2012/12/31

Keep Calm it's New Years Eve

IMG_6629
IMG_6628

Moikka tulin nyt vaan pikasesti päivittämään tänne blogin puolelle mun kuulumisia. Oltiin siellä Pojanmaalla sukulaisia moikkaamassa ja oli kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa. Viimepäiviä oon viettänyt ystävien kanssa ja eilen meillä oli Saaran kanssa sleepoverit meillä. Tänään olisi tarkotus juhlia oikeen kunnolla, sillä vihdoin on uusvuos! Tää kirjotus ei nyt suju oikeen, mutta haluun toivottaa kaikille oikein ihanaa uuttavuotta ja bilettäkää tänään koko vuoden edestä! 
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA MURUSET! 

2012/12/25

2013 Will be my year

IMG_6773
IMG_6821
IMG_6769
IMG_6778
IMG_6786
IMG_6749

Huomenta kaikki! Mun jouluaatto meni oikein mukavasti. Tänä vuonna joulussa korostu eniten perhe ja yhdessäolo, sillä enään ei oikeen ole sellaista samanlaista lahjojen odotusta kuin ennen. Esimerkiksi, kun pienenä tahtoi aina miljoona eri lahjaa, niin tänä vuonna mulla ei oikein ollut mitään mitä oisin halunnut. Kyllä sieltä lahjoista kuitenkin paljastui ihan kivoja ja tarpeellisia juttuja. Tänä vuonna mä odotin eniten sitä jouluruokaa ja ai että mä rakastan sitä! Aamulla herättiin ja syötiin riisipuuroa. Aamupäivä meni lastenohjelmia katsellen ja iltäpäivällä lähdettiin käymään hollolan kirkolla haudoilla ja perinteisesti joulukirkossa. Mun mielestä siellä on aina niin ihanan tunnelmallista ja vaikka ei muuten kirkossa usein käydäkkään, niin musta jouluna on ihan kiva siellä käydä rauhottumassa. Sitten kotiin ja kynttilöillä valaistuun saunaan, jonka jälkeen joulupukki pyörähti täällä meilläkin. Tänä vuonna mä sain olla joulupukin roolissa haha. Ja lahjojen availun jälkeen vihdoin joulupöytään! Namnamnam. Tänään olis tarkotus mennä mummolle syömään ja kahvittelemaan. Toivottavasti teillä kaikilla on ollut oikein rauhallinen ja ihana joulu! 

2012/12/23

Make my wish come true, all I want for Christmas is you

IMG_6653
IMG_6670
IMG_6657
IMG_6671
IMG_6654

Heissan kaikki! Missä mun joulufiilis?! Tuntuuko teistäkin, ettei oo oikeen samanlaista tunnetta, kun ennen? Musta tuntuu. En tiedä miks, mutta ehkä se joulufiilis tulee sitten viimeistään huomenna. Sillä huomennahan on jo joulu! Aika hulluu, et tää aika vaan koko aika menee niin nopeesti! Tänään mulla oli työpäivä ja kysympä vaan, että kuka urpo menee töihin kaks tuntia liian aikasin?! No minäpä tietenkin.. Luulin, että mulla alkais 10 niin oiskin alkanut 12 vasta. Teinpä sitten semmosen kevyen kymmenen tunnin työpäivän. Voin sanoa, että oon nyt ihan puhki! Onneks nyt on loma! Eilen oltiin kaveriporukalla viettelemässä ihan vaan leffailtaa ja oli kyllä mun mielestä ainakin tosi kivaa. Nyt mulla ois lomalla tiedossa lähteä ainakin rauhottumaan Pohjanmaalle ja sittenhän on jo uusivuosi! Hyvää joulua muruset! 

2012/12/21

Legend says, when you can't sleep at night, it's because you're awake in someone else's dream

IMG_6595
IMG_6594
IMG_6596

Moiksu! Oompas mä liekeissä tän postaamisen kanssa! Vaikka saittekin tänään vaan linda-kuvia, kun ei noista oikeen asukuviksi oo, kun tuolla ulkona oli ihan samperin kylmä! Nyt hengaillaan tässä Hennin kaa meillä ja syödään karkkia. Illalla ois tarkotus mennä kattomaan Pajulahteen peliä, joten ei mitään ihmeitä oo suunnitteilla. Huomenna vielä joulujuhla ja sitten ois loma. Ihanaa, oonki niin loman tarpeessa jo! 


P.s tiesittekö, että Pretty Little Liarsin Aria on myös laulaja!! Vai oonko mä niin jälkeen jäänyt, että eilen vasta sain tietää...


2012/12/19

I thought you were my fairytale, a dream when I'm not sleeping

IMG_6559
IMG_6563
IMG_6564
IMG_6574
IMG_6569

Moikkis! Ihanaa, kun tänään loppui koulu jo puol kolmelta, kun tanssiharkat oli peruttu, niin oli kerrankin valoa kuvata! Tai no oikeestaan nää kuvat kuvattiin, kun käveltiin aamutreeneistä koululle, mut otettiin koulun jälkeen vielä muutamat kuvat, kun oli niin ihana auringonlasku. Laittelen niitä vaikka sitten myöhemmin. Ja tuolla ulkona on taas ihan jäätävän kylmä! Sai taas palella, mutta onneks sentään varpaat pysy lämpiminä noiden kenkuleiden ansiosta. Kohta pitäis lähtee treeneihin juoksusuoralle, kun pallotreenit peruuntu ton pakkasen takia. Eipä mulla oikeen muuta, kun että tänään on ollut ihan kiva päivä! Toivottavasti teilläkin on ollut! 

2012/12/18

Don't fall in love. Fall of bridge, it hurts less

IMG_6545
IMG_6550

Vihdoin sain ostettua mulle talvikengät, missä ei oo korkoa! Tää päivä sai olla viimenen päivä, kun palelen tuolla matalavartisissa converseissa nilkat paljaina! Kaiken lisäks löysin maailman söpöimmät kuoren mun puhnuu! Pitihän mun kuitenkin tehä tän eteen jotain ja teinki sitten kaks tuntia tässä illalla yhteiskuntaopin ylppäritehtäviä ja vähän enkkua. Hyvä minä! Huomenna ois taas aika kiireinen päivä, kun treenit alkaa jo puolviideltä. Ainut mikä helpottaa tässä kamalassa jaksossa on noi vanhojentanssi harkat. Musta ne on ihan parasta!! Mutta nyt meen nukkumaan, niin jaksan aamulla herätä aamutreeneihin. Moiksu ihanat! 

2012/12/17

I believe in love and other bullshit because without dreams life is nothing

DSC_0108
DSC_0109
DSC_0104

Moikka mooi! Vai sanoisinko mielummin hyvää iltaa? Missä mun aika on? Jos joku tietää, voiko sitä jostain ostaa niin täältä löytyy innokas asiakas! Eivaa, ärsyttää vaan, kun joka päivä oon niin myöhää koulussa, että kun pääsen kotiin on jo ihan pimeetä. Ja sitte onkin lähtö treeneihin. Treenien jälkeen suihkun kautta nukkumaan. Welcome to my life! Saatiin tänään kivasti esseitä tehtäväks ja ylppäritehtäviä torstaiksi palautettavaksi. Haha! Paitsi, että ei kauheesti naurata, kun alan miettimään, että missä vaiheessa saan ne väkerrettyä. Tyhmää, kun jaksan täällä valittaa niin pienistä asioista, kun tää maailma on täynnä niin paljon pahoja asioita, joten toivon myös, että tekin jaksatte olla siellä kärsivällisiä, jos kivoja postauksia ei tuu niin usein, kun tää jakso on nyt mitä on. Haluun kuitenkin toivottaa teille kaikille hyvää alkanutta viikkoa! Hyvää yötä! 

2012/12/11

Love like there's no tomorrow

hukjkhgjyhgfh

Heissan taas pitkästä aikaa! Tänään on tiistai ja tuntuu taas siltä, kun normaalisti pitäisi tuntua vasta perjantaina. Oon taas yliväsynyt. Nää ylipitkät koulupäivät on oikeesti aika rankkoja. Tuntuu, ettei millekkään omalle jää yhtään ylimääräistä aikaa. Pahoittelen siis, ettei kivoja kuviakaan välttämättä kamalasti tuu, kun oon koulussa aina, kun ois valoa ottaa kuvia :-( No kuitenkin vähän kivempiin asioihin. Meillä alkoi tänään vanhojentanssi treenit! Tai no oikeestaan ne alkoi jo viime tiistaina, mutta en ite silloin ollut koulussa.. Oli ihan sairaan hauskaa! Koko aika venaa enemmän ja enemmän, että tulis jo se helmikuun neljästoista ja viidestoista! Oon myös ajellut aika paljon autoa mamin kanssa ja äsken harjoittelin teoriakokeeseen. Pakko tunnustaa, etten oo ihan einstein noiden teorioiden kaa.. käytiin muuten viime perjantaina avaamassä mäkikausi ja oli hullun kivaa taas pitkästä aikaa laskea! Ja ahkerana tyttöna aloitin jo ylppäreihin lukemisen. Tänään tosin yhteiskuntaopin abikurssilla meinas tulla vähän äitiä ikävä, kun käytiin ylppäreiden jokeritehtäviä läpi.. Laudaattorit täältä tullaan! 

2012/12/06

The little things mean the most

IMG_6533

Rakastan näitä päiviä joulun alla, jotka on pyhitetty perheen kanssa yhdessäoloon. Tänäänkin ollaan mamin kanssa leivottu pipareita, käyty lenkillä ja oltu vaan yhdessä. Kohta glögimuki käteen ja linnanjuhlia kattomaan. Musta on ihana bongailla sieltä aina ne kaikista kauneimmat mekot. Jotenkin on koko ajan hirveen joulunen fiilis. Huomenna aijon viettää päivää ystävien kanssa. Tekis kamalasti mieli mennä ulos vaikka laskemaan tai jotain semmosta. Katsellaan mitä kivaa huomiseks keksis. Nyt en ajatellut kuitenkaan olla kauempaa täällä koneella, joten toivotan teille kaikille ihanille siellä hyvää itsenäisyyspäivää!


IMG_6512
IMG_6484

2012/12/05

If I lay here would you lie with me and just forget the world

IMG_6445
IMG_6452
IMG_6447

Heh ihan turhaan ressasin eilen siitä, mitä laittaisin päälle tonne itsenäisyysjuhlaan. Mun ystävät oli nimittäin niinkin ihania, että sain kolme upeeta mekkoa, joista sitten valita! Rakastuin tohon. Me oltiin siis esiintymässä Lyseon itsenäisyysjuhlassa, mikä pidettiin tuolla Ristinkirkossa. Oli ihan siistiä laulaa tuolla kirkossa, kun siellä on kuitenkin niin eriaiset ne äänentoistot ja kuuluvuudet sun muut. Nyt alkokin sitten pikkunen loma. Mä aijon viettää tän loman rauhallisesti lataillen akkuja, nukkuen hyvin, ja Hengailemalla kamujen kanssa nyt kerrankin kun on aikaa. Kohta ois lähtö treeneihin, mutta sitä ennen voisin ottaa pienet päikkärit. Oon niin väsynyt, että toi pikkuloma tähän väliin tekeekin ihan terää. 

2012/12/04

This is my life and I won't be told what's supposed to be right

IMG_6362
IMG_6411
IMG_6382
IMG_6422
IMG_6395
IMG_6431
IMG_6359
IMG_6421

Moi kaikki! Tänään on ollut hyvä päivä, ainakin siihen asti kunnes pääsin kotiin. Oltiin koulun kanssa tuolla Studia expoilla ja siellä oli ihan mielenkiintoisia juttuja. Ite en oikeen mitään ihmeellistä sieltä saanut mukaani, kun tiiän jo minne haluun jatko-opiskelemaan. Lähettii sitte tyttöjen kanssa siitä keskustaan vähän shoppailemaan ja löysin täydellisen huivin ja vielä täydellisemmän laukun. Tuntuu, että kulutan loppuun ton ruskeen laukun ni nyt sain onneks toisen lempparin sen rinnalle. Kotiin palattua iski jäätävä asukriisi. Huomenna esiinnytään Lyseon itsenäisyysjuhlassa, eikä mulla oo mitään päällepantavaa. Ei lohduttanut sekään, että kokeilin tänään Zarassa yhtä täydellistä mekkoa, mutta jätin sen kauppaan, koska ajattelin, että kyllä mä nyt jotain keksin. No en keksinyt. Onneks mun kamuilla on vaatteita, joita voi aina lainailla... Vähän jänskättää, jos unohan huomenna taas sanat, kun en oo niin paljon treenannut.. Haha! Btw miks stadissa on niin kivoja jouluvaloja, mut täällä Lahessa ihan rumia? Ja miks mulla ei oo vieläkään talvikenkiä. Oon Conversejen ympärivuotinen kestokäyttäjä..