2013/12/18

I will fall apart if you break my heart

IMG_2048
IMG_2031
IMG_2077
IMG_2036
IMG_2050
IMG_2038
IMG_2047

Hey babet! Mun viimepäivät on ollut oikein mukavia paitsi hieman kiireisiä. Viikonloppu meni mukavissa merkeissä Fannyn pikkujouluissa ja tällä viikolla pääsin jo takasin treenaamaan. Pientä kiirettä on ollut joka suuntaa, kun on ollut treenejä ja ollaan jääty koulun jälkeen vielä kuvailemaan meidän abivideota.
Tuntuu, että aika menee vaan niin nopeesti!! Enää ihan muutama kuukausi ja mun pitäisi löytää kämppä ja töitä stadista päin, jotta pääsisin muuttamaan. Aaapua! Ihan kohta on jouluki! Onneks nyt on tulossa kaikkea kivaa esimerkiks joulu, kaverin läksärit ja uusivuosi. Hihi en malta oottaa kaikkea, mitä ensvuos tuo tullessaan. Hyvää joulun odotusta teille kaikille ihanille siellä!

2013/12/13

Be nice to everyone, always smile and appreciate things because it could all be gone tomorrow

IMG_2006
IMG_1958
IMG_1992
IMG_1980
IMG_1969
IMG_1996

Apua, miten toi juurikasvu paistaa tuolta kilometrien päähän! Olisiko aika värjätä.. Anyways tänään on ollut kiva ja rento päivä. Koulun jälkeen mentiin Hennille ja päätettiin leipoa ja koristella vähän piparkakkuja. Sen jälkeen käytiin kattelemassa kavereiden peliä ja nyt oon vaan hengaillu täällä kotona. Tää perjantai saa luvan olla ihan vaan omistettuna rentoutumiselle. Tuntuu muutenkin, että on koko ajan väsynyt ja tunteenpurkauksia saattaa tulla milloin mistäkin syystä.. Noh ehkä tää on vaan tällänen aika ja menee ohi. Huomenna mulla olis töitä ja illalla Fannyn pikkujouluihin. Sunnuntaina peli, mikäli saan nyt luvan pelata tän nilkan kanssa. Että semmosta. Hyvää viikonloppua kaikille! 

2013/12/12

Each girl has that one boy she will never lose feelings for

IMG_1939
IMG_1938

Tänään sain vihdoin aikaseksi hommata uudet Dr. Denimit, kun noi mun vanhat on ollu ties kuinka kauan risat. Ja tää uus malli oli tosi kiva! Piti vaan käydä ostamassa uus vyö, kun noissa on vähän löysempi toi vyötärön kohta. Mutta tulipa sekin hommattua, kun on pitänyt jo kauan sekin ostaa. Ihan hyvänä korvaajana tolle vyölle on toiminut kengännauha. Haha. 
Tänään on ollut tosi hyvä päivä. Käytiin oppilaskunnan hallituksen ja yhdessä Lahden turvakodin kanssa hakemassa uusia juttuja, niiden uusiin tilohin. Järkättiin siis meidän koulussa taksvärkkipäivä ja päätettiin, että halutaan lahjottaa ne rahat johonkin hyvään. Ja johonkin mihin tiedetään, että ne menee, eikä vaan laiteta niitä kirjekuoreen ja lähetetä Afrikkaan. Oli tosi antosaa käydä tutustumassa siellä niiden paikassa ja kuulla oikeasti mitä se on. Tuli niin hyvä mieli, kun tietää, että ne rahat meni hyvään paikkaan ja tarpeeseen. 
Illalla kävin vielä salilla tekemässä treenin. Hyvää huomista! 

2013/12/11

Viimepäiviä puhelimen kautta

hih

Heipsan! Käytiin tossa toissa viikonloppuna mamiksessa syömässä perheen kanssa, kun veikka lähti Thaikkuihin kolmeksi viikoksi. Oon niin kateellinen!! Ja mun vakkariksi tullu pitsa! Ah toi on niiiiiiin hyvää!


jjooooo

Harmittaa, kun ei oikeen kerkee enää käydä itekseen salilla, kun on niin usein treenejä Espoossa ja vapaapäivinä haluis tehä jotain ihan muuta ku urheilua..


hihhhhh

Oltiin Mikon ylppärijuhlissa viime torstaina ja oli tosi kivaa! Onnea vielä ylioppilaalle! 


jeeee

Oli ihanaa laittautua pitkästä aikaa kunnolla ja pukea päälle mekko ja korkkarit. Ei oo enään pitkä aika, kun itsekkin saa vetästä sen valkolakin päähän.

mmm

Lähdettiin Mikolta sitten keskustaan jatkamaan ja voin kertoa, että kiva pikku reisitreeni samalla, kun korkkareilla tanssi koko illan. Mutta me selvittiin haha.

pagehii

Mulla oli maanantaina tosi huono päivä, kun olin saanut selville kaikkee seläntakana puhumista yms. Mä inhoon kaikista eniten sitä, kun jotkut keksii päästään perättömiä valheita ja levittää niitä eteenpäin. Varsinkin, jos se on ollut henkilö, jota oot luullu sun ystäväks.. Noh kävin sit lohdutukseks kaupoilla ja heti mieli parani, kun löysin nää kaunokit!



jjj

Tää päiväkään ei alkanut ihan kiitettävästi. Ekaks meinasin myöhästyä bussista ja jouduin juoksemaan ja vilkuttelemaan urpon näkösesti bussille, jotta se tajuais, että mäkin oon tulossa kyytiin. Sen jälkeen bussissa alan hieman ehostautumaan, niin eiköhän dösä tee äkkijarrutuksen ja mun laukku lentää lattialle ja sisältö tietty kans. Siinä sitten keräilen tavaroitani, kunnes tajuun, että mun lompakko on jossain päin bussin lattiaa. Onneks edessä istuva poika oli mukava ja löys sen. Kaiken lisäks nilkka vääntyi aamutreeneissä.. On aika kipee kävellessä, mutta rukoilen, ettei mennyt pahemmin!!
Toivottavasti teillä on ollut parempi päivä kun mulla!