2012/10/31

Oh you're dating my ex? Cool, I'm eating a sandwitch.. Want those leftovers too?

jejejejejjeje

Tänään mä heräsin aamulla ihan kamalaan kurkkukipuun. Päätin kuitenkin, ettei se estäis mua menemästä aamutreeneihin ja kouluun. Iskä kuitenkin kehotti mua mittaamaan kuumeen, ja kuumettahan mulla oli. Menin sitten takasin nukkumaan ja seuraavan kerran heräsin puol kahdelta. _Vähän_ univelkoja vissiin. Loput päivästä oon vaan makoillut ja lukenut kirjaa, välillä vähän kattonut telkkaria ja nyt istun tässä koneen ääressä kirjottelemassa teille. Jotenkin on tuntunut tosi hassulta palata takas arkeen, kun koko loman vietin ystävien kanssa ja hetkeekään en varmaan ollut yksin. Nyt kun on yksin kotona tulee vähän semmonen fiilis, et jaaahas mitäs sitä nyt oikeen tekis. Myös toi pimeys on hirveen masentavaa. Onneks mulla on sentään koulupäivät niin, että pääsen jo yheltä, niin kerkeen edes vähän tota valoa näkemään. Toisaalta on ihanaa, kun tulee talvi ja joulu ja kaikkea. Huomennahan pitäisi jo olla marraskuu. Tosi outo, tuntuu, että just oli vielä vasta kesä ja nyt ollaan jo näin pitkällä! Hyvää Halloweenia teille kaikille! 


Tän hetken lempparibiisi. Niin ihana. 

2012/10/30

What about goodnight kisses?

IMG_5961
IMG_5950
IMG_5919
IMG_5936
IMG_5970-tile
IMG_5926
IMG_5994
IMG_5935

Oon elossa! Eilen, kun kävin koneella tajusin, että siitä taitaa olla aika pitkä aika, kun viimeksi oon postannut. Jotenkin mun syysloma oli hirveen täytteinen, koko ajan olin menossa johonkin suuntaan, eikä se kamera oikeestaan ikinä roikkunut mukana. Mun loma huipentu viikonlopun joukkueen päätösristeilyyn. Elämäni parhaita päiviä, en muista milloin mulla ois ollu noin kivaa kun tuolla! Oli myös kiva pitkästä aikaa päästä Tukholmaan vähän shoppailemaan. Paluu arkeen taas ei ollutkaan ihan niin kivaa. Univelkoja vähän liikaakin ja tuntuu, että väsyttää ihan koko ajan! Mut mun dietti/kuntokuuri alkoi nyt, joten nyt loppu herkut sun muut ja terveellinen elämäntapa hello. Mä taidan nyt alkaa lukemaan huomiseen sanakokeeseen, joten adios amigos! 

2012/10/20

I have date tonight, with my bed. We're totally gonna sleep together.

jippii
miiuu

Moikka kaikki! Mun loma on alkanut oikein mukavasti, vaikkakin tän päivän vietin töissä niin ei haitannut yhtään! Eilen oltiin porukalla kattomassa toi Paranormal activity 4 ja oli se pelottava! Täytyy myöntää, etten oo aikasemmin yhtäkään paranormalia kattonu, mut ihan hyvä leffa oli. Mun vieruskavereilla taas ei varmaan ollut ihan niin kivaa, kun leffan jälkeen kädet ihan tunnottomat, kun mä puristin niitä peloksissani. Haha oivoi sitä naurun määrää, kun olin aatellu, ettei kukaan kilju missään leffateattereissa, mutta heti ekasta säikähdyksestä mä olin se kuka siellä ekana kiljui... 
Tänään olin aamuvuorossa töissä ja kotiin päästyä mun oli pakko ottaa päikkärit. Siinä tuli sitte vahingossa nukuttua about 4 tuntia, hups.. Tänään rentoilua mamin kanssa ja huomenna vielä töihin ja sitten alkaa lomailu! Hyvää lomaa teille kaikille, joilla se nyt tällä viikolla on! :-)

P.s En vaan pysty olemaan nauramatta aina, kun luen ton tekstin, mikä on otsikkona. Haha so funny! 

2012/10/18

You never really can fix a heart

Heippa! Muutamat olikin jo pyydelleet tätä lauluvideota sieltä konsertista, mikä meillä oli. Tässä tää nyt olisi. Mulla kesti ihan sairaan kauan saada toi ladattua tonne Youtubeen, mutta ei se mitää, vaikeuksien kautta voittoon! Mokasin tossa niin pahasti, mutta halusin nyt kuitenkin laittaa ton tänne, sillä niin lupailin! Enjoy!



Miltäs kuulosti? Kertokaa mielipiteitä! 

2012/10/16

Dark and lonely I need somebody to hold me

IMG_5762
IMG_5782
IMG_5766
IMG_5774
IMG_5760

Haha tänään, kun tulin koulusta kotiin yritin epätoivoisesti ottaa itselaukasimella itestäni kuvia. Silläkin kustannuksella, että naapurit kattelee ihmeissään mun touhuja, mä halusin tänään postata teille jotain. Kun olin aikani sählännyt kameran kanssa veljeni tulee kotiin ja ilmottaa, että mun täytyy ottaa siitä uus profiilikuva. Hah kerrankin sain vapaaehtoisesti sen mun kanssa kuvailemaan! Äsken kävin lenkillä ja tein lihaskuntoa. Musta on niin ihana käydä juoksemassa tuolla peltoreittejä sun muita, kun täällä landella asustelen. Varmaan ainut asia, mistä tykkään täällä. Huomenna treffataan Fannyn kanssa koulun jälkeen. My girl is back! Nyt on pakko mennä tekemään läkysyjä! Mulla menee niin jumiin ton matikan kanssa, voiko joku jakaa sitä matikan älyä vähän mullekkin? 

2012/10/15

Sinä oot se päätös, jonka pyörrän takki, jonka käännän, vaikka pelottaa

IMG_5655
IMG_5662
IMG_5656

Heippa! Tänään tunsin itteni ihan kalastajaksi, kun mulla oli päällä toi Sannan maastokuvioinen takki. Tuli ihan mieleen, kun pienenä käytiin aina papan kanssa kalastelemassa.. Lisäks tän päivänen koulupäivä oli maailman turhin, sillä mulla oli aamutreenien sijasta joku ADT:n doping-luento, sen jälkeen hyppäri ja sitten en päässyt edes musiikin tunnille, kun meillä olikin oppilaskunnankokous. Onneks Henni piristi koulun jälkeen ja mentiin keskustaan ja kahville. Kotiin kun pääsin, niin käytiin mamin kanssa vähän ajelemassa. Koko aika alkaa toi ajaminen tuntua helpommalta, jeii. Mun viikonloppu oli tosi kiva, vaikka sunnuntai ja perjantai menikin töissä. Lauantai oli kuitenkin ihan huippu, kun voitettiin meidän vika peli ja sitten illalla vietettiin joukkueen päätössaunailtaa. 


Äsken kävin kirjastossa hakemassa vähän luettavaa, joten adios!


IMG_5695

xoxo Linda

2012/10/09

I've lost somebody who wasn't even mine

IMG_5493jjj
DSC_0218joo

Heissan alla! Tää päivä on menny jotenki ihan pimennossa sen jälkee, ku oon tullu kotiin. En oo saanu mitää aikaseks, oon vaan lagittanu kotona, kuunnellu musiikkia ja masistellu sängyssä koko illan. En tajuu, mulla on ihan kamala olo koko ajan. Semmoi voimaton olo all the time.. Noh, kai tää menee ohi tästä! Mä taidan mennä tästä saunaan selvittelemään päätä ja sitte nukkumaan. Pus. 

2012/10/08

Maailmas on miljoonii ihmisii, on pakko olla enemmän ku yks sopiva

IMG_5478jj
mohoooii
IMG_5489ui

Päivän asun sneak peakia... Tosin tuntuu hieman tyhmälta sanoo noin, sillä ei tosta asusta oo varmaankaan tulossakaan mitään kunnollisia kuvia, paitsi ehkä peilin kautta iphonella otettu asukuva... :-D Mun viikonloppu tai no oikeestaan lauantai meni kivasti, oli tosi hauskaa meijän vanhojen etkoilla! Oikeestaan se hyvä mieli ei jatkunutkaan siitä päivästä enään pidemmälle ja oonkin ollut nyt vähän mielimaassa nää viimepäivät, mut life goes on! Tänään meillä oli kuitenkin semmonen konsertin tapanen koulussa missä esiinnyin ja ei se nyt ihan putkeen tainnut mennä.. Mulla ei oo koskaan käynyt tolleen, mut tänään sekoilin sanoissa.. Toi esitys on videolla, että jos nyt keskiviikkona, kun on iltakonsertti, en saa parempaa niin laitan ton tänne! Eli siis keskiviikkona jos kiinnostaa niin toi konsertti on kuudelta meijän koululla (eli salppurilla) welcome ;-) Mut mä lähden nyt ajamaan tonne treeneihin! Niin kivaa, kun oon alottanu ton ajokoulun mamin kanssa niin saan jo ajaa autolla! Moiksut! 

2012/10/01

Sometimes when I say "I'm okay", I want someone to look me in the eyes, hug me tight, and say, "I know you're not"

IMG_2017
IMG_2019
IMG_2021

Päätin sitten kuluttaa päiväni tän blogin ulkoasun muokkaamiseen sen sijaan, että oisin käyttäny aikani järkevästi ja vaikka lukenut kokeisiin. Mua oli jo pitkään häirinnyt ne inhottavat viivat tuolla reunoilla, joten päätin nyt muokata kokonaan uuden mallin. Onneks netistä löytyi paljon apua ton HTML-koodin kanssa hiomiseen, oisin muuten ollu ihan hukassa. (Google on mun kaveri) Noi kuvat on perjantailta Monan synttäreiltä alkuillasta. Nyt jo toivois, että tulis viikonloppu, vaikka on vasta maanantai!! Inhoon maanantaita.... Eipä mulla muuta, kertokaa mielipiteitä tästä uudesta ulkoasusta, parempi vai huonompi?
Laters honeys!

Ainiin! Ens viikon keskiviikkona meillä on illalla meijän koululla semmonen konsertti, missä esiinnyn! Jos joitain kiinnostaa tulla kuuntelemaan niin welcome!! 

It's like you're pouring salt on my cuts

moroo

Heipsanssaa! Tänään tuli kyllä kans semmonen ärsytys, et huhhu! Musta tuntuu, et mulla on tullu kamala burn out kaikkeen... En jaksa lukee kokeisiin, ärsyttää futis, kun tuntuu, ettei mikään onnistu ja häviöt senku jatkuu... Ihmissuhteet kusee ja mieliala on jossain syvimmässä kuopassa.. Tänäänki kuulin, että mun äikän kurssi on kuulemma menny ihan huonosti, kun olin kuulemma tehnyt portfoliot väärin ja kirja-arvostelussa ei kuulemma selvii edes, että oisin lukenu koko kirjan, vaikka oikeesti luin sitä vielä edellisenä yönä johonki kahteen asti, koska halusin vaan saada sen loppuun. Ähh ärsyttää!! Plus et loppuviikosta olis vielä psykan ja hissan kokeet... Täytyy vissii jostain kaivaa ne kiinnostuskiikarit esille.. Täl hetkellä masentaa kaikki ja tekis mieli vaan käpertyy tonne peiton alle niinkun pienenä, kun tuntu pahalta niin mentiin nukkumaan ja aamulla kaikki oli taas hyvin. Olisipa vieläkin niin, että äitin iso hali auttais ja veis kaikki murheet pois!