2012/05/18

Weird conversations with your bestfriend, that no one else ever understands

IMG_0068
IMG_1231
IMG_0090
IMG_0098
IMG_0095

I just came to say hello! Mulla meni eilinen päivä ihan super kivasti! Päivällä hengailtiin Saaran ja Hennin kanssa, illalla treenit ja sen jälkeen jatkoin vielä kaverille ja joskus aamuyöstä raahauduttiin Sannan kanssa sit kotiin nukkumaan. Tänään ollaan vaan jumittu, kävin mamin kanssa ruokaostoksilla ja kohta suuntaan kohti kisapuistoa treenaamaan. Huomenna peli Tampereella ja sen jälkeen voisi sitten keksiä jotain kivaa, ennenku joudun sunnuntaista keskiviikkoon olemaan lapsenvahtina pikkuveljelle, kun porukat lähtee Nizzaan. Mutta eipä tässä sen kummempia, voisin noita koulujuttuja alkaa kattelemaan, kun alkaa tulee pieni paniikki jo niidenki kanssa.. Pus!

Ainiin! Pitäähän munki nyt vähän hehkuttaa, että hyvä Suomi!!! Vaikka en ite peliä ehtinyt seurata, kun oli omat treenit, mut tunnelmassa mukana! 

8 kommenttia:

  1. Ihanat noi converset! Mistä oot ostanu? :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat noi conssit? Mistä ne on? :)

    VastaaPoista
  3. Lisäätkö kuvat blogiisi mitä kautta? Kuvat ovat isoja ja laadultaan hyviä niin et varmaan bloggerin kuvan lisäystä käytä...?

    VastaaPoista
  4. Paulina: Hihi thanks! <3

    Juuli: Kiitti! Saaran vaatekaapista pölliny.....:D

    Ellu: Ne on saaran :) kiitti!

    Ano: Mä lisään ne eka Flickrii :)

    VastaaPoista
  5. Aina ku sulta kysyy mistä joku vaate on vastaat et se on kaverin, linda missä sun omat vaatteet on? :D

    VastaaPoista
  6. Ano: No ei se tarkota sitä, et jos mul on lainassa jotain kaverin vaatetta, etteikö mul ois omia :D omat vaatteet on aina vaan ihan rumia ja kavereiden vaatekaappi on aina kivempi ;)

    VastaaPoista