2013/04/25

I'm ready for the summer nights

IMG_8757
IMG_8755
IMG_8740

Heips halusin vaan tulla sanomaan teille moikat ja kertoa, etten oo kuollut, vaikka onkin vahingossa tullut taukoa. Mut muuten mulla menee hyvin ja oon itseasiassa tällä hetkellä suhteellisen onnellinen. Huomenna kauan odotettu Justin Bieberin keikka, minne meen mun rakkaan ystävän Saaran kanssa. Ollaan jo niin kikseissä, etten tiedä miten kestetään huomenna!! Lauantai aamulla lähden sitten perheen kanssa lomalle Canarialle ja oon niin odottanut totakin reissua! Oon käyny jo valmistamassa itteäni rusketukselle ja tänään koittanut vähän pakkailla vaatteita mukaan. Musta ei nyt taas kuulu hetkeen, mutta toivottavasti teillä tulee mukavia päiviä eteen. Mä aijon ainakin nauttia joka ikisestä hetkestä mitä nää tulevat päivät tuo mukanaan! 
Pus! 

2013/04/17

Damn, I wanna kiss you

kolllaaaaaaaaaaaai
nimetön

9 Hiton päivää jäljellä!! Kelatkaa! Mä oon nyt jo ihan kikseissä! Tää odottelu on mennyt niin nopeesti, enkä osaa kuvitella, että toi keikka on jo ihan kohta! Ihan kohta mä pääsen Justin Bieberin konserttin ja apua!! En tiiä kuinka kauan oon venannu tätä, varmaankin siitä asti, kun one time tuli tunnetuks täällä suomessa! Mä vaan toivon sormet ristissä, että NRJ:ltä soitettaisiin mulle ja sanottais, että oon voittanut tapaamisen Justinin kanssa. Haha never gonna happen, mutta aina saa unelmoida. Apuuuua vielä 9 päivää tätä kuumottelua ja sitten!!!

2013/04/16

Pray for Boston

IMG_8534

Jotenkin hankalaa edes kuvitella, että tälläsiä hirveitä asioita voi edes tapahtua. Miks maailma on niin paha. Miks jotkut ihmiset on niin tunteettomia. Miksi?

2013/04/13

Olen sun elämäsi suloisin virhe

kollaaasi
kollaasi2
kollaasi3

Kuinka paljon voikaan päivä kirkastua ihan pikkujutuista? Eilen, kun tulin bussilla kotiin niin liikennevaloihin pysähtyi auto bussin viereen. Siellä auton takapenkillä istui semmonen sulonen ehkä ekaluokkalainen poika, joka katsoi mua sieltä ikkunasta. Hymyilin sille ja se vilkutti mulle. Vilkutin sille takasin ja mua kävi hymyilyttää vieläkin enemmän. Olin ihan yhtä hymyä koko loppumatkan, tommosesta pikkujutusta. Pienikin hymy voi pelastaa jonkun toisen päivän, joten kaikki ihanat muruset siellä, muistakaa hymyillä ja nauttia niistä pienistäkin elämän asioista! Ihanaa lauantaita teille! 

2013/04/12

Prinsessoja ja astronautteja meistä piti tulla, nyt mekko riekaleina laskuhumalassa

IMG_2020
Ajat vaihtuu ja viisarit liikkuu iho vanhenee ja kasvot muuttuu ennen syötiin lettuja nyt lasketaan kaloreita
kesä ysikuus polvet ruvella taloyhtiön hiekkalaatikolla, äiti liimasi laastarin kun itkin sanoi: anna mä puhallan anna mä puhallan anna mä puhallan
kuka puhaltaa nyt kuka puhaltaa nyt kuka puhaltaa nyt ?

2013/04/08

Sä sanot elämäs on petollist ja haluut pois täst helvettibetonist, kyl me tästä selvitään

IMG_8508
IMG_8514
IMG_8506
IMG_8520

Moikka! Siinä teille perjantain asua, kun kävin siellä kaverin synttäreillä. Eilen oli taas vaihteeks kiva sunnuntai, eikä semmonen perus masistelu "huomenna on maanantai"-sunnuntai. Lumisade, kaakao, paras kaveri ja yölliset jutustelut. Tänään onki sitten ollut ihan tyhmä päivä. En oo tehnyt mitään. Paitsi kattonut 16 and pregnant ja pelannut candy crushia... Jes. Onneks kohta päivän kohokohta nimittäin treenit. Jotain aksöniä tähänki päivään! 

2013/04/07

Kiss me hard before you go

IMG_0987
IMG_0988

Moikka muruset! Mitäs kuuluu? Mulla on ainakin ihan hyvät fiilikset. Hyvä viikonloppu takana ja huomenna vielä vapaapäivä. Tänään olis tarkotus mennä kattomaan veljen peliä ja sitten illemmalla nään kaveria. Hyvää sunnuntaina! Pus! 

2013/04/04

Young, wild and free

IMG_8463

Omomomom tein maailman parasta diettiherkkuu! Nimittäin banaanipannareita. Niin hyviä, mutta niin yksinkertasia! Tänään on ollu tosi ihana päivä. Mulla oli aamulla vaan ruotsin puhekurssin puhekoe, jonka jälkeen tulin takas kotiin ja tein ittelleni wokkia lounaaks. Sen jälkeen päätin ton ihanan ilman kunniaks käydä lenkillä ja tehdä pienen lihaskunnonki. Mä oon alkanut taas rakastaa lenkillä käymistä! Musta se on niin ihanan rentouttavaa vaan juosta ja popittaa lempimusaa, eikä tarvii keskittyä mihinkään. Varsinkin, kun toi aurinko paistaa tuolla! Ihanaa, että oon saanu vihdoin mun motivaation takasin! Tänään illalla olis vielä treenit ja huomenna illalla olis tarkotus piipahtaa käymään kaverin synttäreillä. Lauantaina meillä on kotipeli, jonka jälkeen mennään vielä jengin kanssa mamikseen syömään, namnam. 


IMG_8442
IMG_8445
IMG_8453
IMG_8455
IMG_8444

Hieman valottuneita kuvia tällä kertaa, mut on toi aurinko silti niin ihana! 
Pus! 

2013/04/03

I used to sleep at night

jeeeeeee
jiiiiiiiiiiiiiha
jjejej

Minä täällä hei! Mä oon taas ollut vähän laiska enkä oo oikein päivitellyt... Taas tuntuu, että päivät on vaan hujahtanu ohi ja aika menee hirveen nopeesti. Nyt on jo huhtikuu. Ja mä oon jo innoissani, tässä kuussa tapahtuu niin paljon kivoja juttuja. Hihi venaan eniten sitä Bieberin keikkaa etten menaa pysyä pöksyissäni!! Ja sitten siitä heti seuraavana päivänä Canarialle! Ja huomenna on enään mun viimenen koe ja sitten mulla loma, sillä perjantaina ei oo koulua eikä maanantaina! Jee! Tuntuu, että kaikki on paljon kivempaa ja muutenkin fiilikset on paljon paremmat, kun noi kelit on ulkona tommoset! Toivottavasti teilläkin on paljon kivoja juttuja edessä päin joita ootella! ;-)