2013/10/28

Sweet as sugar, cold as ice. Hurt me once, I'll break you twice

IMG_1655
IMG_1661
IMG_1713
IMG_1663

Moikka! On se jännä miettiä, että nyt on melkein marraskuu ja vieläkin pystyy helposti käyttämään nahkatakkia ilman, että tulee kylmä. (Mun tuurilla huomenna sataa lunta ja on kymmenen astetta pakkasta..) Nyt on viikko mennyt tätä mun diettiä ja kuntokuuria ja hyvin on sujunut. Viimeviikon aikana kävin jokapäivä salilla paitsi lauantaina. Herkuttelulta vältyin lauantaita lukuunottamatta, mutta eikös kerran viikossa saa olla kohtuullinen herkutteluhetki? Heh. Viikonloppu meni muutenkin mukavasti perjantaina
jumppaa ja sitten kavereiden kanssa hengailua. Lauantaina oltiinki kannustamassa Lahti vikan kerran tällä kaudella voittoon ja illalla lähettiinki sitten vähän viihteelle. 
Tänään olikin sitten taas aika palata lomalta takasin kouluun, mutta eipä se kovin raskasta tällähetkellä oo, kun kursseja on kohtuullinen määrä. Kohta olis tarkotus mennä testaamaan Ennan kanssa Body Combat-jumppa, joten pääsee toisen kerran jo tänään hikoileemaan. Eipä mulla oikein muuta, hyvää maanantaita kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti