2012/03/22

I'm in miami, bitch

Moooi! Tässä puhelimella koitan väsätä jonkunlaista postausta täältä Belgiasta! Täällä on ihana ilma, aurinko paistaa ja sortseilla ja t-paidoilla vedetään treenit. voipi olla että tuunkin hieman ruskettuneena takasin! Täällä on ollu ihan sairaan kivaa ja huomenna meillä sitten toinen peli, voitteko kelata, että sain vielä mun oman numeron pelipaitaan, 8!! Mut nyt suihkuun, palaillaan sitten kun oon kotona! Puspus!

5 kommenttia:

  1. missäs joukkueesa pelaat ja mitä? :)

    VastaaPoista
  2. mistä toi sun punanen neule on?
    olet hyviiiin kaunis :)

    VastaaPoista
  3. Tyttö heei! Kai muistat että ulkomailla iphonen käyttö maksaa sikana? :s pitää laittaa sijaintipalvelu ja mobiilidata ja kaikki nettiin liittyvä kiinni.. Varsinki sijaintipalvelu maksaa ku puhelin kokoajan päivittää missä oot. En ala mitään neuvomaan mut toivottavasti oot tajunnu tai ehkä sulla on joku semmonen nettiasetus että ei laskua mee sen enempää ku suomessa.. ? No ihan sama tsemppiä sinne! :)

    VastaaPoista
  4. Ano: Jalkapalloa kuusysissä, mut tää oli maajoukkuejuttu! :)

    Ano: Zarasta=) Ja kiiitooos!!

    Henni: Mullaki sua!!!:(

    Ano: Muistan muistan :) Meillä oli hotellilla ilmanen netti ni sitä käytin siellä! Mut joo sijaintipalvelut muistin ottaa pois vasta tossa yks päivä ni toivottavasti laskussa ei tuu mitään ylläreitä......

    VastaaPoista