2013/08/11

Alanyan reissu thru my phone

ekapv1

Ekapäivä oli musta ehkä kaikista unohtumaton noista päivistä. Oltiin kaikki niin fiiliksissä siitä, että vaikka kuinka uskomatonta se olikin, että oltiin kaikki koossa niin oltiin yhdessä Alanyassa! Lähdettiin tietty heti vähän juhlistamaan sitä ja käytiin tsekkaamassa Alanyan menomestat. Siellä oli jokapaikassa tota happyhour-juttua, että osta drinkki saat toisen kaupan päälle, mut se oli suurimmaks osaks pelkkää bullshittiä, sillä tosi usein huomattiin, että toinen drinkki saattokin olla pelkkää mehua.. Me taidettiin jo ekana iltana löytää meidän suosikki tanssipaikka, missä viihdyttiinkin paljon loman aikana. 


tokapv2

Tokana päivänä herättiin aamulla aikasin ja suunnattiin rannalle ottamaan brunaa. Ai että oli ihana päästä sinne turkoosin siniseen mereen uimaan ja ottamaan aurinkoa. Mä niin haluaisin jo takasin!!

kolmaaaas

Kolmaspäivä eli maanantai meni multa vähän ohi, kun jäin hotellille aamulla nukkumaan vähän pidemmäksi aikaa ja liityin sit muiden seuraan lounaalle. Oli pakko ottaa taksi sille 500 metrin matkalle rannalle, kun en ois yksin löytänyt muuten terveisin minä ja mun säälittävä paikkojen hahmottaminen. Nää kuvat taitaa olla suurimmalta osin seuraavalta päivältä.


tokaaaaaaaaaaaa2

Neljäntenä iltana meillä oli tiimi-ilta, kun oltiin kaikki vedetty Jack Danielsit päälle. Oli huippuhauskaa taas tanssia sydämensä kyllyydestä! Me viihdyttiin tosi paljon sellasessa mestassa kun The Doors. Se oli sellanen mesta, että sinne pääs vaan skandinavialaiset ja voin luvata, siellä oli paljon niitä söpöjä ruotsalaispoikia ;-) Tasan kerran käytiin siellä Alanyan suurimmassa yökerhossa Robinhoodissa, sillä se oli täynnä pelkästään paikallisia turkkilaisia..


vieltokaaaa

Ilta päätty sit perinteisesti mäkkäristä haettuihin safkoihin...


koooolmaaas

Viidentenä päivänä keskiviikkona me lähdettiin tollaselle veneretkelle. Se oli tosi kiva, mut mulla tuli vähän paha olo ton veneen keinuessa niin paljon. Mutta toi oli tosi kiva kokemus, päästiin uimaan kaiken maailman luoloihin ja brunaa tuli!

nelkkuuu

Torstaina taisin käydä ottamassa itelleni geelikynnet ja tykkään ihan hirveesti! Nää on just sopivan pituset mulle ja tarkotuksella otinkin niin lyhyet, jottei häiritse futiksessa ja muutenkin. Tuolla oli koko aika hirveen kuuma ja meillä ei edes ollut meidän huoneessa ilmastointia.. Viikon käytetyin lause olikin varmaan "Ihan kauhee soija!!" haha :-D

viiikku

Perjantaina oli meidän toka viimenen päivä, mutta vika ilta. Päivällä otettiin kunnolla brunaa ja illalla lähettiin juhlimaan kunnolla viimeistä kertaa tyttöjen kanssa. Oli ihan huippupäivä ja huippuilta! Ton loman voisin milloin vaan elää uudestaan oli kyllä niin ihanaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti