2014/02/23

CALL IT A CURSE OR JUST CALL ME BLESSED IF YOU CAN'T HANDLE MY WORST YOU AIN'T GETTING MY BEST






Ihana viikonloppu kohta takana! Perjantai-ilta rentoiltiin ja kerättiin voimia lauantain peliin. Peli meni aika putkeen ja voitettiin 2-0. Kerrankin jäi ihan hyvä fiilis omastakin pelaamisesta! Illemmalla sitten kannustettiin Suomi voittoon ja vollotettiin yhdessä Teemun haastattelua kuunnellessa. Olihan sitä sitten pakko lähteä voiton kunniaksi vähän kaupungille kattelemaan menoa. Oli tosi kiva ilta kaiken kaikkiaan ja aamulla oli ihana herätä ja lähteä brunssille. Mentiin tohon meijän lähi mestaan Pasificoon ja suosittelen, jos ootte täälläpäin brunssille menossa! Toi on ihana paikka! Loppupäivän mä oon sitten koittanut ahkerasti lukea historiaa, mutta nyt oli ihan pakko pitää taukoa. 
Ensimmäinen viikko nyt takana täällä uudessa kodissa ja mä viihdyn ihan huippuhyvin täällä! Rauhallista sunnuntaita kaikille! 

4 kommenttia:

  1. Toinen superjees brunssi mesta Kalliossa on se Sandro! Melkein aina täyteen buukattu, mut todellakin suosittelen jos et oo vielä käyny (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon kuullu kans, että se voitti sen 2013 brunssi kisan, mut eiks se oo vege mesta? :-) Pitää käydä joskus koklaa! :)

      Poista
    2. Oli aika vege painotteinen, mut kyl siel sunnuntaina muistaakseni oli jotain lihaisaakin! (:

      Poista
    3. Oii no sitten pitäää käydä tsekkaamassa! :)

      Poista