2014/12/16

I'M DONE TRYING. IF YOU WANT ME IN YOUR LIFE, LET ME KNOW. BYE.

IMG_7516IMG_7463IMG_7425IMG_7591IMG_7333IMG_7633IMG_7358IMG_7424

En ikinä enää yhdenkään ihmisen anna mua kohdella niin kuin sä kohtelit, loukkasit ja haavoitit mua. En rakasta ketään, joka voi olla niin julma. Sä tiedät, että sä loukkasit, loukkasit ja haavoitit mua.

Ihmissuhteet on oikeesti aika kieroja. Niin rakkaussuhteet kuin ystäväpohjaisetkin. Sä avaat itses jollekin toiselle ja teet itsestäs niin haavoittuvan. Luotat hyvätahtoisesti ettei se toinen tekisi sulle ikinä mitään pahaa. Ja mitä käy? Joka kerta satutat itseäs, sillä oot päästänyt itses liian lähelle jotakin toista.
Kun näin käy tarpeeks monta kertaa alat ehkä oppimaan. Et ehkä avaakaan itseäs sille toiselle ihmiselle tarpeeks. Pelkäät, että taas sua sattuu. Kasvatat suojamuurit niin korkealle, ettei kukaan pääse niiden yli. Sun on vaikeeta luottaa ihmisiin, sillä sun luottamus on petetty jo niin useaan otteeseen. Tällä tavalla sä ehkä vältyt sydänsuruilta. Vältyt siltä, että syytät taas itseäs, kun annoit toiselle mahdollisuuden suhun.
Mut mitä tapahtuu, jos sä et koskaan uskalla avautua? Pelkäät niin paljon, että loppujen lopuks se ahdistus, mikä aiemmin tuli, kun sua satutettiin, tuleekin siitä, kun tajuut, että sen takia ettet oo koskaan päästänyt ketään lähelles, sulla ei oo ketään, kenellä olis mahdollisuus satuttaa sua. Mahdollisuus rikkoa sut tuhanteen palaan, mutta samalla rakastaa sua ja tehdä sut niin onnelliseks, että oot valmis kerään niitä tuhansia paloja lattialta, jos jotain käy. Surullista eikö.


2 kommenttia: