2012/10/08

Maailmas on miljoonii ihmisii, on pakko olla enemmän ku yks sopiva

IMG_5478jj
mohoooii
IMG_5489ui

Päivän asun sneak peakia... Tosin tuntuu hieman tyhmälta sanoo noin, sillä ei tosta asusta oo varmaankaan tulossakaan mitään kunnollisia kuvia, paitsi ehkä peilin kautta iphonella otettu asukuva... :-D Mun viikonloppu tai no oikeestaan lauantai meni kivasti, oli tosi hauskaa meijän vanhojen etkoilla! Oikeestaan se hyvä mieli ei jatkunutkaan siitä päivästä enään pidemmälle ja oonkin ollut nyt vähän mielimaassa nää viimepäivät, mut life goes on! Tänään meillä oli kuitenkin semmonen konsertin tapanen koulussa missä esiinnyin ja ei se nyt ihan putkeen tainnut mennä.. Mulla ei oo koskaan käynyt tolleen, mut tänään sekoilin sanoissa.. Toi esitys on videolla, että jos nyt keskiviikkona, kun on iltakonsertti, en saa parempaa niin laitan ton tänne! Eli siis keskiviikkona jos kiinnostaa niin toi konsertti on kuudelta meijän koululla (eli salppurilla) welcome ;-) Mut mä lähden nyt ajamaan tonne treeneihin! Niin kivaa, kun oon alottanu ton ajokoulun mamin kanssa niin saan jo ajaa autolla! Moiksut! 

4 kommenttia:

  1. voi ei toi on ihan kamala tunne jos unohtaa sanat! kokemusta on.. mut keskiviikkona menee sit hyvin ku mäki tuun kuuntelemaa;) lauloit ihan älyttömän hyvin mitä kuulin tänää tein harjotuksii ja se kappale (tai ainaki sen alku..:D) sopi sun äänelle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no älä!! mul ei oo koskaa ennen käyny noin :-DDD hahah no ei kai sitä ollu kamalan selvästi sit kumminkaan huomannu :D oiiii jeee ;-) Voiii kiitos, ja Matleena sullakin on ihana ääni, toivottavasti laulat taas jossain tulevassa juhlassa!! :-)

      Poista
  2. Laitatko sitä videoo laulustas? kiinnostaa nähä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laitaaan =) tonne youtubee kestäää aina niin kauan ladata ni en oo saanu ladattuu mut koitan tänään taas :-)

      Poista