.
I kinda gotta figure out what I need. And I know it's hard but I gotta do it,
And it's killing me, cause there's never a right time,
Right time to say goodbye </3
Ei ole koskaan oikeaa aikaa sanoa hyvästi, mutta minun täytyy tehdä aloite, ennen kuin alat vihata minua. Koska en oikestaan enää tunne niin kuin joskus tunsin sinua kohtaa, eikä se johdu sinusta, vaan minusta. Tavallaan minun täytyy selvittää, mitä tarvitsen. Tiedän, että se on hankalaa, mutta minun täytyy tehdä se. Ja se tappaa minua, koska ei ole koskaan oikeaa aikaa, oikeaa aikaa sanoa hyvästi. 

Ps. tsekatkaa tän kauniin tytsyn blogi TÄÄLTÄ!


Edit// Mua pyydettiin suomentamaan noi tekstit ja ne nyt on vähän miten on ja kuulostaa hölmöltä tolleen suomeks, mutta ainakin ymmärrätte!

2012/09/18

My daddy said that the first time you fall in love, it changes you forever and no matter how hard you try, that feeling never goes away

IMG_5218
IMG_5210
IMG_5216
IMG_5236
IMG_5220

Hei ihanat! Musta on niin ihanaa, kun on syksy! Kun puiden lehdet alkaa muuttumaan värikkäiksi ja ilmat alkaa viilenemään. On ihana kietoutua lämpimään villapaitaan, ottaa kaakaomuki käteen ja käpertyä fiilistelemään jotain ihanaa musiikkia. On ihanaa rauhottua ja vaan olla kotona tekemättä mitään. Lukea kirjaa sateen ropistessa kattoon. Lähteä illalla lenkille, kun on tullut pimeetä ja katuvalot on syttyneet. Niin mä aijon tänäänkin :-)

2012/09/16

Be nice to your brother (his friends may be hot)

IMG_5101
IMG_5100

Heipsan! Tää viikonloppu on mennyt jotenkin tosi nopeesti! Perjantaina hengailtiin tyttöjen kanssa herkutellen kaikkea hyvää ja lauantaina olin siellä miesten pelissä ja sitten illalla mentiin tyttöjen kanssa kattomaan leffoihin Magic Mike ja oli ihan sairaaan hyvä! Huhhu se leffa oli kyllä täynnä silmänruokaa.. Ja ahhh Alex Pettyfer!! (unohtamatta kuitenkaan Channing Tatumia) Tänään vietettiinkin sitten päivä Helsingissä ja tulihan sieltä kotiutettua yhdet ihanat nilkkurit! Rakastan noita. Plus uudet Dr. Denimit, kun vanhat on jo vähän rikki.. Eipä mulla muuta, mä jatkan tota Puhdistus-kirjan lukemista, kun torstaina se pitäs olla jo luettuna... Heippa! 

2012/09/13

The world is ours, if you want it. We can take it, if you just take my hand

DSC_0136
DSC_0245
DSC_0261
DSC_0336
DSC_0148
DSC_0252
DSC_0346
DSC_0236
DSC_0282
DSC_0333
DSC_0179
DSC_0273
DSC_0271

I'm a lightweight easy to fall easy to break, with every move my whole world shakes. Keep me from falling apart. 

2012/09/12

Take me to a place where doors are open, a lovely little place where no one's broken

IMG_4370
mooooooooiii
IMG_4407

I miss you. Not in same cheesy, let's hold hands and be together forever way. I just miss you. Plain and simple. I miss your presence in my life. I miss you always being there for me. I miss my best friend. 

Ikävä mun tyttöjä siellä eripuolilla maapalloa :(

She's my bestfriend, break her heart, I'll break your face

IMG_5063
IMG_5067
IMG_5070

Hei kaikki! Tänään on ollut kiva päivä lukuunottamatta sitä, että mun lempparihuivi pöllittiin! Enää ei voi sit mihinkää pukkarii eikä minnekkää jättää mitää, kun kaikki viedään. Huhhu! Eilen oltiin Nellin kanssa hullussa 75 minuutin rääkki spindessä ja tänään kävin aamulla uimassa vähän päälle kilsan. Tosi hyvä fiilis, kun on tehnyt jotain kunnollista, kun ei voi vielä tän jalan takia treeneissä käydä. Siks tänään pystykin vähän hemmotella, kun mentiin tyttöjen kunniaks syömään Amarilloon. Onnee vielä mussut! Nyt voisin vielä kattoa vähän noita enkun sanoja, kun tuntuu, ettei  noista sanakokeista tuu yhtään mitään. Esim. tänään saatiin ruotsin sanakokeet takasin, joiden luulin menneen hyvin, ni mikä sieltä tulee.. 8½, sillee wuhuu luulin olevani ruotsinsuomalainen.... Hyvää yötä!

2012/09/10

"Let's just be friends" = Never talk again

IMG_5550
IMG_5547

Heippis vähän kuulumisia mustakin. Voi ei, kun on taas tullut kauhee masennuskausi... Mua masentaa ja ahistaa niiiiin paljon! Oltiin siellä Kokkolassa ja mentiin sitten häviimään ja nyt tuntuu, kun koko maailma ois kaatumassa tähän. Tosin tosta reissusta ei ainakaan lopu huumori. Ei tiietty oikeen oisko pitäny itkee vaiko nauraa, kun mentiin syömään jonnekkin huoltsikalle ennen matsii ja pastojen saamisessa kesti 45 min!! Ja kaiken lisäks oli viellä ihan jäätävä nälkä ja ruoka ois pitäny syödä tunti sitten... No sitte ku lopulta saatiin sen ruoka, ni eihän se edes ollu mikään pasta vaan ihanku joku kesäkeitto! Hyi hitto! No sitten se peli mentiin häviimään ja takastulo matkalla kelattiin, että no onneks pääsee ees kohta syömään, kun oli ihana kamala nälkä. Eiköhän se bussi mee rikki jossain keskellä ei mitään-paikassa!! Siin vaihees ei tullu enää ku semmosta hysteeristä naurua, kun ensin poliisit pysäytti ja sitten huomattii, et kaikki öljyt oli tullu dösästä pois........ (aina niin paljon rakastettu näitä kyykän busseja) No siinä kylmässä ja pimeessä venailtiin sitten joku tunti kunnes ne sai sen korjattua, ja onneks loppumatka meniki sitte mutkitta. Että semmonen reissu tällä kertaa! Sain tossa onneks vähän piristystä hyvästä skypetys seurasta, joten nyt voin kohta puolin mennä nukkumaan hieman vähemmän vittuuntuneena. Laters!

2012/09/06

This post is about nothing and it's too late for you stop to read it

mooii
hihhh

Jou! Wadap, mua ainaki väsyttää ihan sairaasti! Oon yrittäny tässä illan nyt pakkailla, mut ei tosta nyt taas tuu yhtään mitään. Huomenna lähetään sinne Kokkolaan, kun tosiaan lauantaina on siellä peli. Saa nähä miten tää jalka nyt kestää, ku on tosi kipee.. Varattiin tänään maanantaiks mulle lääkäri, et jos pääsis tällä kertaa vaikka magneettii, et sais vihdoin selville mikä tätä vaivaa. Mami laitto tänään mulle noi akupunktio-neulat, saa nähä auttaaks ne mitään. Eipä mulla ollut mitään järkevää sanottavaa, kuhan tulin morottamaan ja kertomaan, että musta ei sit varmaan kuulu mitään järkevää (milloin kuuluis muutenkaan..) koko viikonloppuna, kun oon siellä matkanpäällä. Heippa muruset!

2012/09/03

She's a bitch and you're an asshole. Your perfect for each other

IMG_5014
IMG_5018
IMG_5015

Haha kuinka tyhmältä voi ihminen näyttää puolnaamaa puuduksissa yrittäen hymyillä? Ylhäällä vastaus siihen. Pointti oli kuitenkin päivänasu, joten ton naaman voi ignoorata tuosta noooin... Tänään en jaksanut panostaa, joten vedin vaa ruutupaidan päälle, conssit jalkaan ja hiukset ponnarille. Nyt voisin vihdoin ja viimein alkaa tekemään koulujuttuja. Mihin se mun motivaatio on mennyt? Terveisin minä, kenen piti tänä vuonna panostaa..

2012/09/02

Daddy always said, if boys don't like you, they are gay

jjj 275 – Kopio
jjj 289

Haha tälläsenä syksysenä sunnuntai-iltana ei vois olla parempaa, kun selailla vanhoja kuvia, kuunnella nyyhkybiisejä ja viettää iltaa uusimman Cosmon kanssa. Mä oon varmaan joskus muulloinkin avautunut siitä, kuinka paljon rakastan kaikkia tommosia nyyhkybiisejä. Musta se on parasta terapiaa, ku joku on pielessä ni masistella ja itkee ittensä alimpaa itsesääliin kuuntelemalla itku biisejä, varsinki semmosia, minkä sanoihin pystyt samaistumaa niin hyvin. Tosin mulla on nyt kaikki varsin hyvin, eikä mitään syytä masistella, mut jotenkin tää kuuluu syksyy, kun on koko kesän popitettu ilosia biisejä, niin nyt kun tulee pimeet ja kylmät illat niin on ihanaa vaan olla jossain lämpimän viltin alla ja vaan nauttii ihanasta fiiliksestä. Mun viikonloppu meni tosi kivasti, eilen oli huippukiva ilta Fannylla ja tänään työpäiväki tuntu menevän tosi nopeesti. Nyt meen nukkumaan, niin jaksan ehkä herätä aamulla kouluunkin! Öitä!