2011/03/11

Säälittävä "videopostaus"

Haha as you can see, tää video ei oo se laulu video, vaan joku ihan muu.. Anteeks, mut oikeesti se esitys meni _todella_ huonosti! Mut sitä se 15 minuutin harjottelu ja viimetipassa biisin vaihtaminen teettää. No ehkä enskerralla sit paremmin, jos enskertaa edes tulee.. Mut jos haluutte kattoo sen vanhan esityksen (Sama biisi, mut meni miljoona kertaa paremmin) ni voitte kattoo sen tästä (<< linkki). Mut joo videopostausta oltiin toivottu, ni eiks tää mee vähän sinne suuntaan... ;D




Im sori guys... Ja ainiin, teitä ihania on jo 50!!! Thänkjuu rakkaat<3

16 kommenttia:

  1. ihana :D pukkarissa.. VESSA.. ja mul on ihan rumat vaatteet :--D

    VastaaPoista
  2. Tarppa: Haha HUOM tää oli kokeilu eikä tän oikeesti olis kuulunu tulla julkastavaks :-D en ollu valmistautunu..

    VastaaPoista
  3. just hyvä tää! ;);)<3

    VastaaPoista
  4. Henni: Haha yritin parhaani! :-D

    VastaaPoista
  5. hauska videopostaus:D tuliks tonne vessaa joitai ku lopetitte kuvaamisen??:DDD

    VastaaPoista
  6. Voi Linda lauloit niiiin kauniisti koululla :)!♥

    VastaaPoista
  7. Ano: Oikeestii? luulin et meni niin huonostii ;s Mut kiitos <3

    VastaaPoista
  8. Just ihana video :) Ja toi laulu oli ihan toooossi hyvä! Semmosta haluisin kysyy et mikä on tän sun blogin tää alusta tai tää malli? Ja minkä kautta lataat kuvat ku eiks bloggeril oo joku raja et monta kuvaa pystyy lataa? ps. oot super kaunis tyttö!

    VastaaPoista
  9. Ano: Voooi kiiitooos! :-) No siis mä en oikee tiiä, ku oon muokannu tätä aika paljon, mut kai se on ollu toi ihan perus malli tai se kaikist normaalein :-D Ja mä lataan tonne photobuckettii nää kuvat ensin ja sit vaa kopioin sen HTML koodin tohon, sen takii, koska jos lataa tänne bloggerii suoraa ni tulee tosi huono kuvanlaatu tai tää blogger jotenki muuttaa niit ;s Toivottavasti sait tästä ees jotain selvää ja kiitti viel :))

    VastaaPoista
  10. ehkä olis pitäny vähä miettii mitä sanot ja sillee valmistautuu :-D

    VastaaPoista
  11. Ano: Haha joo no ei tää ookkaa sillee tarkotettu "videopostaukseks" :-D Kuhan kuvasin ja sit julkasin ku ei nyt ollu muutakaa

    VastaaPoista
  12. no vissii sä pistät tänne tälläst paskaa. " hehe miten tää sammuukaa" ei yhtää enempää voinu pissaliisa ääntä pistää kehii..

    VastaaPoista
  13. Ano: No oota mä mietin... Kyl mä vissii pistän, mun blogihan tää on ja ite päätän mitä 'paskaa' tänne heitän. Ja toiseks se on ihan mun oma ääni :)

    VastaaPoista