2014/01/15

SOMETIMES THINGS HAVE TO GO VERY WRONG BEFORE THEY CAN BE RIGHT





Heissan! Tänään on ollut yllättävän kiva päivä, vaikka keskiviikot tuppaa aina olemaan inhottavia, koska koulussa pitää hillua neljään saakka. Sain kuitenkin aamulla hyviä uutisia Helsinkiin muuttamiseen liittyen, joten olin ihan hymyssä suin koko loppu päivän. 
Näin Sannaa pitkästä aikaa koulun jälkeen ja käytiin vähän kaupoilla pyörimässä. Lähti sieltäkin muutama kiva juttu aleista mukaan esim. uusia kultasia koruja ja pidempää neuletta, jollasta oon ettiny jo hetken aikaa. 
Nyt alkoi muuten myös pänttääminen ylppäreihin, sillä ajattelin ihan oikeasti saada enkusta hyvän arvosanan ja ostinki sitte eilen sellasen nettikurssin, jossa luvataan, että jos ei saa ylppäreistä E:tä niin saa rahat takaisin. Paree olis tulla! 
Tää teksi nyt hieman hyppii, mutta muokkailin eilen myös hieman blogin ulkoasua. Mitäs tykkäilette? Onko parempi vai huonompi? En oo ite mikään tekniikan ihmelapsi ja tuntuu, ettei tästä ikinä tuu ihan semmonen kun haluisin.. Noh saa nyt luvan kelvata. Hyvää keskiviikkoiltaa teille! 

4 kommenttia:

  1. Heii mieki oon miettiny yhen sellasen enkun nettikurssin osttoo! Osaatko vielä yhttään sanoo vaikuttaako se kurssi hyvältä?:-) Ja ihanat pökät! Mistä ne mahtaa olla ostettu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkutuntumalta toi kurssi vaikuttaa ainakin ihan hyvältä! Paljon verbien kertaamista ja uskon että sanasto tulee ainakin laajentumaan tän myötä! Nyt alussa on ollut aika helppoja tehtäviä, mutta niiden pitäis vaikeentua kyl :-) mulla on siis se word diven-abikurssi! Ja voi kiitos paljon! Noi leggarit taitaa olla Ginasta ostettu :-)

      Poista
  2. Tykkään sun blogista kyllä paljon :) joko oot saanut töitä?:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana kuulla että tykkäät!! :-) Joooo sain!! Oon niin ilonen!

      Poista