2012/09/23

Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together.

IMG_5311

How do you know when you love someone?
Kuinka voit tietää olevasi rakastunut?


IMG_5345

When you wake up, and they're on you're first though and your looking at your phone to see if they've text or called you while you were asleep. And when you go to the bed, you fall asleep thinking about them. When you miss them, even though it hasn't been more then a day or so since you've last seen them. 
Herätessäsi he ovat ensimmäisenä mielessäsi ja katsot puhelintasi nähdäksesi, ovatko he tekstanneet tai soittaneet sinulle nukkuessasi. Ja kun menet nukkumaan, nukahdat ajatellessasi heitä. Kun ikävöit heitä, vaikka siitä ei olisikaan ollut kuin yksi päivä, kun olet viimeksi nähnyt heitä.

IMG_5300

But mostly, when you put their needs before your own. When their happiness is more important than your pain. When you really love someone you're willing to give it your all, and you'll know when you are.
Mutta eniten silloin, kun laitat heidän tarpeensa omiesi edelle. Kun heidän onnellisuus on tärkeämpää kuin tuskasi. Kun oikeasti rakastaa toista, tahdot antaa hänelle kaikkesi ja sinä tiedät, kun rakastat.
IMG_5351

Ever have that one person in your life that you just can't give up on, the one person that can screw you over time after time, yet you alway seem to give them another chance?
Onko sinulla koskaan ollut sitä erästä henkilöä elämässäsi, josta et vain voi päästää irti, sitä erästä, joka pystyy pilaamaan asioita kerta toisensa jälkeen, mutta aina näytät antavan hänelle anteeksi?


IMG_5313

And no matter how many times you say this is their last one, you know it's a lie because there always just one more waiting for them. The person you know you're better off without, but you can't find a way to let them go?
Eikä väliä, kuinka monta kertaa sanot sen olevan heidän viimeinen kertansa, sillä tiedät, että se on valhe, koska aina on yksi lisää odottamassa heitä. Se eräs henkilö, ketä ilman sinulla on parempi, mutta et voi vain päästää häntä menemään?



IMG_5398

When I saw you, I was afraid to meet you.
When I met you, I was afraid to kiss you.
When I kissed you, I was afraid to love you.
And now when I love you, I am afraid to lose you.
Kun näin sinut, pelkäsin tavata sinut.

Kun tapasin sinut, pelkäsin suudella sinua.
Kun suutelin sinua, pelkäsin rakastaa sinua.
Ja nyt, kun rakastan sinua, pelkään sinun menettämistä.

IMG_5269

There's never a right time to say goodbye, but I gotta make the first move
'Cause if I don't you gonna start hating me, cause I really don't feel the way I once felt about you boy it's not you, it's me.
I kinda gotta figure out what I need. And I know it's hard but I gotta do it,
And it's killing me, cause there's never a right time,
Right time to say goodbye </3
Ei ole koskaan oikeaa aikaa sanoa hyvästi, mutta minun täytyy tehdä aloite, ennen kuin alat vihata minua. Koska en oikestaan enää tunne niin kuin joskus tunsin sinua kohtaa, eikä se johdu sinusta, vaan minusta. Tavallaan minun täytyy selvittää, mitä tarvitsen. Tiedän, että se on hankalaa, mutta minun täytyy tehdä se. Ja se tappaa minua, koska ei ole koskaan oikeaa aikaa, oikeaa aikaa sanoa hyvästi. 

Ps. tsekatkaa tän kauniin tytsyn blogi TÄÄLTÄ!


Edit// Mua pyydettiin suomentamaan noi tekstit ja ne nyt on vähän miten on ja kuulostaa hölmöltä tolleen suomeks, mutta ainakin ymmärrätte!

12 kommenttia:

  1. mikä toi yks blurraus tossa yhessä kuvassa sun mahan vieressa on :D

    VastaaPoista
  2. ihana voisitko suomentaa nuo tekstit! :(

    VastaaPoista
  3. mitä pikselii tos kolmannes kuvas on XD mitä oot muokannu siit pois :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noku toi paita lerpatti rumasti ni muokkasin pois :)

      Poista
  4. Oot niin ihana ja nätti puspus !

    VastaaPoista
  5. OOTKO IHASTUNUT TAI SEURUSTELETKO ;)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no täs on nyt vähä hankala tilanne meneillää :ss

      Poista