2013/02/26

So many bitches

IMG_7924
IMG_7917
IMG_7932
IMG_7952
IMG_7956
IMG_7946

Moikka! On taas vähän aikaa, ku viimeks oon postannu, mutta eilen saatiin vihdoin aikaseks ottaa kuvia, kun oli niin ihana ilma! Ihanaa, kun aurinko paistaa! Mulla on ainaki jo kevättä rinnassa! Tässä viimepäivinä on tapahtunut vaikka ja mitä! Ensinnäkin oon täyttäny yhden mun tän vuoden tavotteista eli käytiin Saaran kanssa ottamassa napakorut! Jei vihdoinkin. Viikonloppuna oli Fannyn synttärit ja oli taas superhauskaa! Alkuloman oonkin sitten ollut töissä ja huomenna oliskin meijän vanhojen risteilylle lähtö. Toivottavasti päästään hengissä takasin! Nyt jatketaan tyttöjen kanssa risteiltyetkoja meillä joten mortsee!! 

2013/02/19

You're just a boy, you don't understand

DSC_0657
DSC_0662

Tylsyyksissäni saatoin ihan vahingossa osallistua Jameran semmoseen vanhojen tanssi kuvakisaan... Siinä voi voittaa jotain järkkäriä, niin aattelin ihan huvin vuoksi iskeä munkin kuvan sinne. Jos haluatte ja viitsitte niin voitte käydä äänestämässä mun kuvaa TÄÄLLÄ ! Hihi. Eipä mulla oikeen muuta :-) Hyvät illan jatkot ihanat!

2013/02/18

Prinsessapäivät 2013

DSC_0666
IMG_4151
DSC_0801
DSC_0817
DSC_0410
DSC_0614
IMG_1665
DSC_0044
IMG_4085
DSC_0650
DSC_0603
IMG_4179
IMG_4204
DSC_0496

Huh voin kyllä rehellisesti myöntää, että nää vanhojen tanssit oli yksiä mun elämän ikimuistoisimpia päiviä! En vaihtais noita hetkiä mihinkään! Vihdoin oli mun päivä olla prinsessa ja pitää hauskaa. Ja meillä oli ihan pirun hauskaa! Musta ei ainakaan löydy yhtäkään kuvaa, missä oisin tylsistyneen näkönen, kun koko ajan sai nauraa omille toilailuille. Mä tykkäsin mun meikistä ja kampauksesta tosi paljon ja koko ajan rakastuin tohon mun mekkoon entistä enemmän. Plus että mulla oli maailman paras tanssipari! Ahh kyllä näitä hetkiä kannattaa odottaa, sillä kyllä ne kaiken arvosia on. Näistä jäi niin hyvät muistot, ettei näitä voi muistella ilman, että alkaisi hymyilyttää. Voin jo varoittaa muuten teitä jo valmiiksi, että mulla on näitä kuvia ihan hitosti, joten voi olla, että näitä tänne ilmestyy vielä muutama satsi! ;-)


Tässä on vielä meijän oma vanhojen tanssi. Oli ihan pirun hauskaa, ni vedinki niin fiiliksellä, että yhessä vaiheessa oonkin ihan väärinpäin! :-D Pikkuvikoja...




2013/02/14

Happy Valentinesday ♥

IMG_7412

Hihi vihdoin on se päivä, mitä on ootettu ku kuuta nousevaa! Kaikki alkaa pikkuhiljaa olla valmiina. Eilen kävin hakemassa Thaimaan rusketuksen ja tänään mulle tehtiin aivan ihana kampaus! Illalla on tanssit porukoille ja sukulaisille ja huomenna sitten koululle ja sen jälkeen urkille tanssimaan. Tänään väsäsin meikin itse, mutta huomenna pääsen ihan ammattilaisen käsittelyyn. Oon niin innoissani!! Varsinkin huomisesta, kun mennään tanssien jälkeen porukalla syömään ja sitten tottakai jatkoille. Toivottavasti tanssit ja juonnot menee putkeen! Viettäkää kaikki te joilla on nyt kanssa nää lukion parhaat päivät eessä niin ihan mahtavat vanhojentanssit! Pus!

2013/02/09

Do you ever think about me before you fall asleep

IMG_7147
IMG_7163

Moikka kaikki! Tulin nyt vähän päivittelemään eilisen päivän asua, kun uhmasin tota talvisäätä noilla sortseilla. Mun piti oikeestaan postata tää jo eilen, mutta tulikin hieman kiire, niin jäi sitten kesken. Eilen oli tosi kiva ilta, oltiin tyttöjen kanssa vähän pitämässä hauskaa! Ja mun jalat huutaa hoosiannaa eilisen tanssimisen jälkeen. Viimenen kerta ikinä kun laitan korkkarit jalkaan, kun lähen tanssimaan! Tänään ollaankin vaan latailtu akkuja Monalla ja tehty mulle ihanat kynnet! Tänään ajattelin mennä saunaan ja ajoissa nukkumaan, ettei tarvi olla ihan kuollut vielä huomennakin. Hyvää lauantaita muruset!

2013/02/07

Damn, I really wan't to kiss you

joojooo

Mä oon viimepäivinä haaveillu yhä enemmän omasta tatuoinnista. Mul on ihan selkee visio siitä millanen siitä tulee, koska haluun, että sillä on joku merkitys mulle. Oon miettiny yläselkää ja kylkee. Toisaalta voisin haluta sen myös tonne haban sisäpuolelle, mut se vaan kuulemma sattuu ihan pirusti. Mutta kyllä se paikka vielä aukee ja sitten mä meen painattamaan sen vihdoin. Tänään mä värjäsin hiukset ja niistä tuli aika tummat, mutta onneks kerkee tässä vähän haalistumaan ennen kun on ens viikolla noi vanhat. Tuntuu, että on kauheeta säätöä niiden kanssa. Enkä mä osaa puoliakaan tansseista! No me mennään sitten varmaan ihan go with the flow. Ja ainiin, mun akillesjänne on tulehtunut... Joten tässä nyt vähän treenitaukoakin. Huomenna Monan kanssa jotain kivaa. Enää perjantai ja sit vihdoin viikonloppu! Moikka puput ja anteeks etten oo täällä nyt niin aktiivinen.(Mun ipsuki meni huoltoon, joten instagramiakaan en hetkeen pysty päivittelemään..) 

2013/02/04

Just keep in mind: There are still billions of people left in the world that could make you even happier

IMG_7112
IMG_7134
IMG_7135
IMG_7125
IMG_7130

Hip hei pitkästä aikaa!! On taas jäänyt tää bloggailu vähän taka-alalle... Shame on me.. No kuitenkin, viimeviikko meni kokeiden parissa ja tässä välissä sain myös viettää kiva viikonlopun. En oikeestaan edes muista mistä viimeks oon kirjotellu, mutta tällä tytöllä on nyt ollut jo melkeen viikko ajokortti ja olihan se sen oottamisen arvosta! Tänään mulla oli vaan yhteiskuntaopin koe, jonka jälkeen mentiin iskän kanssa syömään lounasta. Kohta ois treenit ja tekee ihan hyvää! Tuntuu, ettei oo pitkään aikaan tehnyt mitään... Oon ollu niin laiska, että ihan hävettää! Hyvää alkuviikkoa muruset!!