2014/07/13

SUNDAY MOOD

IMG_3672IMG_3676
IMG_3674
IMG_3677

Oon rakastunut näihin mun uusiin aurinkolaseihin. Niin chillit ja sopii kaikkeen. Jos on huono naamapäivä, niin senkun heittää lasit naamalle, niin näyttää taas edes vähän ihmiseltä. Tää viikonloppu on taas ollut tosi kiva. Eilen meillä oli peli, joka voitettiin. Sen jälkeen tultiin porukalla meille hengailemaan ja lähdettiin sit myöhemmin ulos.
Tänään oli tarkotus mennä hietsuun ottamaan aurinkoa, mutta suunnitelmat muuttuikin, kun taivas oli täynnä pilviä. Mentiin sit keskustaan pyörimään Nannan kanssa hetkeks ja nyt ollaan vaan lagitettu tässä mun luona. Ens viikolle on luvattu pelkkää sadetta, joten tänään saa vielä nauttia auringosta. Rentoa sunnuntaita kaikille.

2014/07/12

DARLING HOLD ME IN YOUR ARMS THE WAY YOU DID LAST NIGHT

IMG_3643IMG_3575IMG_3601IMG_3578IMG_3609IMG_3604IMG_3647

Hei vaan! Tänään on ollut hyvä päivä. Duunipäivä päättyi parituntia aiemmin, kun sain luvan lähteä aiemmin kotiin, kun oli niin hiljaista. Suuntasin sitten Nannan ja Jennin kanssa bollikselle, jossa oli poikien Hesa Cupin finaali. Tänään oli aivan mahtava ilma ja jengiäkin oli ihan semisti liikenteessä. Viimepäivinä on oikeesti tuntunut kesältä. Vaikka oon ollut joka arkipäivä töissä, niin silti piristää, kun aamulla voi lähteä duuniin pelkässä hameessa ja topissa. 
Meillä on huomenna peli ja sen jälkeen aateltiin lähteä vähän pitämään hauskaa. Toivottavasi teille kaikille tulee kiva viikonloppu. Mä aion ainakin ottaa kaiken ilon irti!

2014/07/03

WE FOUND LOVE RIGHT WHERE WE ARE

IMG_3485IMG_3541IMG_3488

Moikka! Vitsi, että mua häiritsee maailman eniten tällä hetkellä tää blogin ulkoasu, enkä osaa tehdä tälle mitään. Haha pitää ehkä pyhittää joku päivä sille, että koitan fiksata tän kuntoon. Siihen saakka saa kelvata tälläsenä.
Tänään on ollut tosi kiva päivä. Duunin jälkeen näin Nannaa ja käytiin Töölössö yhdessä sairaan kivassa paikassa syömässä. Linko=maailman parhaat pitsat. 
Mä viihdyn täällä Helsingissä ihan super hyvin. Ei oo paikkaa, jonne tällä hetkellä tuntisin kuuluvani enemmän kuin tänne. Mulla on niin hyvä joukkue, niin hyviä ihmisiä siellä. Niin ihania ihmisiä ympärillä, joiden kanssa on tänä kesänäkin jo kerennyt tekemään vaikka mitä! Tietty välillä on ikävä kotiin ja harmittaa, kun ei kerkeä olemaan niin paljon enää yhteyksissä kaikkiin vanhoihin kavereihin. Se kuitenkin lohduttaa, että mä tiedän niiden ystävien pysyvän, jotka on niitä oikeita, vaikka ei joka päivä kuulumisia kerkeäkkään vaihtaa. Näihin kuviin ja tunnelmiin, unia.