2012/07/25

I hate that feeling you get when you're trying your hardest not to cry in front of someone, as soon as they ask you, "Are you ok?", you just lose it

                            IMG_3540
                            IMG_3547
                            IMG_3543
                            IMG_3539
                            IMG_3544

Heippa! Tänään meillä oli tarkotuksena mennä Mimmin kanssa maauimalaan vähän työskentelemään ton rusketuksen kanssa, mut eihän siitä tullut taas yhtään mitään, kun noita pilviä alkoi ilmaantumaan vähän liikaa. Tyydyttiin sitten vaan kaupungissa pyörimiseen ja jätskin äärellä juoruumiseen. Aamulla käytiin Hennin kanssa Karismassa pyörähtämässä ja sieltä lähti mukaan tommonen ihan perus musta trikoinen maximekko, mitä oon jo pidempään ettinyt. Ens viikon keskiviikkona me lähdetään Saaran kanssa Tallinnaan shoppailemaan. Vihdoin pääsee pyörimään vähän muuallekkin ku vaan näihin samoihin kauppoihin. Mä jatkan nyt aikani kuluttamista tän koneen ääressä ja kuuntelen, kun toi sade hakkaa kattoon. Missä ne helteet? 

17 kommenttia:

  1. käytätkö mitää ir?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jaloissa yleensä, kun mulla on semmoset pigmentti jutut mitkä haluun saada piiloon.

      Poista
  2. puspus pitää ottaa maauimala reissu uudestaa sit ku aurinko tulee!!! <3

    -mimmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin pitäää!! tylsää ku ei tänäään päästy! no ens kerralla sitten ;) <3

      Poista
  3. ärsyttävää ku tää suomen kesä on pilvinen ja sateinen, mutta onneksi pilven läpikin aurinko paistaa silleen että voi ruskettuu;) mistä löysit trikoisen maximekon, oon ettiny kanssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niiiii!! mut mä en koskaa jaksa vaan ottaa arskaa jos on pilvistä, kun tuntuu niin turhalta :-D tänä kesänä on muutenki ollu niin surkeet ilmat!! :/ Ostin sen JC:stä :)

      Poista
  4. Tää ei nyt varsinaisesti liity tähän postaukseen mitenkään, mut toi otsikko on niin totta! Mikä ihme siinä on et joku tietty lause voi saada itkemään vaikka ois jo kauan pidättäny? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiiii!!! Varsinki jos sitä juttuu on pidätelly tosi kauan ja yrittäää toi kovaa olla vahva, mut sit ku joku kysyy et ootko okei ni ei sit enäää pysty pidättää! haha joku siinä sit kai on :-D

      Poista
  5. Tää komentti ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen, mut aattelin kertoo sulle että tää sun blogi saa mut aina kauheen iloseks :D En tiiä mikä sussa on, mut tunnut niin sympaatiselta (haha mikä sana) ja ihanalta :) Blogin perusteella ainakin vaikutat semmoselta ihmiseltä jonka kaveri haluisin olla :-)
    Haha ei mulla muuta ku hyvää loppu kesää sulle! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua ihana kommentti sait mun päivän alkamaaan tosi hyvin tällä! Kiitos paljon, sä olet varmasti ihana! :-) Hih, tooosi hyvää kesää sullekkin, toivotaan et kelit paranis nyt ni pääsis nauttimaan vielä tosta kesästä! ;-)

      Poista
  6. wou vähän oot ruskee!! :-) ootko ruskettunu ihan ottamalla vaan aurinkoa vai ootko käyttäny jotain itseruskettavaa tai vastaavaa myös? sulla on ihana blogi!

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oleee ruskeee!! :-D ei oo voinu ottaa aurinkoo ku ilmat on ollu mitä on :( mut joo jaloissa käytän itseruskettavaa :-) Kiiiitos paljon! Pus!

      Poista
  7. Toi jakku on kiva! Muutenki ihana asu :-) kyllä mullekin kelpais ne helteer ja hellemekot.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään siitä! :-) No jooo kelpais todellaki! Käy pikkuhiljaa kyrsii nää tämmöset ilmat!

      Poista
  8. auts mitkä itseruskettavat linda:(

    VastaaPoista