2011/04/15

Good morning midnight hello again

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Eilisen päivän asu, mitä piditte? Oliko kiva vai menikö ihan kiville..?
Hellou! Tänää on ollu taas ihan mahtava ilma! Meil oli kuntotestit ja sain 9½ eli tosi tyytyväinen oon. Sitte ajettii Saaran kaa keskustaa ja siin sit vähän aikaa pyörittii ja ostin sellaset ihan sika ihanat sortsit (laitan viel kuvaa)! Kohta lähen Fannylle päin. Meil piti olla tänää tyttöjenilta, mut valitettavasti suurinosa ei pääsekkää joten ollaan sitten kolmistaan mä, Fanny ja Jepsu. Mut pitäkää tosi kiva viikonloppu! Moimoi!

12 kommenttia:

  1. ihanat vaattet ja toi sun takki on maailman ihanin!

    VastaaPoista
  2. Ano: Kiitti, itekki rakastan tota takkia! :-)

    Ano(t): No höh..

    VastaaPoista
  3. vituiks meni mutta menköööt :D

    VastaaPoista
  4. Ensinnäkin, toi "hymysi" on varsin tunteita herättävä. Toiseksi, eiköhän kaikki ole nähneet teiden suuntaviivoja? Mitä ideaa kuvata tollaisia. Kolmanneksi, ootteko jotai eräjormia ku metsässä pyöriskelette?????? t katkera kanankoipi

    VastaaPoista
  5. Ano: Mahdat sit vissiin olla aika tunteellinen ihminen? Ja ei noissa ookkaa mitään ideaa, eikä tän postauksen idea ollukkaa 'kattokaa kaikki noita suuntaviivoja' vaan vaa tollane välikuva :-D Ei me itseasiassa olla, mut meijän koulun takana sattuu vaan olemaan tollane polku mikä oikasee vähän ni kai sitä saa käyttää? vai häiritseekö se sua niin paljon? :-)

    VastaaPoista
  6. Hemaisevan seksikkäät housut

    VastaaPoista
  7. ano: Ne on itseasiassa sortsit :)

    VastaaPoista