2011/12/11

Kaunis pieni ihminen, sä olet ainutlaatuinen mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan

IMG_9230
Linseeei 311
IMG_1109
IMG_0543
linseeiii 153
IMG_8714
Linseeei 035


Moikka! Eilen oli hauskaa! Meil oli joukkueen pikkujoulut ja sai kyl nauraa taas niin paljon! Aamulla tosin ei ollut niin kiva herätä puol kaheksan makkaran myynti vuoroon.. Onneks siellä oli muitaki, ketä heräämine ei oikeestaan ollu kiinnostanu sunnuntai aamulla aikasee. Tänään oon sit loppupäivän lagitellu kotona, innostunu muokkailemaan kuvia ja rakastunut taas Bäkkäreihin plus kaikkiin muihin ihaniin! Ja herranjumala löysin äsken netistä _halvat_ hiustenpidennykset!! Pitääpi lämmitellä mamia sit, kun se tulee kotiin töistä. Hihi!

14 kommenttia:

  1. voitko laittaa jonku linkin niist hiusten pidennyksist :)?

    VastaaPoista
  2. Ano: http://fi.luxstyle.dk/extensions.php

    tuoltaa:)

    VastaaPoista
  3. Sulla on tosi kivat hiukset. Oon itekkin miettiny tota mittaa :)

    VastaaPoista
  4. kolmas kuva on ihana !! :)

    VastaaPoista
  5. Sini: Kiiitos paaljooon!:) Leikkaa ihmeessä jos tykkät! ;p

    VastaaPoista
  6. En haluis ny masentaa sua mut oon kans kahlannu kaikki vaihtoehdot läpi noist pidennyksistä, itellä mul on klipsut ja vaikka ne on ärsyttävä ku pitää aina laittaa ja ottaa pois, mut ne on oikeesti paras ja halvin vaihtoehto noist koska sinetit repii kaikki hiukset ja monet on menny just kampaajalle ku niil on ollu sinetit ja hiukset on revenny takaraivosta iha kokonaa..! Sit on viel kaikkii niit micro loop ja micro ring pidennyksii mut ne painaa nii et niil ei voi nukkuu.. Noitten klipsujen lisäks on yhet sellaset hyvät mitä ei tarvii ottaa pois on teipit ja viel kampaajal laitettuna, ku ne ottaa iha pienii osioit kerral ja yhdistelee eri sävyjä et niist tulee iha huomaamattomat omien hiustenvärin kanssa, mut jos tilaa et laittaa ne ite ni sit ne on sellasii "levyi" eikä hiuksii sit saa laitettuu oikee kunnol kii. Mut kampaajal ne maksaa joku 400e eka kerta ja sit niit pitää "huoltaa" kerra kk ku hiukset kasvaa ne alkaa näkyy ja hintaa on sillon joku 150e.. iha törkeetä noi hinnat!! sori tälläi romaani mut oikeesti jos haluut ni suosittelen kuitenki niit klipsuja ku niitä saa aika halval (alle 100e) melkee mistä vaa!=)

    VastaaPoista
  7. Ano: Nii no toi on kyl totta :s siis klipsuja kattelinki ja tuol oli viel törkeel alennuksel....mut mami ei lämmenny... Mullahan ite oli ennen tooosi pitkät hiukset, eikä tarvinnu edes miettiä pidennyksiä, ni kuulemma ite oon halunnu lyhyet(tottahan se on..valitettavasti) ni se ei oikee tyksiny tommosest ajatuksest et tilaisin pidennykset...lol :D

    VastaaPoista
  8. aa okeii! mut sul kuitenki on noi sun omat hiukset noi paksut et sit ne pidennykset ois saattanu näkyy vaikka kui hyvi laittas!:) ja kyl sun omatki hiukset kasvaa:D jos siihe kiinnittää liikaa huomiota ni sit voi tuntuu et ei kasva yhtää mut pari vuotta ni sul on taas pitkät!!:) ja muutenki oot noi kaunis millä hiuksil vaa!!:)

    VastaaPoista
  9. Ano: Nii no totta :s niii haha toivon et vuodessa kasvais ni ehtis vanhojen tansseihin ;) mut kiiitos!! :))

    VastaaPoista
  10. oot niin kaunis! ja sun vaatteeski on ihania. mut heeei millä ohjelmal muokkaat kuvias? :)

    VastaaPoista
  11. Ano: Apuua voi kiitos!! muokaan tolla photoscapella! ite tykkään siitä tosi paljon:)

    VastaaPoista
  12. kenens pojan kaa olit tänää mäkkärissä ;) ?

    VastaaPoista