2013/11/28

When I look you in the eyes, all I see are the lies, been there done that

IMG_1827
IMG_1851
IMG_1828

Moikka kaikki! Mä just kotiuduin takasin Eerikkilästä ja nyt on kyllä semmonen olo, että vois vaan mennä nukkumaan. On jotenki henkisesti ja fyysisesti niin väsynyt. Mutta ilokseni huomasin, vaikka niitä kaiken maailman testejä inhoonkin, että olin kehittynyt kestävyydessä ja nopeudessa, jeei. Huomenna ei ole onneks treenejä, joten saa rauhassa palautua rasituksesta. Eipä mulla muuta, halusin vaan tulla sanomaan moikat teille.

2013/11/25

A girl doesn't need anyone who doesn't need her

IMG_1874

Moikka! Tänään mulla on ollut ihana vapaapäivä ja oon heräilly rauhassa, syöny aamupalaa Gossip Girliä kattoessa ja nähnyt pitkästä aikaa Monaa. Oispa kaikki päivät yhtä rentoja. Eilen sain puhelun, että pääsenkin sittenkin sinne maajoukkueleirille, mikä alkaa huomenna. Olin kyllä ilonen, kun kuulin sittenki pääseväni sinne, mutta vähän pelottaa ne kaikki testit.. 
Ja hei miettikää, ihan muutaman päivän päästä alkaa meijän abien viimenen jakso ja sit tää lukio on melkein taputeltu. Ihanaa, aika on vaan menny niin pirun nopeesti taas!! 
Tää talven tulo on ihanaa, mut ainoo, mikä ei oo niin mukavaa on se, että kohta ois lähettävä treeneihin, jotka on ulkona.. Ei oo ihan niin nannaa treenata tässä vaiheessa vuotta ulkona varpaat ihan jäässä.. Noh näillä mennään! Hyvää maanantaita murut!


IMG_1870
IMG_1868
IMG_1873

<3 Linda

2013/11/22

Never run for a bus, train or man. When one leaves, another arrives.

IMG_1775
IMG_1776
IMG_1780
IMG_1785
IMG_1787

Ihanaa vihdoin viikonlopun viettoon!! Vaiko sittenkään... Nimittäin huomenna meillä täällä Lahessa (En oo tietonen muista paikkakunnista) on koulua.. Onneks sattuu olemaan koeviikko, joten mulla on aamulla vaan enkun koe. Huomisissa suunnitelmissa olisi aamulla kokeen jälkeen mennä salille ja sen jälkeen Saaralle vähän valmistelemaan sen synttärijuhlia. Vihdoin meijän pikkunenki on täysikäinen!! Mä leivoinkin tänään sen kunniaksi huomiseksi juustokakun. Tiedän, oon varmaan maailman paras ystävä.. Hahah :-D 
Kohta saunaan rentoutumaan ja aikasin nukkumaan, jotta olisi huomenna virkeänä. Hyvää viikonloppua teille kaikille! 

2013/11/20

The best memories are in your heart

IMG_9414

Voin kertoa, että tällä hetkellä joku rauhallinen rantaloma tekis kyllä aika terää. Niin kuin viime keväinen perhematka Canarialle. Yks kylmä mojito nautiskellen fudispeliä katsoen. 


IMG_9275

Tekisin mitä vaan, että pääsisin nyt vaan rannalle makoilemaan ja ruskettumaan. Tuntuu, että ruskettuneella iholla näyttää aina paremmalta! Ja se lämpö tähän Suomen ilmaan verrattuna... 


IMG_9567

Tästä kuvasta on jäänyt sellanen muisto mieleen, kun mentiin pikkuveljen kanssa tohon kivikolle ottamaan muutama räpsy ja sanoin sitte veikalle että: "Ota musta hei semmonen hieno kuva ku hyppään tästä kiveltä ilmaan!!" Olin tietenkin laittanut mun aurinkolasit tohon paitaan roikkumaan ja eiköhän ne samalla, kun hyppäsin niin lentänyt maahan ja mennyt rikki. Voih.. Onneks ne oli vaan jotkut Ginan halpis arskat. Kaiken lisäks se kuva ei edes onnistunut.. 



IMG_9483

Ahh mikään ei ollut parempaa kuin kylmä Breezer suihkun jälkeen. 


IMG_9485

Kelpaisko päästä rantatuolille kuuman porottavan auringon alle Cosmoa lukien ja lempimusaa kuunnellen? Täällä yksi, joka nostaa käden aika nopeesti ilmaan.


IMG_9588

Mä muistan sen fiiliksen, kun iltasin jäin parvekkeelle istuskelemaan ja kuuntelemaan, kun aallot lyö rantaan. Oli pimeetä ja ilma oli vielä ihanan lämmin. Siinä olin vaan mä ja mun ajatukset.

IMG_9613

Se on jotenkin jännä, että mulla on ihan kauhee hinku päästä lämpöseen, mutta samalla toivon, että tänne Suomeen saataisiin lunta ja vähän joulufiilistä. Pikkusen ristiriitaista, mutta inhottaa jo tää ainanen pimeys ja harmaus. Oli pakko vähän edes piristää itseä ja kävin hakemassa peilin nurkkaan söpöt pienet jouluvalot. 

2013/11/19

The darkest nights always produce the lightest stars

joujjjjjo

1. Käytiin tossä muutama viikko sitten Mimmin kanssa mamiksessa herkuttelemassa ja ai että tosta pitsasta tuli heti mun lemppari!! 2. Oon nyt ahkerasti tän koko kuukauden käyny jumpissa ja salilla, ja vitsi mä rakastan salilla käymistä! Se oli kuin jotain terapiaa, kun laitto musat korviin ja veti ittensä loppuun. Eilen alko futistreenit siellä Espoossa, ni nyt pitää vähän tarkemmin tehä aikataulua, että kerkeis jatkaa tota salilla käymistä. 3. Oltiin yks lauantai Hennin ja Saaran kanssa Saaran mökillä syömässä ja vähän rentoutumassa. 4. Vähän pumppia..


jjjjj
5. Nam nam käytiin yks sunnuntai perheen kanssa tossa Martinassa syömässä ja ai että oli hyvää lasagnea! 6. Selfie viime lauantailta. 7. Tutustuttiin ihanan Jessican kanssa yks viikonloppu shottibaarissa ja löydettiinki heti yhteisiä puheenaiheita haha :-D 8. Viime lauantailta, kun vietettiin iltaa tyttöjen kanssa. Oli huippua!


jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

9. All black everything.. 10. Tytöööt <3 11. Ja vähän lisää peilikuvia... 12. Ihana mimmi!

Siinä vähän viimeaikojen puhelinkuvia. Eilen alkoi treenit tosiaanki Espoossa ja oli niin ihanaa päästä treenaamaan pitkästä aikaa pallon kanssa. Ainut miinus on toi pitkä matka, mutta toivon mukaan sekin tulee helpottumaan ens vuoden puolella.. :-) Tänään mulla on tavallaan day off, sillä meillä ois koulussa taxvärkkipäivä, mutta mun onneks mami oli just siivonnu, joten mulle ei jäänykkään mitään hommia. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


2013/11/13

Shit happens, I mean, look at my life

IMG_1764
IMG_1763

Tulipas taas onnistuneita asukuvia.. :-D Noh ei se mitään, eipä tässä muutenkaan olla oltu kovin hehkeinä viimepäivinä. Jotenkin ei oo yhtään motivaatiota panostaa asuun, naamaan taikka hiuksiin. Päivät menee koulussa ja illat salilla tai lenkillä, joten ketä varten sitä tavallaan tarvisikaan. Haha. No kuitenkin, tänään on ollut ihan kamala päivä. Toivon, että illan rääkkilenkki vähän edes auttais ja pääsis purkamaan tätä tyhmää oloa pois. Jos sitä huomenna olis sitten vaikka vähän positiivisempi? Kokeillaan huomenna uudestaan, heips! 

2013/11/01

My outfits

asukuvat1
asukuvat2
asukuvat3
asukuvat4
asukuvat5
asukuvat6
asukuvat7
asukuvat8
asukuvat9
asukuvat10
asukuvat11
asukuvat12
asukuvat13
asukuvat14
asukuvat15

Moikka! Mä makaan tällä hetkellä kotona mun sängyssä kipeenä. Eilen kävin lääkärissä ja todettiin angiina ja tulehdusarvot oli aika paljon korkeemmalla kuin normaalisti pitäisi. Kovalta kuumeelta oon onneks välttynyt. Ihan jäätävä kurkkukipu joka kerta kun nielasee, mut eiköhän tää tästä, kun eilen sain antibiootit.
Vähän menee aika tylsäks, oon vaan kattellu eri sarjoja netistä ja muutamia leffoja. Ärsyttää, kun ei pääse treenaamaan....
Tein tässä kuitenkin aikani kuluks tälläsen postauksen loppukesän asuista tähän päivään. Mähän en kesällä ollut kovin innokkaana täällä postailemassa, joten siksi asuja vaan loppukesästä eteenpäin.

Mun suosikit on varmaankin 2,8 ja 12. Mitkä on teidän suosikkeja? :-)