2011/08/24

If I were a boy I think I could understand how it feel to love a girl I swear I'd be a better man

IMG_0084-horz IMG_0098 IMG_0101 IMG_0103-horz

Moikka! Tää päivä alko ihan semi kivasti aamutreeneillä, mistä taas kauheella kiireellä suihkun kautta kuviksen tunnille, missä on aina niin mukavaa, ai että! Koulun jälkeen en ollukkaan sitten Monan kaa, vaan mentiin Hennin kans räpsäsee parit kuvat. Ja sain muuten Nupulta lainaks sen päättärimekon, kun ollaan tossa syyskuun alussa menossa Saaran kanssa sen iskän firman pippaloihin! Ja mun asusuunnitelma vaikuttaa tällä hetkellä ihan mahtavalta! Ei mulla oikeen mitään muuta, kun että vitutus on ehkä eniten suurin tällä hetkellä noiden kadonneiden kuvien takia. Puspus!

10 kommenttia:

  1. mistä toi ihana nahkatakki on ja paljon makso? onkohan niitä enään :) ja hei mitä hajuvettä käytät

    VastaaPoista
  2. mitä meikkivoidetta & puuteria käytät? :)
    oot hurjan kaunis!!

    VastaaPoista
  3. voi sulla on niin ihanii vaatteita! :-) oon seuraillu sun blogia jo jonkun aikaa ihan päivittäin ja menee vaa positiivisempaan suuntaan koko ajan!! ihanaa ku joku jaksaa postailla näin usein ku sä. aina melkee jotain uutta täällä :-) ja aah toi kuvien asu on niin perfect ♥ oot myös älyttömän kaunis ja monipuolisesti yhistelet kaikkii, hiukset ja meikit aina hyvin!:-D kauhee ylistys mut tää on totta! :-) jatka samaan malliin! ja äää muakin ketuttas toi ku noi kuvat on kadonnu, mut hope so ne jotenki ihmeellisesti palautuu takasin! :-D

    VastaaPoista
  4. so sweet! :) Like your style..

    VastaaPoista
  5. Mistä sun nahkatakki on ostettu? ja koska? Tykkään tosi paljon :p

    VastaaPoista
  6. Ano: Toi on Hennesistä ja maksokohan se jonku kolmekymppiä! Hmm paha sanoo toi on ostettu kumminki jo reilu vuos sitte :s Mut kannattaa käydä kattoo jos löytyis saman tyylisii! :) Ja yleensä käytän tota Dieselin Fuel for life, mut sit aina välillä noita Nina Riccin tuoksuja:)

    Ano: Käytän tota Maybelinen 24h super staytä ja puuterii en ollenkaa käytä, paitsi aurinkopuuteria :) Voi kiitos paljon!:)

    Ano: Apua kuin hyvälle mielelle tulin tästä kommentista! Oot ihana! Ja kiitos hurjasti!! ♥ Nii toivottavasti ne nyt palautuis, ku en ite osaa tehä asialle oikeen mitäään :(

    Jenlen: Aww thank you!! :)

    Ano: Se on hennesistä joskus viimevuoden keväällä:) Hihi itekki tykkään siitä ihan hirveesti! :)

    VastaaPoista
  7. vittu horo miks oot noin nätti!lol

    VastaaPoista
  8. Ano: vitu horo empäs ooo!! :D

    VastaaPoista
  9. liiindaa, ihanainen sulle sopii tosi hyvin punanen huulipuna! :)

    VastaaPoista