2012/02/19

Not gonna miss you not at all So what am I doing here on the floor crying

IMG_7963
IMG_8072
IMG_7850
IMG_7818
IMG_7686
IMG_7751
IMG_7894
IMG_8005


Muutama kuva vanhojen tansseista. Voi ku kaikki te ketä tanssitte olitte niiin kauniita ja upeita! En malta oottaa, että saan itekki ens vuonna olla prinsessa! 

10 kommenttia:

  1. sun veljes on söpö

    VastaaPoista
  2. vähä homomaist pitää sormii tollai miten toi poikapitää sun kaa tos yhteiskuvas!

    VastaaPoista
  3. Ano: Hahahah :D vooi :D

    Ano: Hah jep se on mun veli ja sen on myös paha olla homo, ku sil on tyttöystävä :( mut joo en sitä kiellä, etteikö ois homomaista mikäs siinä :-D

    VastaaPoista
  4. Onpa ihana mekko ton vikan kuvan viininpunanen!!!

    VastaaPoista
  5. vitsi oot tosi nätti! :) oon kade sulle että sulla on vielä eessä vanhat ja sitten penkkarit ja abi-risteily, muista pitää hauskaa sillon! ;)

    VastaaPoista
  6. Ano: No niin on!!!

    Sara: Höpsis mut kiitti! :) Nonii mäki ootan ihan sikana niitä! Ja todellaki, sillon ei ainaka säästellä! :p

    VastaaPoista
  7. Millaisen puvun haluisit ens vuonna ja Millasta et? Oliks tuol tänä vuonna semmost 'ylitse muiden' pukuu tai mitää semmmosia?? En päässy kattoo :/

    VastaaPoista
  8. Ano: No mä haluisin semmosen ihanan prinsessamekon! Jonkun mikä kähtis kunnolla levenemään tost vyötärön alta ja sit helmaa ois silleen nostettu ylöspäin. Ja joku vaaleen värinen, mut ei valkosta! Oon itseasias jo löytäny ittelleni ihan täydellisen mekon mut saa ny nähä jos löytyis joku viel ihanempi:) En ikinä haluis olkaimellista ja pelkkää semmosta suoraa iltamekkomaista. Enkä myöskään semmosta merenneito mallista mikä levenee vasta pepun alapuolelta, koska sen mallinen mekko ei ikinä sopis mulle. Tosin semmoset mekot on tosi nättejä semmosilla hoikilla tytöillä!:) tänä vuonna oli tosi paljon ihania mekkoja, enkä kyl osannu valita sielt yhtä ihaninta! Tosin mul painu viimevuonna jo yks mekko mielee mikä oli maailman ihanin ja kelasin, et siit vois saada inspistä omaan mekkoon:)

    VastaaPoista
  9. Näyttää ihan tuksulta toi yks tyttö kirkkaan pinkissä mekossa neljännes vikassa kuvassa :DDDDDDD

    VastaaPoista