2013/09/27

Borta bra men hemma bäst

IMG_1525
IMG_1526
IMG_1548
IMG_1543
IMG_1541
IMG_1550
IMG_1524
IMG_1542

Huh oon puoltoista viikkoa poissa ja yhtäkkiä täällä onkin jo melkein talvi!! Mä olin siis maajoukkueleirillä ensin Eerikkilässä ja sit lähettiin sieltä Em-karsinta turnaukseen Turkuun. Ja lohkovoitto sieltä tuli ja jatko paikka! Niin siistiä! On niin ihana olla kotona taas, kyllä noi pitkät leirit verottaa. Oli kuitenkin ihanaa ja on jo ikävä tyttöjä siellä! 
Tänään oli ne kauan pelätyt ylppärit ja uusin siis sen yhteiskuntaopin. En oikein osaa sanoa miten se meni, oli jotenkin tosi outo koe.. Toivotaan ainaki, että edes vähän paranis tulokset! Nyt painun kuitenkin pehkuihin, sillä huomenna ois pelipäivä taas. Öitä murut! 

2013/09/12

There's only one way to get up from the bottom

IMG_1513
IMG_1515
IMG_1519
IMG_1514
IMG_1510

Moikka! Äsken oltiin kattomassa mun entisen joukkueen peliä ja pakko myöntää, että kyllä mua tosi paljon harmittaa, et nyt kävi niin et ne tippui sarjasta alemmas. Peli oli tosi tiukka, mut voitto olis pitäny tulla. Eihän se sarjapaikan menetys muhun mitenkään vaikuta, mut harmittaa kaikkien vanhojen pelikavereiden puolesta. No nyt on suunta vaan ylöspäin!
Huomenna pääsee vihdoin taas treenaamaan ja koulun jälkeen mulla olis ruotsin preliminäärit... Vähän jännittää, et osaanko mitään, sillä mä tosiaan aloin eilen lukemaan.. Haha. Nyt mä painun kuitenkin pehkuihin, joten hyvää yötä muruset! 

No matter what happens some memories can never be replaced

IMG_0137
IMG_0130

Näistä kuvista mun mielestä välittyy toi kesäillan tunnelma ja fiilikset. Tää kesä oli todellakin hyvä. Voin jopa sanoa, että paras kesä, mitä koskaan on ollut. Tää kesä ei mennyt kotona makoillessa tai pelkästään töitä tehden, vaikka töissä olinkin, mutta tänä kesänä tein paljon juttuja ja nautin niistä. Nautin mun elämästä, ystävistä ja asioista, joita mä rakastan. Tänä kesänä ei mietitty liikaa mitä tehtiin, vaan tehtiin mikä tuntui oikeelta ja hyvältä. Mä seurasin mun sydäntä. Ja nyt, kun mietin mennyttä kesää, tulee hiukan jo ikävä ruskettuneita jalkoja ja sitä lämmöntunnetta iholla. Mutta mä tiedän, että syksystä tulee ihana ja kaiken tulevan kylmyyden jälkeen seuraava kesä tuntuu niin hyvältä. 
Tällä hetkellä mä odotan mielettömästi vähän kylmempiä syysilmoja, jotta voi kietoutua paksuihin huiveihin ja lämpimiin neuleisiin. Syksy on mun puolesta virallisesti tervetullut. 

2013/09/10

Don't you ever say I just walked away, I will always want you.

IMG_1490
IMG_1492

Moikka! Mä kävin tänään ja eilen kaupoilla pyörähtämässä ja muutamat jutut tarttui mukaan. Ginasta löytyi noi kaikki. Täydellisen värinen huulipuna, joka myös pysyy huulissa suhteellisen hyvin. Hinta/laatu suhde on mun mielestä ihan hyvä noissa Ginan kosmetiikoissa. Tosi itse en oo kokeillut kuin huulipunia ja kynsilakkoja. Pakko oli napata mukaan toi nuden värinen kynsilakka, sillä jostain luin sen olevan nyt syksyllä in! Haha. Ja uusia jotain vähän erikoisempia, mutta silti suht perus korviksia oon ettiny ja noi ihan sattumalta osu silmään tänään. 
Haluisin myös avautua hieman ongelmasta, joka mua on nyt vaivannut siitä lauantain pelistä lähtien ja uskon, että kirjottaminen voisi auttaa. Nyt kun oon siirtynyt parempaan joukkueeseen, mulla on koko ajan jotenkin tarve todistaa, että kyllä mä pärjään siellä. Lauantain peliä jännitin kuitenkin ihan liikaa, ja mulla oli kamalat paineet sen suhteen. Kaikki menikin jännityksen osalta niin pieleen kuin vaan voi mennä ja nyt mä pelkään epäonnistua. Mulle on aina korostettu, että pitää aina yrittää, eikä koskaan pelätä epäonnistumisia. Aina pitäisi luottaa itseensä. Niin mä oon aina tehnytkin ja se mut varmaan oon vienyt tähänkin saakka, mut nyt oon kadottanut sen luottamuksen, joka on aina ollut vahvuus. Viimeyönä näin jopa painajaista tulevasta maajoukkueleiristä. Mua pelottaa, että epäonnistun sielläkin. 
Mun valmentaja sanoi mulle eilen treeneissä, ettei mun tarvi todistaa sille enään mitään, riittää kun teen mitä yleensäkkin, sillä se tietää jo, että mä osaan. Ja niin mäkin jossain mun sisimmässäni. Mun täytyy vaan löytää takasin se luotto, mikä mulla on ollutkin ja tehä niitä juttuja, missä mä oon hyvä. Onko teillä muilla koskaan ollut tälläsiä itseluottamusongelmia niin kun mulla nyt?

2013/09/09

Stop waiting for Prince Charming. Get up and find him. The poor idiot may be stuck in a tree or something.

moooi1
IMG_1435
moooi2
IMG_1436
moooi3

Terveppä terve! Nyt on ruotsin kuuntelut takana ja ihan hyvä fiilis jäi niistä. Ei ollu kovin vaikeita onneks. Mulla on takana tosi kiva viikonloppu. Lauantaina pelasin mun Liigadebyytin Pallokissoja vastaan ja voin rehellisesti sanoa, etten oo koskaan ollut niin huono, kun silloin. Ihan hävettää. Positiivista kuitenkin, että sain alottaa avauksessa ja pelata ekan puoliajan. Jännitti ihan sairaasti ja siks olin aika hukassa... Noh kyllä niitä pelejä tulee lisää ja nyt vaan treeniä niin saa varmuutta lisää. 
Mä oon ihan koukuttunu Twitteriin ja aina on kiva, kun löytää uuden mielenkiintosen henkilön ketä voi seurata. Ja parasta päivitellä kaikkia turhia päivityksiä, mitä ei muuten esim. Faceen laittais. Onko teillä muilla samanlaisia koukutuksia Twitteriä kohtaan kun mulla? Mut löytää sieltä täältä  tai ihan vaan laittamalla hakuun linseii8. 
Mutta nyt mä meen tekemään itteleni jotain syötävää ja lähen sit ajelemaan kohti Espoota. Heippahei! 

2013/09/05

Never give up

IMG_1420
IMG_1428
IMG_1419
IMG_1421
IMG_1429
IMG_1433
IMG_1416

Heissan kaikki! Täältä kirjottelee maailman onnellisin tyttö, joka on eilen saanut kutsun maajoukkueleirille. Long time no see. Kaikista jännittävintä tässä on se, että jos hyvin menee leiri, niin tuolta jatketaan suoraan Turkuun EM-karsintoihin. Hihi oon niin innoissani. Kaikki tuntuu tällähetkellä menevän niin nappiin futiksen osalta. Muusta elämästä en sitten mitään sanokkaan, sillä jotenkin tuntuu, ettei mulla muuta ookkaan tällähetkellä kuin koulu ja futis. Noh se on ihan fine, niin pystyy keskittymään nyt rauhassa ylppäreihin ja treenaamiseen. Huomenna olis taas ajettava Espooseen treeneihin ja lauantaina ois mun eka peli Hongan kanssa. 
Kaikesta huolimatta, vaikka nyt onkin kirjotusressiä ja muuta niin mä oon tosi onnellinen. Kerrankin.