2011/08/19

When life gives you a hundred reason to cry show life you have a thousand reason to smile

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Moi! Kuvat on viimelauantailta, kun käytiin tumun kans kattomassa se morsiusneidot-leffa ja se oli kyl tosi hyvä! Ei tullu kertaakaa sellane olo, et pitäs tsekkaa kello, et paljon jäljellä! Suosittelen! Tänää oli aamutreenit, minkä jälkeen iltapäivällä vielä liikuntaa ja illalla vielä treenitki sen päälle. Alan olee niin puhki. Välillä tulee vaan semmonen olo, et tekis mieli mennä maahan makaamaan ja antaa itkupotkuraivadeiden tulla, kun on niin väsyny. Mut tämmöstä tää vissiin on. Välillä vähän enemmän stressaavaa, välillä vähän vähemmän. Huomenna vielä peli, jonka jälkeen tumulle! 

6 kommenttia:

  1. Tsemppii Linda lukioo ja aamutreeneihin :) Tää kuulostaa nyt ihan joltain helvetin ärsyttävält valkult tms mut siis oikeesti muista myös levätä tai oot koht ihan rikki!!

    VastaaPoista
  2. Ano: Kiitos paljon! no ei kuulosta oon tottunu jo niin kaikkii äsrtyttävii valkkuihin ni kiva saada välillä jotain positiivista :)! Nii pitääki muistaa nyt on niin paljon treenei et ainut lepopäivä jää sunnuntaille... :s

    VastaaPoista
  3. hitto että mä arvostan sua! voi ku jaksais itekki viel reenaa noin paljon.. lisäks oot super kaunis ja vaikutat mukavalta, pidä kiva viikonloppu :--)

    VastaaPoista
  4. Ano: Voi kiitos tosi paljon kommentista tuli toosi hyvä mieli tätä lukiessa!! :)

    VastaaPoista
  5. noi sun kuvat ei näy ollenkaa.. :o siinä on tollai valkoi ruutu mis lukee " look who`s popular" ihana blogi <3

    VastaaPoista
  6. Ano: Hei mitä täääl tapahtuuu?? voi ei :( miten saan noi takasin :oooo mut kiitos <3

    VastaaPoista