2014/02/28

MY HEAD'S UNDER WATER BUT I'M BREATHING STILL








Tulin sanomaan moikat muutaman syksyisen julkaisemattoman kuvan kera! Tänään on ollut hullun stressaava päivä ja oon niin iloinen, että viikonloppu alkoi! Oikeestaan mun asia oli se, että katoin äsken American Idolsia ja ai että rakastuin!! Teidän on pakko kuunnella tää biisi, mulla tuli tän esityksen myötä ihan girlcrush. Niin ihana! 

2014/02/26

THERE IS A DIFFERENCE BETWEEN GIVING UP AND KNOWING WHEN YOU HAVE HAD ENOUGH



Moikka kaikki! Tää viikko on taas alkanut hiljalleen rullata ja kohtahan se viikonloppukin jo häämöttää! Mä ajattelin suunnata takasin kotiin Lahteen ja Salppurin kisoihin. Onko kellään teistä suunnitelmissa mennä kans? Meillä on ollut vähän niinkuin jokavuotisena perinteenä käydä katsomassa iltamäkeä, joten pitäähän sitä jatkaa vieläkin! 



Tänään on ollut vihdoin vapaa-ilta ja oon vaan löllöillyt himassa ja koittanut kerätä voimia. Tuntuu, että väsyttää ihan koko ajan ja tekisi mieli vaan nukkua. No ehkä se jossain vaiheessa alkaa helpottamaan, kun pääsee tähän työ ja treeni rytmiin. 



Onko kukaan ikinä ajatellut, kuinka kiva välillä illalla on tulla kotiin ihan vaan julkisilla? Laittaa kuulokkeet korviin ja lempimusat soimaan. Ei tarvii keskustella kenenkään kanssa, vaan voi vaan rauhottua ja mietiskellä itekseen. Mäkin oon sosiaalinen ja tykkään höpötellä ihmisten kanssa, mutta välillä on vaan kiva hiljentyä itsekseen. 

2014/02/23

CALL IT A CURSE OR JUST CALL ME BLESSED IF YOU CAN'T HANDLE MY WORST YOU AIN'T GETTING MY BEST






Ihana viikonloppu kohta takana! Perjantai-ilta rentoiltiin ja kerättiin voimia lauantain peliin. Peli meni aika putkeen ja voitettiin 2-0. Kerrankin jäi ihan hyvä fiilis omastakin pelaamisesta! Illemmalla sitten kannustettiin Suomi voittoon ja vollotettiin yhdessä Teemun haastattelua kuunnellessa. Olihan sitä sitten pakko lähteä voiton kunniaksi vähän kaupungille kattelemaan menoa. Oli tosi kiva ilta kaiken kaikkiaan ja aamulla oli ihana herätä ja lähteä brunssille. Mentiin tohon meijän lähi mestaan Pasificoon ja suosittelen, jos ootte täälläpäin brunssille menossa! Toi on ihana paikka! Loppupäivän mä oon sitten koittanut ahkerasti lukea historiaa, mutta nyt oli ihan pakko pitää taukoa. 
Ensimmäinen viikko nyt takana täällä uudessa kodissa ja mä viihdyn ihan huippuhyvin täällä! Rauhallista sunnuntaita kaikille! 

2014/02/19

ONE DAY SOMEONE WILL WALK INTO YOUR LIFE AND MAKE YOU SEE WHY IT NEVER WORKED OUT WITH ANYONE ELSE





Moikka pitkästä aikaa! Mä alan vihdoin kotiutumaan tänne Helsinkiin ja oppimaan, miten noilla julkisilla kuljetaan. Helsinki on niin ihana!! Ja tää kämppä ja sijainti ja voisin jatkaa listaa vaikka loputtomiin! Nää hyvät kulkuyhteydet ja lyhyet välimatkat on ihan luksusta tälläselle landella kasvaneelle tytsylle. 
Lukemaan en oo vielä ihan hirveesti kerennyt, sillä päivät on vierähtänyt töissä ja illat treeneissä. Tänään olikin ensimmäinen vapaailta, joten hyödynsin sen (en toki lukemalla) ja näin Aliisaa pitkästä aikaa! Niin ihanaa, kun ollaan nyt lähellä toisiamme niin keretään näkemään useemmin! Mä koitan yrittää bloggailla, minkä kerkeän ja miten pystyn ottamaan kuvia, mutta Hale jo onneksi lupautu kuvailukaveriksi! Mä taidan nyt laittaa koneen pois ja alkaa rentoutumaan ennen kuin on nukkumaan meno aika. Heippa hei! 

2014/02/02

YOU CALLED ME UP AGAIN JUST TO BRAKE ME LIKE A PROMISE

 photo IMG_2359.jpg
 photo IMG_2365.jpg
 photo IMG_2360.jpg

Heipähei! Mäkin alan pikkuhiljaa palautua tuolta Ruotsin reissulta. Meillä oli siis peli Tukholmassa Tyresöta vastaan. Pataahan sieltä tuli, mutta mitäs olisi voinut olettaakkaan, kun Tyresö kuuluu yhtiin Euroopan huippuseuroihin naisfudiksessa. Oli kuitenkin huippureissu ja kokemuksista rikkaampana nyt. 
Huomenna olisi vielä historian koe ja sitten ei enää mitään! Paitsi tietty ylppärit, joiden lukemisesta oon taas onnistunut luistamaan.. Ja parin viikon päästä on penkkaritkin! Vitsi, että mä ootan niitä! Vaikka mun tilaama asu ei ollutkaan ihan kuvanmukainen, mut ehkä mä siitä jotenkin saan fiksattua hyvän. Eipä mulla muuta, nyt voisin pikkuhiljaa mennä saunaan ja sitten peiton alle keräämään univelkoja takasin. Hyvää tulevaa viikkoa teille kaikille!