2011/03/21

What are words if you really don't mean them when you say them?

Photobucket Photobucket  Photobucket

Hellöö. Oli taas ihan rento päivä koulussa. Fysiikan tunti meni siinä Tontsan iphonella pelleillessä ja silleen. Tänään illalla treenit ja vois yrittää vähän lukea tohon matikankokeeseen. Oikeesti ärsyttävää, kun just aattelin, että nyt se kesä tulee, mut sit alkaaki vaa satamaa lisää lunta! Onneks huomiseks on kuulemma luvattu jo paljon lämpimämpää. Huomenna mulla ei oo treenejä vaan sellanen ruokaluento hommeli (vaikka ne ruokajututki on kuultu niin moneen otteeseen!!) ja sit oon Saaran kaa. Mut nyt ei oikeen kirjottaminen suju niin lopettelen, moimoi! :-)

5 kommenttia:

  1. hahahha hirveitä kuviaa:D:D:D:D!!!

    VastaaPoista
  2. ihanat hiukset :) mut voiks kertoo et miten teet ton letin etuhiuksii ? niiku miten paljon otat hiuksii aluks siihe ja mite aina lisäät niit siihe jne :d oon yrittäny kauan tehä tommost mut aina se menee jotenki pyllyllee. ois tosi kiva jos "selostaisit" jotenkin vaiheittain tai jotain miten teet sen. kiitos :) ps tykkään sun blogista ja oot kaunis !

    VastaaPoista
  3. Ano: Hahahah :DDD

    Ano: Kiitti! :-) Joo mietin just mun kaverin kans, et ku se just toissapäivänä opetti mullekki tekee ton sillee webin välityksel, et jos tekisin vaik videon siitä, et miten se tehää :-) Vooi kiitos! :-)

    VastaaPoista
  4. jooo ois kiva joku video ! :)

    VastaaPoista