2013/07/27

Note to God

Mä taisin silloin alkukesästä lupailla, että laittelen videota mun kevätjuhla laulusta, mutta taisi sekin unohtua. No parempi myöhään, kun ei milloinkaan! Kuuluu vähän huonosti joistain kohdista, mutta biisi oli kuitenkin Charicen Note to god.



Mitäs tykkäilitte? :-)

2013/07/25

Wish that I could stay forever this young


IMG_0537

Heissan alla! Oon taas postailu tuulella, sillä ens viikolla ei tuu postauksia, koska oon silloin Turkin auringon alla mun tyttöjen kanssa! Ei tunnu todelliselta, että meillä olis lähtö jo lauantaina!! Vastahan me varattiin matka ja laskettiin päiviä. Tänään näin vihdoin Sannaa ja oltiin maauimalassa ottamassa aurinkoa ja tietysti vähän juoruilemassa. Mikäs sen parempaa. Räpsittiin sit myös asukuvat vaatteista, jotka heitin päälle ennen lähtöä. Ihanaa, kun oli pitkästä aikaa oikeesti hyvät ilmat ja treeneissäkin tuntu hyvältä vetää ittensä oikeesti piippuun. Mulla on nyt sellanen olo, että taidan jopa lenkkaritkin pakata mukaan, jos jaksais vaikka joku aamu lenkille lähteä siellä Alanyassa. Huomenna aamuvuoro töissä, joten taidan painua unten maille. Heippa ihanat! 

2013/07/24

Se ei halunnu mua vaik mä halusin sen, mitä ikinä teen sitä saa mä en

IMG_4901
IMG_4898
IMG_4894
IMG_4890

Heippa! Mulla kävi tänään perus moka, kun olin ajatellut, että tänään vois ottaa asukuvia ja otinkin kameran mukaan, kun mentiin Hennin kanssa päivällä kiinalaiseen mukaan, mutta olinkin unohtanut muistikortin kotiin.. Otettiin sitten muutamat huonolaatuset kuvat puhelimella. Tänään ei sitten näköjään paistanutkaan aurinko, joten korvattiin biitsipäivä kirjastopäivällä. Kohta meen kattomaan peliä ja pitää kattoa pitääkö sitä pukea toppatakki päälle, kun tuolla ulkona on niin hemmetin kylmä. Joko huomenna ne helteet sitten alkais? Toivottavasti sillä ollaan suunniteltu biitsipäivää huomiseks Sannan kanssa ja olis kiva, ettei sitäki tarvis muuttaa joksikin toiseksi päiväksi.. Heissan älsklingar! 

2013/07/23

Strong enough to leave you but weak enough to need you

IMG_0452
IMG_0478
IMG_0469
IMG_0476
IMG_0454

Heipsu kaikki! Vihdoin päivän asu-kuvaa. Tänään käytiin mummolla syömässä sen ihania lihapullia, jonka jälkeen jaksoin pirteenä ja masutäynnä lähteä kirjastoon lukemaan. Pakko on nyt ottaa itteään niskasta kiinni ja alkaa ahkeroimaan ton yhteiskuntaopin kanssa, jos aijon siitä jonkun hyvän kirjoittaa. Musta tuntuu, että oon enemmänki sellanen haaveilija-tyyppi, että haaveilen kaikesta, musta tulee asianajaja yms, mut mitä mä teen sen eteen? Haha saa nähä sit kun pitäs alkaa lukemaan yliopiston pääsykokeisiin niin miten mun käy. Sain eilen kuitenkin aikaseks pestä vihdoin noi mun conssit ja woou niistä tuli tosi valkoset verrattuna siihen millaiset ne oli! Huomiseks on kuulemma luvattu taas kesää, joten voisin ottaa yhteiskuntaopin kirjan mukaan rannalle ja ottaa itelle pienet pohjatänit ennen kuin pääsen lauantaina sinne kunnon auringon alle! Ciao amigos!

2013/07/20

She was a smart girl until she fell in love

jooojooo

Moikka taas muruset! Ajattelin nyt tulla laittamaan teille pienen kuvapläjäyksen viimepäiviltä, kun musta ei oo taas hetkeen kuulunut mitään. Viime viikonloppuna olin Hongan naisten kanssa Tammisaaressa pelaamassa yhdessä turnauksessa ja oli tosi huikeeta pelata noin paljon paremman joukkueen kanssa ja vielä päästä avaukseen. Sain pelata melkein täydet peliminuutit ja olin tosi tyytyväinen peleihin. Uskalsin olla rohkee, enkä pelännyt pelata niin kun mä osaan. Vihdoin sain pelata omalla paikallani topparina ja se tuntu taas niin hyvältä. Mä en edes muista milloin viimeks oon nauttinut niin paljon pelaamisesta!

jiiijii

Viimepäivinä on ollut ihan hiton huonot ilmat, eikä oo oikeen voinut nauttia auringosta, joten mä oon monena iltana kietotunu mun peittoon ja laittanut Gossip Girlit pyörimään. Sitä sarjaa vaan vois kattoa vaikka kuinka paljon!

jou

Keskiviikkona näin Petraa pitkästä aikaa ja kävin tsekkaamassa sen ekaa omaa asuntoa. Unelmoin koko ajan enemmän ja enemmän siitä omasta kämpästä, jonka mäkin jo tahtoisin. Käytiin sit sen ja Jennin kanssa muutamilla ja oli kyllä tosi hauska ilta! Laulettiin karaokea ja nolattiin ittemme totaalisesti, mut ennenkaikkee naurettiin niin et mahaan sattu. 


jjjjj

Tänä viikonloppuna oon ollut töissä ja eilen pidettiin hauskaa Ennan ja Miksun kanssa. Oli kyllä taas huippukiva ilta! Tänään aamulla kävin laitattamassa ripsenpidennykset ja nää on ihanat!! Illemmalla oon menossa Saaran ja Maijan kanssa suunnittelemaan meidän tulevaa reissua, sillä siihen on enään tasan viikko aikaa! Apua lähenee lähenee! ;-) Pitäkää kiva viikonloppu muruset! 

2013/07/10

Take a chance you never know what might happen

IMG_4334
IMG_4327
IMG_4333

Moikka! Mulla on ihan kauheen hyvät fiilikset tällä hetkellä! Kahen ja puolen tunnin pallotreeni takana ja nyt vaan valmistaudun huomiseen peliin. Oon siis menossa Fc Hongan naisten kanssa Tammisaareen sellaseen ku Ladies nordic soccer turnaukseen. Mua jännittää kauheesti päästä tollaseen hyvätasoseen turnaukseen mukaan pelaamaan hyvään joukkueeseen, mutta maanantain treenien jälkeen jäi kyllä ihan rauhalliset ja hyvät fiilikset. On taas palautunu treenimotivaatio fudikseen takasin, oon ilonen. 
Hypättiin muuten Saaran kanssa viikonloppuna Summer Upissa tandenbenjihyppy ja oli kyllä siistein juttu mitä oon koskaan tehnyt!! Festareilla oli tosi hauskaa ja sunnuntaina tuntu kyllä jaloissa, että on koko lauantaiyön tanssinut ja pomppinut. Nyt voisin pikkuhiljaa alkaa keksiä itelle jotain tekemistä, joten moiksu ja hyvää loppuviikkoa! 

2013/07/09

You're cute. Too bad you're an asshole

IMG_3601
IMG_3603
IMG_3606

Heissan! Musta ei oo kuulunu toooositosi pitkään aikaan, mutta mulla menee ihan hyvin! Kesä on kulunut töitä tehden ja kavereiden kanssa hengailen ja tietty futista pelaillen. Juhannus oli onnistunut ja oli erittäin hauskaa Tahkolla kavereiden kanssa. Mä oon hengaillu monia iltoja satamassa ja nauttinut hyvästä seurasta. Tää kesä vois vaan jatkua ja jatkua, mutta kohta on kuitenkin otettava itsestä niskasta kiinni ja alkaa lukemaan ylppäreihin. Here we go again.... Mä toivon vaan, että nää ilmat paranis ja tulis helteet. Ja ootan tän kuun loppua ku kuuta nousevaa. Silloin nimittäin tytöt suuntaa Alanyan auringon alle!