2011/09/25

Everything you want so let me get up there I’m the baddest baby in the atmosphere

DSC_0210
IMG_1692
IMG_1739
IMG_1781
IMG_1668
IMG_1763
IMG_1792
IMG_1785

Moi! Vähän viikonlopun fiiliksiä tulin tässä päivittelemään. Muuten taas ihan täydellinen viikonloppu ja eilinen kypärien pölliminen tietysti kruunas kaiken! Ottakaa opiks, älkää IKINÄ jättäkö skopaanne siltapuiston mopoparkkii tai ainakaan kypäriä roikkumaan, koska me tehtiin niin ja nyt ei oo enää kypäriä.. Kaiken lisäks just, kun oltiin siirtämässä skoottereita vähän parempaan turvaan kaverin pihaan ni tokasin siinä sitte ilman kypäriä ajaessa Monalle, että se nyt vielä puuttuis, jos kytät tulis vastaan. No ketkä ne sieltä kulman takaa tulee. Kuin paska säkä voi olla?!! No onneks oltii niin vakuuttavia selittäjiä (tai sitte ne ei vaan jaksanu kuunnella meijän vinkumista) ni ne päästi meijät sit vaa menee. Onneks kaveri sit lähti heittämää himaa, muuten oltais varmaan jääty sinne vaan ihmettelemää, et mitenhän me selvitää kotiin. Perjantaina tehtiin vähän lisää korviksen reikiä. Sain Ennalta kivan idean tehä tonne korvan ylös tommosen korun, mut nyt siihen sattuu ihan perkeleesti, koska taisin vahingossa ruksauttaa sen ihan ruston läpi, vaikka toki tarkotus ei ollu se. Huomenna enkun koe, ja vaikka mun oli tarkotus lukee paljon jo viimeviikolla ni tää pänttääminen tais taas jäädä tämmöseks edellisen illan-taktiikaks. Noh näillä mennää! Toivottavasti teillä kaikilla on ollu kiva viikonloppu! Puspus!

9 kommenttia:

  1. Se olikin kipee aluks :d pitää olla pitkä koru et se pystyy turpoo kynnola ja parantua :D Hieno on;))

    VastaaPoista
  2. En tiiä tuliks mun kommentti äsken mut laitAn nyt uusiks jos tuli :)) mullaki oli se kipee enkä vieläkää oikee pysty nukku sillö korvalla :D mut kannattaa laittaa siihen tarpeeks pitkä koru niin se pystyy kunnolla turpoomaan ja paranee :))

    VastaaPoista
  3. selasin sun blogin kokonaan läpi, ja semmosta haluisin kysyy et ootko miettiny et kasvattaisit viel pitkän tukan ja värjäisit tummaks;o sopi ihan äly-hyvin!!

    VastaaPoista
  4. Enna: Haha katoin sulla oli ihan sika hieno toi ja se rusetti koru!! Oli pakko kokeilla ;) Mut okei hyvä tietää et toi kipu lähtee viel pois :D

    Ano: Aww kiva! :) joo oon todellaki mul on kasvatusprosessi täs meineillää! ja sit saa nähä et mikä väri on kiva sil hetkel :)

    VastaaPoista
  5. piti kans kommentoida et sulle kyl sopii noi pitkät, nimenomaan tummat hiukset iha älyttömän hyvin, ne takasin! ja sul on muuten tosi kiva blogi ja tyyli :)

    VastaaPoista
  6. Ano: Kiitti paljon! Joo et arvaakkaa kuin ikävä mul on niitä hiuksia!! :)

    VastaaPoista
  7. nää sun kuvas tääl on ihan liian turhan isoi.. näyttää tyhmältä ja laatu huono.

    VastaaPoista
  8. Jooo uusi lukija täällä myös ! Tummat takasin ehottomasti, sopii mycket bra.

    VastaaPoista
  9. Ano: Ai no hö :(

    Ano: Jeii kiva!! :) no ehkä sitte ku ne on taas pitkät ja ihanat :)

    VastaaPoista