2011/08/27

Boy my body don't lie I'm outta my mind let it rain over me I'm rising so high outta my mind so let it rain over me

IMG_0188 IMG_0200 IMG_0161 IMG_0180

Kesä on tullu takasiiin! Jes! Toivottavasti nää ilmat kestäis nyt edes vähän pidemmän ajan! Eilen oli kiva päivä, näin Mimmiä koulun jälkee ja illalla menin sit Monalle. Chillailtii iltaa sit kamujen kaa! Kohta puolin lähen kattomaan reippaan peliä ja illalla sitten meillä on jotkut naapuripippalot tai semmoset. Arvatkaa v********o edes, kun veljeltä tulee tyttöystävä seuraks, naapurillaki on tyttöystävä seurana ja entäs mä sitte? No taidan olla yksin, ku ei sitä poikaystävää oo pahemmin näkyny...

9 kommenttia:

  1. ihanat noi sun blondit! ja toi paita<3 -tiia

    VastaaPoista
  2. linda oot vaa nii upee noitten sun blondien hiusten kaa, niin kaunis !!

    VastaaPoista
  3. Ootko ikänä seurustellu :) ?

    VastaaPoista
  4. Tiia: Kiitos! :) Monan :p

    Ano: Vooi kiitos paljon! (:

    Ano: En oo ikinä seurustellu silleen vakavasti :(

    VastaaPoista
  5. Laitan tähän vielä, että kuullostaa varmasti tosi oudolt mut pystyn jotenki tosi hyvin samaistumaan suhun ja kaikkiin sun teksteihis. vaikutat tosi mukavalta ihmiseltä, sellasselta jonka kaa pystysin hyvinki olee kaveri:) en tarkota et pitäs olla mut kuitenkin :D Asun itekki lahes ja tiiän sut parin yhtesen kaverin kautta, ni ne puhuu susta pelkkää hyvää:) tsemii sinne päin, kyllä sä vielä jonkun ihanan löydät ! tähän ei tartte vastata, mutta halusin nyt kuitenki kommentoida vielä:)

    VastaaPoista
  6. Ano: :)

    Ano: Voiku ihanasti sanottu, ja tuu toki tutustumaaa!! :) Nii no ehkä se joku kaunis päivä löytyis.. toivotaaa ainaki :)

    VastaaPoista
  7. njää, epäilen suuresti :D liian ujo

    VastaaPoista
  8. Ano: Njaa höh, älä oo ujo! :D

    VastaaPoista