2014/03/14

BE MY ROMEO














Hei murut! Pitkään aikaan en oo kerenny taas postailla mitään, mut nyt teki mieli tulla kirjoittelemaan teille, kun on edes vähän vapaa-aikaa. Tänään oli enkun kirjoitukset ja ei kyllä mennyt ihan oletetusti.. Mun mielestä oli tosi vaikee koe ja tuntui siltä, että ymmärsi kyllä tekstin, mutta ei kysymystä.. Kirjoituksista ajoin suoraan tänne töihin ja skippasin treenit ja menin kirjastoon lukemaan. Pakko nyt edes viime hetkillä vähän priorisoida ja koittaa saada luetuksi. Huomenna peli Turussa ja sitten varmaan kotikotiin. Mukavaa viikonloppua ja toivotaan sormet ristissä, ettei ne puhutut pakkaset tule!!

2014/03/10

I THINK I'LL MISS YOU FOREVER, LIKE THE STARS MISS THE SUN IN THE MORNING SKIES











Ooh pakko tulla teillekkin kertomaan, mitä mahtavaa tapahtui sunnuntaina! Aateltiin siis mennä mun kämppiksen kanssa kiertelemään ympäriinsä ja päädyttiin sit Katajannokassa yhteen pieneen kahvilaan. Siellä hetken istuskeltua päätettiin lähteä, jotta kerkeisin junalla lahteen. Samalla hetkellä sisään tuli jotain tyyppejä ja ette ikinä arvaa kuka!! Jared Leto!! Ooh!! Siinä sit hetken fiilisteltiin ja mietittiin, että mitä tehdään, kunnes rohkenin kysyä siltä saisinko kuvan sen kanssa. "Yeah, Yeah sure".
Siinä sitten me kumpikin ihan tärinöissään koitettiin saada kuvaa, minä Jaredin vieressä ja Hale kameran takana. Sitten salama räpsähtää ja mä en kerkee edes hymyä huulille muodostaa, kun Jared sanoo "Thanks" ja lähtee menee. Oisitte nähny mun ilmeen. En tienny oisko pitäny itkeä vaiko nauraa. Kaikista hauskinta tässä on se, että mun kamera tekee sitä, että se salama välähtää, mutta sitten pitää painaa nappi pohjaan saakka jolloin se ottaa kuvan. Eli me ei tietenkään saatu mitään kuvaa Jaredin kanssa...
Mutta aivan mahtavaa silti! Sain katsoa suoraan sen ihaniin silmiin ja vaihtaa edes noi muutamat sanat. Ahh maailman kauneimmat silmät ikinä. 
Ei muuta, kun et my life is complete.